SteveFrancis#3 Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 Za mene je prolaz Floride iznenadjenje. Realbo, vrlo losa, ali neizvesna tekma pa je bilo zabavno. Pratio sam paralelno Arkansas, malo vise problema sa Colgateom nego sto sam ocekivao, ali ipak s pola gasa u drugu rundu. Ne znam sto je arena izabrala Oregon St-Tennesse pored GT-Loyola, ali dobro, nije da nema strimova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Muski choke Washingtona, Buckeyesi su zavrsili svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 Kakva blamaza Volunteersa, gospode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Izlupase Badgersi UNC. Bice dobar mec protiv Butlera u narednoj rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Bas dosta iznenadjenja prvog dana. Videcemo danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 14 hours ago, Del Piero said: Losa, ali zanimljiva utakmica. Aluma potpuno nestao, bar da je uzimao suteve, ovako bas los utisak. Castleton vise poena i skokova od njega i Muttsa kombinovano. I ja sam dobio utisak da je bila dosta slaba utakmica, Dobra šansa za Oral Roberts da produži svoj cinderella run 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ostala iznenadjenja i nekako, ali OSU se bas izblamirase Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Puce mi bracket ko zvecka vec prvog dana i to na nekoliko mesta. Nikad mi se nije desilo to, bilo je godina kad sam tek u sweet16 imao prvi promasaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Koprivica izgleda kao da je prebjegao iz nekog Colgate-a, Creightona ili Cornella Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 4 minutes ago, L' Imperatore said: Koprivica izgleda kao da je prebjegao iz nekog Colgate-a, Creightona ili Cornella Da, mada sam tako nesto i ocekivao. Sa razlogom su mu toliko opale stocks od ranih high school dana do danas. Scottie Barnesa prvi put gledam sad takodje, citao sam svasta lepo o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 2 minutes ago, Manu said: Da, mada sam tako nesto i ocekivao. Sa razlogom su mu toliko opale stocks od ranih high school dana do danas. Scottie Barnesa prvi put gledam sad takodje, citao sam svasta lepo o njemu. Nisam mislio toliko na kvalitet, koliko sam mislio na njegov izgled. Sa svojom građom i malim šortsom bi se perfektno uklopio u jednu od ovih bjelačkih ekipi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1 hour ago, Manu said: Scottie Barnesa prvi put gledam sad takodje, citao sam svasta lepo o njemu. I, sta imas da kazes posle ovog meca? Ja bukvalno nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Garrett i heat check u istoj recenici, izgleda da je moguce. Previzeo Kansas skolu kosarke brace Groves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 34 minutes ago, Del Piero said: I, sta imas da kazes posle ovog meca? Ja bukvalno nista. Takodje, nema nikakvu ulogu decko. Cekam sledecu utakmicu da dam neki zakljucak o njima, ovde sam odusevljen bio jedino Millerom iz Spartansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Florida st sudeči po ovome danas i nije nešto. Ovaj Greensbro je toliko llimitirana ekipa, da su samo nekim čudom ostali u igri do samog kraja. Colorado je pokazao baš ozbiljnu partiju. Neznam kakav je Georgetown realno, ali bizoni su fin basket pikali. Takođe Eastern Washington. Onaj bradonja pod košem ima ozbiljan napadački arsenal. Kad bi ga poredio sa nekim u evropskoj košarci, malo mi liči na Danila Barthela možda... Neki drugi individualci koje sam "stavio u tefter": Moses Moody, Neemis Queta i D'Mitrik Trice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Mobliji kad zakljucaju reket jedino sto ti preostaje je da se pomolis i cepas sa 7 metara pa ako udje - udje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Georgetown je kesa od ekipe, tako da ono, nista spec lagana pobeda Colorada, a i inace su jedna sasvim korektna ekipa ove sezone. Cekam Sooners-Tigers, to mora da prsti, ne smeju me razocarati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 17 minutes ago, threepwood said: Mobliji kad zakljucaju reket jedino sto ti preostaje je da se pomolis i cepas sa 7 metara pa ako udje - udje Ne znam, meni je super interesantna utakmica za sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Ja Drake gotovo nisam ni gledao pre first4. Simpa su. Bama se muci sa IONA-om, ne izgledaju dobro uopste, ali ocekujem da ce se sabrati i na blic resiti u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 4 minutes ago, Manu said: Ne znam, meni je super interesantna utakmica za sada Ma i meni je ovo bio pik broj 1 za najzanimljiviju tekmu u prvoj rundi. Drake je bio masina, u prvom delu sezone posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 (edited) Več znam da mi se ne sviđa ekipa USC-a. Svi liče na pogo štapove Edited March 20, 2021 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Idemo, Brady zgazi ih sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 Prodjose Soonersi. Bas je iskocio Harkless, verovatno kljucni bonus u napadu. Prakticno je popunio rupu koja se otvorila nakon sto su ostali bez Harmona. Reaves+Manek standardni. Pinson se nije pojavio na tekmi i Tigersi i nisu mogli vise od neizvesne zavrsnice. Virginia ispala, ako je za nekoga to neka vest... Uglavnom su vrlo skromni bili cele sezone i nikakav poseban sok ovo nije. Oregon prosao izgleda zbog kovida u VCU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Edited March 21, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts