Zvezdinho Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 6 hours ago, maXa88 said: Sisoje nisam izasao jbt, jel citas?!3 prodao me bredli ok ti je ovaj iz sote. ove nedelje sam skroz solidno gadjao sa fa ali unistise me povrede To ti je zbog toga sto nisi ispostovao samog sebe i nisi igrao minus na Ala. 5 hours ago, John Dies at the End said: Taj je moj🥲 Kad spichis vejver br.4 na njega onda mozes da kazes da je tvoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 geret hram ne igra. ovo samo meni moze da se desi jer samo ga ja imam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 (edited) @Noćna mora B92 fantazera pogledaj PM. Zuri mi se do 1 da zavrsimo posao ako hoces. @Magia i @stefan81888 jel moze odgovor. Edited February 28, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 5 hours ago, Zvezdinho said: Kad spichis vejver br.4 na njega onda mozes da kazes da je tvoj. Ja sam bio 6-ti na waiver-u. I jednom sam vec spicio waiver na njega .... I sa svima trade-ujes, a samnom nećeš BTW, jbni Pat Connan kad ga ja pokupim skok, eventualno dva, na ostalim utakmicama 5-6+ 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Makso jel si igrao under na Vanderbilta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Izbi mi Begli kategoriju iz ruke poslednjih 45 sekundi utakmice sa dva promasena bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) pazi zveki, da su mi odlozili jos jedno 7-8 utakmica, ti bi sigurno uzeo bar 3 kategorije Edited March 1, 2021 by Itachi Uchiha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Pizdurine cele nedelje izbegavaju DD, sramota koliko puta su stali na 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Nemoj da brines Maticu, sledece kolo ce desetke da prste Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 (edited) Ali kakva nedelja Monka ju ju ju covek imao 24-4-1 uz dobar fg i 3. Mora Grofe, sramotna nedelja za Sabonisa ne moze sa takvim partijama da se bude All star mora sada 100% DD da ima. Edited March 1, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Mene sad interesuje, kakvo je zdravlje Grejema Uf 5 meceva Janga, 5 meceva Sabonisa. Dvojac iz Sparsa 6 meceva. Opet peak sezone protiv mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Da cestitam Stefiju na pobedi. Mogao sam juriti FA skokove i blokade, plus sto sam prespavao ubacivanje Oladipovih 5 dreb sa IR-a. Zaostajao sam samo osam skokova, ali dobro. Bitno je da su svi zdravi i sve ovce na broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Au bas te nije mazio raspored. Ayton 4 Begli 4.... Nista hocu 5 DD Sabonisa i 1 td da se opere ove bruke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 On 2/28/2021 at 7:40 AM, LayupFromTheMidget said: Moze ovo 6-6 da bude na kraju ako Fox uzme DD a Young ne. vidovitost je jaka u tebi. reci mi jos kad se vraca kevin love i kvit smo. realno, bolji rez nisam mogao da izvucem od ovoga svaka cast za monka, decko iz nekog razloga sutira kao blesav Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Monk je u 1 mandatu sutirao kao lud mislim da je tada napuni @magiju i to opasno. Ne ocekujem ja puno od Lova posle gasenja Druma jasno je da okrecu novi list a on se ne uklapa tu mnogo. Ocekujem i njega i Nance u isto vreme posle All star pauze verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Auu al je naređao drvnu građu @stefan81888, sve sami centri u ekipi. Ne znam kojim čudom iko može da mu otme skokove, blokade i DD-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Auu al je naređao drvnu građu @stefan81888, sve sami centri u ekipi. Ne znam kojim čudom iko može da mu otme skokove, blokade i DD-ove. challenge accepted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ne možeš ni ti da mu pariraš, ni blizu, čovek ima Capelu, Kantera, momka iz Bruklina Klivlenda, Zelera i Tajmlorda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ne možeš ni ti da mu pariraš, ni blizu, čovek ima Capelu, Kantera, momka iz Bruklina Klivlenda, Zelera i Tajmlorda. Kanteru istice rok trajanja. Gober, Nurk, Turner i WCJ. Ofanzivne skokove bi me dobio verovatno. Defanzivne i blokade tesko. I krila mi prase te kategorije. Prethodnih nedelja bih ga dobijao u tim kategorijama, i to bez Nurka. Pratim Stefija jer su mu forte iste kategorije. 😄 Blokade sam mislim svake nedelje bio najbolji. Imam nekih 70 blokada vise od prvog sledeceg. Uostalom igram sledece kolo protiv njega, pa cemo videti. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kad se vraća Nurk? Gobert i Turner sami dobijaju blokade, al Turner nije neki skakač, dok su kod njega svi maltene na dvocifrenom broju skokova redovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 ja imam 200 def skokova vise nego drugi na tabeli sa jednim centrom u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ako vas interesuju skokovi mozete za Dramonda nesto da ponudite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ako vas interesuju skokovi, mozete nesto za Stjuarta da ponudite. Poslednje tri utakmice 10+ skokova, plus opasno lupa blokade, a i samo je pitanje vremena kada ce Pluminja da ugase, a to ce se sigurno desiti krajem aprila za fantazi PO. Tada Stjuart postaje igrac trece runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Ako vas interesuju skokovi, mozete nesto za Stjuarta da ponudite. Poslednje tri utakmice 10+ skokova, plus opasno lupa blokade, a i samo je pitanje vremena kada ce Pluminja da ugase, a to ce se sigurno desiti krajem aprila za fantazi PO. Tada Stjuart postaje igrac trece runde. ja imam huntera iz hawksa da ponudim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: Ako vas interesuju skokovi mozete za Dramonda nesto da ponudite. Gde igra taj?? Ja sam dobio Stefija u blokadama, izgubio nesto malo u skokovima, 2-3 kolo 😴, zaboravio vec... Slobodan pad ka B se nastavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts