Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja i dalje ne mogu da podnesem da su jedan rediteljski i muzički spektakl usrali sa ovakvim scenarijom u trećoj epizodi, epizodi koja je trebalo da bude nešto najbolje što je televizija dala.

Bukvalno su pljunuli na Sapochnika i Djawadija.

• Like 5
Posted
4 hours ago, Oscar Zeta Acosta said:

Nije da menja suštinu, ali je Egon prilikom osvajanja Vesterosa imao tri zmaja. On i dve sestre, svako po jednog. 

Tako je, nego sam permutovao sa dva zmaja koje sada ima Deneris (valjda ima dva).

Posted
8 hours ago, SamoFlacko said:

Ja i dalje ne mogu da podnesem da su jedan rediteljski i muzički spektakl usrali sa ovakvim scenarijom u trećoj epizodi, epizodi koja je trebalo da bude nešto najbolje što je televizija dala.

Bukvalno su pljunuli na Sapochnika i Djawadija.

Ostaje da se nadamo da ce 5 epizoda da bude sto 3 nije.. Mozda sam i dalje previse optimista ali sta ces nada poslednja umire.

Posted

Ma Jon urla na zmaja iz nemoći, kao neko ko je svestan da je borba završena i da više ništa ne može uraditi. Jon u tom trenutku vidi poraz, a ne Arju.

• Like 6
Posted

Ja uopste nisam optimista, brinu me ideje ove dvojice koje su implementirali u sledece tri epizode. Njima je bilo bas kul kako su skoncali NK, ako imaju jos par takvih brainfartova u glavi siguran sam da nece da naprave znacajan  pomak u sledece tri epizode. Mozda bude malo bolje, nisu bas najozbiljnije shvatili ovo i to se odrazava na epizode i njihov odnos prema celoj sezoni se za sada moze smatrati problematicnim. Logicno je da ce da pizdimo zato sto znamo da serija moze bolje, a oni biraju mediokritetska resenja u scenariju.

Posted (edited)

evo malo nesto da speremo onaj los ukus, scene of the day

Edited by Esc
  • Like 5
Posted (edited)

"This one was only the Watcher. Hang him last so he can watch the others die."

Edited by djole
  • Like 4
Posted

Malo me hvata nostalgija na stare scene.

Svakako da ne mogu da se iskupe u tri epizode za prethodne dve sezone i ovu usranu bitku u kojoj se lomila cela serija... ali ajde da vidimo i taj poslednji rat između Srsi i ekipe sa Severa. Mogu bar da poprave utisak iako sve vuče na potencijalni debakl.