Sunshine State Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 41 minutes ago, Devojka Luke Razića said: Koliko postova treba da imam kako više ne bih bila Newbie? Nis' nek ne diraju!! Ovo mi poslednja sansa u zivotu da negde budem Newbie... jedino mesto gde cu jos biti Newbie je groblje, jednog dana... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Bitno je da smo svi bili newbies bar na nekoliko minuta, clean start za sve. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 21 minutes ago, uini said: sve može da se broji "negde tamo" ali ne vidim berićet u isticanju minulog rada. samo je poslednji post važan i to u kontekstu. ko treba da uračuna istoriju (moderatori & owneri), neka gleda i minuli rad. tebe samo sramota sto ispada da u proseku pises 30 postova na dan. nego, do kojeg bedza treba stici da dobijemo neke pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 24 minutes ago, uini said: sve može da se broji "negde tamo" ali ne vidim berićet u isticanju minulog rada. samo je poslednji post važan i to u kontekstu. ko treba da uračuna istoriju (moderatori & owneri), neka gleda i minuli rad. Slazem se sa ovim - jedino mislim da pokazivanje da je neko novi pomaze da bi stari clanovi imali vise strpljenja i razumijevanja za nekoga ko se tek prilagodjava novom forumu. To je jedini razlog zbog kojeg predlazem pokazivanje da je neko tek poceo. Poslije prvih 20-tak postova i prvih par sedmica, broj postova nije bitan Edited June 21, 2022 by ters 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Mislim da još šteluju. Jutros sam imao bedž za godinu dana a sada sam opet newbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 hour ago, gggggggg said: tebe samo sramota sto ispada da u proseku pises 30 postova na dan. ne ispada već pišem 🙃 sto puta sam pisao da mi je neprijatno i to na official mestima al to ne menja ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 @uini Sada si Dora istražuje, čestitke! Dobih list lovorov, ne treba mi ništa više od foruma... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Dok je struju izmišljao Uini Mi smo bili beduini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 19 minutes ago, DameTime said: @uini Sada si Dora istražuje, čestitke! Dobih list lovorov, ne treba mi ništa više od foruma... Meni javili da mi je rank increased to Rookie....whatever to znacilo!! Nigde lisca, doduse.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) uini nabija ove levele kao ja na WoW-u jos onomad u prajmu Edited June 21, 2022 by threepwood 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Mi mahachi smo na pekmenu prvi nivo, tresnja, a likovi vec igraju ananas nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 ... nego, do kojeg bedza treba stici da dobijemo neke pareSent from my phone using dialer 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 uini napreduje po nivoima kao i (nedajbože) naš predsednik... fancy malo brži s konotacijom 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ti bedzevi (rankovi) veze nemaju ni sa cim..pricam iz iskustva. Postoje na jednom stranom forumu ciji sam clan. Menjaju se bez ikakvog smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 8 hours ago, Drug Crni said: Ti bedzevi (rankovi) veze nemaju ni sa cim..pricam iz iskustva. jeste, iz iskustva /rank: rookie/ ja sam sad vođa foruma i od sutra počinjemo da postujemo isključivo u stihu, zato što je takav pristup diskusiji sjajan za psihu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 23 minutes ago, uini said: jeste, iz iskustva /rank: rookie/ ja sam sad vođa foruma i od sutra počinjemo da postujemo isključivo u stihu, zato što je takav pristup diskusiji sjajan za psihu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 8 minutes ago, Kronostime said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 14 hours ago, Drug Crni said: Ti bedzevi (rankovi) veze nemaju ni sa cim..pricam iz iskustva. Postoje na jednom stranom forumu ciji sam clan. Menjaju se bez ikakvog smisla. Imaju smisla, ali ne onako kako smo navikli. Ne gledaju se ukupni upisi, vec koliko si trenutno aktivan. Tako da status moze i da ti padne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Frka oko ničega. Za tri dana ćemo svi navići na novu verziju, zaboravićemo kako je forum izgledao prije ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 De ste bratjo mahaci peskirima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 9 minutes ago, Ne sam Safete said: Frka oko ničega. Za tri dana ćemo svi navići na novu verziju, zaboravićemo kako je forum izgledao prije ovoga. Osim tih bedževa i rankova, šta se sve promenilo u novoj verziji? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) 9 minutes ago, Devojka Luke Razića said: Osim tih bedževa i rankova, šta se sve promenilo u novoj verziji? @Milenko Puzigaca poceo da navija za Partizan. Edited June 22, 2022 by Clash 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Sto se ovo desava s forumom, za nas sa manjim penzijama i jeftinijim ulaznicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Sto se ovo desava s forumom, za nas sa manjim penzijama i jeftinijim ulaznicama? 12 minutes ago, Clash said: @Milenko Puzigaca poceo da navija za Partizan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts