SamoFlacko Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Ja i dalje ne mogu da podnesem da su jedan rediteljski i muzički spektakl usrali sa ovakvim scenarijom u trećoj epizodi, epizodi koja je trebalo da bude nešto najbolje što je televizija dala. Bukvalno su pljunuli na Sapochnika i Djawadija. 5
Prijatelj Mitar Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 56 minutes ago, OnionKnight said: Zar je Juronov rog spomenut u seriji? Jedina koja je videla Juronov "rog" je Sersei 🙂 5 4
Don Juan Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 4 hours ago, Oscar Zeta Acosta said: Nije da menja suštinu, ali je Egon prilikom osvajanja Vesterosa imao tri zmaja. On i dve sestre, svako po jednog. Tako je, nego sam permutovao sa dva zmaja koje sada ima Deneris (valjda ima dva).
djole Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 New Game of Thrones theory suggests Jon Snow helped Arya in killing the Night King http://www.popcultnews.com/new-game-of-thrones-theory-suggests-jon-snow-helped-arya-in-killing-the-night-king/8027/?fbclid=IwAR11zVt9JjssHpFtV4F9jiWr7mNCuS6yL_fEuhbQ461D__u2bxttAvJ-GNM
lekoviti Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Jeste li čitali komentare? Ima dobrih... https://www.imdb.com/title/tt6027912/reviews?ref_=tt_urv Ovaj mi je najbolji... 1 1 1
LayupFromTheMidget Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 8 hours ago, SamoFlacko said: Ja i dalje ne mogu da podnesem da su jedan rediteljski i muzički spektakl usrali sa ovakvim scenarijom u trećoj epizodi, epizodi koja je trebalo da bude nešto najbolje što je televizija dala. Bukvalno su pljunuli na Sapochnika i Djawadija. Ostaje da se nadamo da ce 5 epizoda da bude sto 3 nije.. Mozda sam i dalje previse optimista ali sta ces nada poslednja umire.
40Wins Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 hour ago, djole said: New Game of Thrones theory suggests Jon Snow helped Arya in killing the Night King http://www.popcultnews.com/new-game-of-thrones-theory-suggests-jon-snow-helped-arya-in-killing-the-night-king/8027/?fbclid=IwAR11zVt9JjssHpFtV4F9jiWr7mNCuS6yL_fEuhbQ461D__u2bxttAvJ-GNM Desetak puta sam odgledao sa slušalicama, i nisam nesto preuveren da ovo pije vodu.
Eddard Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Ma kakvi, öovek je samo urlao na zmaja, upravo i ja pogledah. Ljudi pronalaze ono što žele da vide, tj. čuju. 1
Don Juan Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Ma Jon urla na zmaja iz nemoći, kao neko ko je svestan da je borba završena i da više ništa ne može uraditi. Jon u tom trenutku vidi poraz, a ne Arju. 6
Prijatelj Mitar Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Cak bi bilo i zanimljivo da je zaista Dzon cistio put Arji, ali...Sto je babi milo, to joj se i snilo.
Ta'veren Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Ja uopste nisam optimista, brinu me ideje ove dvojice koje su implementirali u sledece tri epizode. Njima je bilo bas kul kako su skoncali NK, ako imaju jos par takvih brainfartova u glavi siguran sam da nece da naprave znacajan pomak u sledece tri epizode. Mozda bude malo bolje, nisu bas najozbiljnije shvatili ovo i to se odrazava na epizode i njihov odnos prema celoj sezoni se za sada moze smatrati problematicnim. Logicno je da ce da pizdimo zato sto znamo da serija moze bolje, a oni biraju mediokritetska resenja u scenariju.
Esc Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) evo malo nesto da speremo onaj los ukus, scene of the day Edited May 4, 2019 by Esc 5
40Wins Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Ako je u GoT bilo ovoliko kawanja, mogu da zamislim na šta liči serija o mladom Robertu Barationu. 😄
dee jay Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 @Esc. nebo i zemlja sa kvalitetom dijaloga danas. jbg to nam je sto nam je
djole Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) "This one was only the Watcher. Hang him last so he can watch the others die." Edited May 4, 2019 by djole 4
lekoviti Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Ova moćna scena je najbolja ilustracija razlike između Martinovog pisanja i pisanja one dvojice diletanata. 4
vepar Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Malo me hvata nostalgija na stare scene. Svakako da ne mogu da se iskupe u tri epizode za prethodne dve sezone i ovu usranu bitku u kojoj se lomila cela serija... ali ajde da vidimo i taj poslednji rat između Srsi i ekipe sa Severa. Mogu bar da poprave utisak iako sve vuče na potencijalni debakl.
Recommended Posts