maXa88 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Grofinjo oces Hasana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Za Beglija bi bilo taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 8 minutes ago, maXa88 said: Grofinjo oces Hasana? Da sad trejdujem za njega, Holms bi se pojavio na sledecoj utakmici i igrao bi uzicko sa samo tom jednom ''povredjenom'' nogom. Toliko me hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Da sad trejdujem za njega, Holms bi se pojavio na sledecoj utakmici i igrao bi uzicko sa samo tom jednom ''povredjenom'' nogom. Toliko me hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 kolicina devetki i osmica sto sam imao ove nedelje mi se nije desila otkad igram brogdon 22+9, antetokounmpo 43+9 i dva puta 8 skokova, keldon johnson 17+9 i 9+11, paul 11+9, green 10+9, o'neale 8+9... @John Dies at the End imas pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Predsednik NaMbije izdominirao sa Trej Burkom i izmenama. U stilu velikog Vulfija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Jebem ti ovaj fantazi, džaba se nerviram, kad neće neće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Izvukao si se ovaj put Maticu 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Konacno prva pobeda, mada je lako moglo da bude ponovo nereseno. Sad protiv Madjije bez bukvalno pola tima, bice super ako se izvuce nereseno. Dame i gospodo Aaaal Horford koji pobedjuje Netse sa KD-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 (edited) 3 hours ago, John Dies at the End said: Izvukao si se ovaj put Maticu 😴 ahahah begaj tamo debeli, cestitke na x, potpuno zasluzno i bez 1 Davisa. Spasili su te usrani Trae Young koji je je odigrao 2 sramne utakmice i glavni razlog za poraz u ppm, malo mi fali da ga oteram ; i naravno debil Irving(jadan 3p zajebao ga Weabu) koji je pogurao Leverta ka najboljoj nedelji koju ce da ima ove godine, 40 poena na one procente a pre toga motanje oko tda, nece to da vidi cele godine. A sada Stefi kome se vratio KD i mozda ce jos koji igrac (Kemba/Sato). Bice zanimljivo Sabonis ima 5 tako da idemo momci 😄 Edited January 11, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 @LayupFromTheMidget Bez Devisa i Garlanda ( koji ima 20ppg i cca 7ass ) Maticu . A imaće LVert i bolje brojke, kad' ga trade-uju 😛 Jbg, i mnogo dobar si na fa 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 10 minutes ago, John Dies at the End said: @LayupFromTheMidget Bez Devisa i Garlanda ( koji ima 20ppg i cca 7ass ) Maticu . A imaće LVert i bolje brojke, kad' ga trade-uju 😛 Jbg, i mnogo dobar si na fa 👍 E jbg i ja sam bez Burksa, Whita (sisa taman trebao da bude kradja drafta ali bice tamo feb spreman ) i JJJa. Racunam ove iznenada sto se povredili Garland usao povredjen u duel:D Ono Davisa vise odmaraju nego Lebrona koji je svaku upitan i svaku igra lagano gospodin covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Zemljače @Miskooo, čestitke na pobedi, samo je bilo pitanje koliko kolona na kraju. Povadih sinoć sve sem Alena da uzmem FG%, ali sam debil koji je zaboravio KDa, da sam video na vreme, uzeo bih i DD. Opet, imao sam i sreće, pre svega zbog Embida. Još jednom čestitke i srećno u nastavku. 🙂 Ne ide mi fantazi ove godine jbg, i dalje sam bez pobede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 čestitke, @delgado, @maXa88. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Matiću, samo si mi ti sad falio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 12 minutes ago, stefan81888 said: Matiću, samo si mi ti sad falio. Valjda neces ti unapred da kukas kao ovi =/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Valjda neces ti unapred da kukas kao ovi =/ Ma jok. Samo tuča, samo borba. Žaljenje samo povremeno i to na ove moje. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 13 minutes ago, stefan81888 said: Ma jok. Samo tuča, samo borba. Žaljenje samo povremeno i to na ove moje. 😄 Tako je pljunes Sabonisa, uhvatis Janga za loknu to se ceni. Bice fin duel, Alen izbacio precenjenu bukvu DaJ, povredjeni se polako vracaju bice zanimljivo samo bez nekih ozbiljnih korona vesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Tako je pljunes Sabonisa, uhvatis Janga za loknu to se ceni. Bice fin duel, Alen izbacio precenjenu bukvu DaJ, povredjeni se polako vracaju bice zanimljivo samo bez nekih ozbiljnih korona vesti. Favorit jesi ali valjda će moji da se sete da možda neku i treba da dobijemo ove sezone. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 55 minutes ago, stefan81888 said: Zemljače @Miskooo, čestitke na pobedi, samo je bilo pitanje koliko kolona na kraju. Povadih sinoć sve sem Alena da uzmem FG%, ali sam debil koji je zaboravio KDa, da sam video na vreme, uzeo bih i DD. Opet, imao sam i sreće, pre svega zbog Embida. Još jednom čestitke i srećno u nastavku. 🙂 Ne ide mi fantazi ove godine jbg, i dalje sam bez pobede. Ja sam i zaboravio da ima pravo da se izvade igraci iz ekipe. 😂 Svakako mi to ne bi pomoglo jer si imao bolji procenat tokom cele nedelje, bez obzira na vise izvrsenih izmena. Hvala na cestitkama, pa da nam na dalje igraci ne odsustvuju. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 12 minutes ago, LayupFromTheMidget said: uhvatis Janga za loknu to se ceni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ovi moju su bili baš raspoloženi tokom cele nedelje.. nije to toliko ubedljivo trebalo biti.. sreća me pogledala.. Sretno u nastavku @zorex! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 54 minutes ago, đubrivo. said: čestitke, @delgado, @maXa88. Hvala uini. Na kraju je ispalo jos i dobro po nas. Malo smo se doveli u red. Jos ako se Hasa opravi, mozda uspemo da izborimo opstanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Just now, Dovla said: .. Sretno u nastavku @zorex! samo nesrećno ove nedelje @zorex, posle dobij i na lotou ako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 6 minutes ago, Dovla said: Ovi moju su bili baš raspoloženi tokom cele nedelje.. nije to toliko ubedljivo trebalo biti.. sreća me pogledala.. Sretno u nastavku @zorex! Dočekao sam prvi td u sezoni, ali Luka se postarao da bude džaba. Čestitke, dobra nedelja za tvoje i sve najbolje u sezoni. 4 minutes ago, đubrivo. said: samo nesrećno ove nedelje @zorex, posle dobij i na lotou ako treba Vini, znaš već, kožne gaće i tako to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts