Nate Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 To i mene kopka. Da li je bio opcija za nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 E jebem li ga, ako mogao bolji igrac da se dobije. Unazadi me ovo totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ne znam kako je dosao u situaciju da ga nude Galati. Nista Kina ili EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Jerian Grant je krs od igraca, jedan od najgorih igraca prosle sezone u NBA koje sam gledao. I Galata mu je mozda puno a ne neka jaca ekipa obzirom kako je igrao prosle sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Pa zato i nije vise u nba. Nemoj samo neko da pocne o tome kako je lorenzo odigrao proslu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Izgleda da ce Grant u Kinu sto cu nekako lakse prezivjeti nego da je u Galati. Alj i dalje zalim. On i Mek, njih sam pikirao ako budu preko bare. Tako da je sto se mene tice Lorenco tek sesti, ako ne i sedmi izbor za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Obojca su prilicni skuplji od lorenza i sa neuporedivo ozbiljnijom nba karijerom. Ne mogu reci da mi je lorenzo prvi izbor, ali gledajuci ponudu i kad su se razgrabili teskasi koji verovatno nisu ni bili toliko realni ne mogu biti nezadovoljan Edit: wayne selden pregovara sa kineskim shandongom. Ponuda 3.5 miliona za sezonu. Opasan igrac, velika zelja da ga vidim u evropi, ali kad sam video cifru... Edited August 5, 2019 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Darko Planinić i Karlo Žganec će igrati za Kluž koji vodi Dule Vujošević. 14 i 15og Septembra Kluž je domaćin turnira, polufinala su: Partizan-Mornar Fenerbahče-Kluž Zadar je tradicionalno domaćin turnira u Septembru tj. u periodu 19-22 a učestvuju: Alba, Efes, Himki i Zadar... Marko Ljubičić potpisao za Albu, ali iz Mađarske... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Keith Langford potpisao za Aek. Poprilično se raspao u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Ne treba biti toliko strog prema čoveku koji puni 36 godina ove sezone. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 8 hours ago, bekrinjo said: Darko Planinić i Karlo Žganec će igrati za Kluž koji vodi Dule Vujošević. Ah,Zganec. Bice upamcen kao jedan od omiljenih mi igraca koji su igrali protiv Zvezde. Nikad mu necu zaboraviti neke partije i partitude protiv nas. Hvala mu i puno srece u nastavku karijere. 8 hours ago, bekrinjo said: Marko Ljubičić potpisao za Albu, ali iz Mađarske... Mooosha!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 https://sportando.basketball/en/ricky-ledo-joins-anwil-wloclawek/ E ovo je definicija slobodnog pada...na kraju ce i K.C. slicno da zavrsi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 16 minutes ago, Gudura said: https://sportando.basketball/en/ricky-ledo-joins-anwil-wloclawek/ E ovo je definicija slobodnog pada...na kraju ce i K.C. slicno da zavrsi... Milan ''Igram prvi minut'' Milovanovic. Kako god,Anwil ima veoma dobar tim zasledecu sezonu. Fine igrace su doveli, Milovanovic mi se tu najmanje uklapa ali imao je dobru sezonu u Trefl. Igraju Ligu Sampiona i lepo su se otvorili za novu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 19 minutes ago, Gudura said: https://sportando.basketball/en/ricky-ledo-joins-anwil-wloclawek/ E ovo je definicija slobodnog pada...na kraju ce i K.C. slicno da zavrsi... da su ledo ili wroten zavrsili u cvz/par, pisalo bi se da nemaju ispod 700k, a ovi potpisali za raspali anwil i nista manje zadar.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 3 hours ago, Pavaroti said: Milan ''Igram prvi minut'' Milovanovic. Kako god,Anwil ima veoma dobar tim zasledecu sezonu. Fine igrace su doveli, Milovanovic mi se tu najmanje uklapa ali imao je dobru sezonu u Trefl. Igraju Ligu Sampiona i lepo su se otvorili za novu sezonu. Ne znam za foru igram prvi minut, moze objasnjenje? U skroz korektnog igrača je izrastao, ni nalik na mrsavka koji je igrom slučaja zavrsio kao drugi centar Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 15 hours ago, Baron23 said: Ne znam za foru igram prvi minut, moze objasnjenje? U skroz korektnog igrača je izrastao, ni nalik na mrsavka koji je igrom slučaja zavrsio kao drugi centar Zvezde. Ma daleko od toga. Nego tako ga nazvali moj drugar i ja. Kad god je pocinjao tekmu, kladili se koliko ce biti u igri 🙂 i dal ce ulaziti ponovo u igru. Mislim tu na igre kod Radonjica u Zvezdi. 🙂 Pronasao se u Poljskoj i drago mi je zbog njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ukić potpisao za Antib koji će igrati drugu ligu... GKK Šibenik promenio ime u GKK Šibenka sa tendencijom da kada se steknu pravni preduslovi promene ime u KK Šibenka... Brandon Davies je ovog leta igrao za selekciju Ugande kako bi u Španiji igrao sa pasošem ove afričke države... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Quote Tofas inked Matt Lojeski to 1+1 contract Quote Virtus Bologna in talks to bring Alessandro Gentile back to the team Gentile back to Virtus Bologna one year after his departure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 james young potpisao za makabi haifu. interesantan potpis, trebalo bi ga drzati na oku. istina nije previse napredovao, relativno limitiran, ali zanimljiv igrac angel delgado za 4.3 miliona u peking rojalsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 (edited) Quote Johnny O'Bryant rumored to be near a deal with Lokomotiv Kuban Lokomotiva se ozbiljno pojačava ... Will Cummings, Mantas Kalnietis, Sam Dekker, Alan Williams ... Edited August 10, 2019 by Kankkunen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 A trener? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 58 minutes ago, pepe sancez said: A trener? Luca Bianchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Jos jedan od dugo cekanih pod stare dane u eveopi Darius Morris u Jeniseju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Vlada Jovanovic preuzeo neki tim u Kini. Pa njega kao da neko kaznjava. Bacaju ga medju indijance, a on bez sistema ne zna ni da dise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts