K.Dot Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, Kooineeperk said: Znaci ako neko ne postupa po nekim nepisanim pravilima, hajde svi da se ponasamo tako? Pa tako funkcionišu stvari u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, K.Dot said: A nećemo tako prijatelju. Kupi ide okolo, luta po topicima, kači linkove , troluje i onda kada mu neko odgovori, odmah se šalje na tatu? Gde vam je ta doslednost u slučaju vašeg saborca kupija? Niko ne brani da iz najgore moguće pobude zakačite link ili kopirate vest koja je neprijatna po KKP ili navijače. Ovo 13 hours ago, Decembarski said: Prosli put si pobedonosno potrčao da proslaviš to postavljanjem na nasoj temi. Sad nisam video da si postavio link o vesti. Sta te muci? je klasična lična prozivka koja nema veze sa temom i 101% jeste za tatu. Za razliku od toga, post na KKCZ temi u kom se podeli link na vest o tužbi prema KKCZ ili post u kom se podeli link ili napiše info o tužbi Trinkija prema KKP na KKP temi (kao ni rasprava o tome šta traži, kako i na koji način) nisu za tatu. Je l' toliko teško skapirati razliku? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, Kooineeperk said: Znaci ako neko ne postupa po nekim nepisanim pravilima, hajde svi da se ponasamo tako? Pa kaznite ga onda 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Zamisljam Ostoju, posle ova dva "trenerska dogadjaja", kako kao Sojic izlazi pred skupstinu kluba i govori "ne cveta cvece ni u nase predutje". Samo malo da ufrcka ti siskici sto je pustio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 4 minutes ago, Haggard said: pod ugovorom je sa partizanom, u bajernu je na "pozajmici". ostaje samo nedoumica kako je to regulisano i kako partizan i bajern dele njegovu platu. partizan ocigledno svoj deo nije placao, zato i ova tuzba. Jasno, kada je u pitanju pozajmica. O ovome se pričalo kao o klasičnom raskidu ugovora. Ako ima istine u prenetim vestima ili je u pitanju aranžman koji pominješ, biće zanimljivo u narednom periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 I ovde ću se sada zaustaviti, samo iz poštovanja prema Barkliju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 3 minutes ago, Barkley#34 said: Niko ne brani da iz najgore moguće pobude zakačite link ili kopirate vest koja je neprijatna po KKP ili navijače. Ovo je klasična lična prozivka koja nema veze sa temom i 101% jeste za tatu. Za razliku od toga, post na KKCZ temi u kom se podeli link na vest o tužbi prema KKCZ ili post u kom se podeli link ili napiše info o tužbi Trinkija prema KKP na KKP temi (kao ni rasprava o tome šta traži, kako i na koji način) nisu za tatu. Je l' toliko teško skapirati razliku? Kako nema veze sa temom kad je pitanju kk Partizan Beograd? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 minute ago, K.Dot said: Pa tako funkcionišu stvari u Srbiji. Znaci ako nesto lose funkcionise u drzavi, hajde da i mi ovde tako radimo? Sorry, but, bedan rezon. Nadam se da vidis koliko to nema smisla - ja nekako uvek gledam da sredim svoje dvoriste, pa pomognem komsiji, pa da nam kraj bude bolji, pa ce tako i drzava biti bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 49 minutes ago, Green23 said: Ne mogu da zamislim da je ovo neko mogao da potpiše, deluje nerealno. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 26 minutes ago, Decembarski said: Kako nema veze sa temom kad je pitanju kk Partizan Beograd? Šta je tačno u tvom postu vezano za KKP? @Green23Mnogo toga nismo mogli da zamislimo pa eto, gledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Srbija, koliko znam, nema ugovor sa Italijom u vezi plaćanja poreza. Skoro sam pričao sa rođakom od prijatelja koji živi tamo dvadeset i kusur godina pa mi je pomenuo da je porez na zaradu, ako je zarada preko 75k evra godišnje, 25k evra + 43% na ostatak što je preko 75k. Ima tu nekih olakšica ali ništa posebno. Tako da meni ima smisla to što piše žurnal. Nije mi jasno da nisu ispoštovali to jer ako su plaćali jedno vreme uredno onda su bili svesni posledica i te klauzule iz ugovora. Menadžerske agencije nemaju milosti i automatski su pokrenuli tužbu. Nema to veze sa Trinkijerijem. Možda je to jedan od razloga što ih je Ostoja pominjao u poslednjem obraćanju javnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) 50 minutes ago, Knipex said: Srbija, koliko znam, nema ugovor sa Italijom u vezi plaćanja poreza. Skoro sam pričao sa rođakom od prijatelja koji živi tamo dvadeset i kusur godina pa mi je pomenuo da je porez na zaradu, ako je zarada preko 75k evra godišnje, 25k evra + 43% na ostatak što je preko 75k. Ima tu nekih olakšica ali ništa posebno. Tako da meni ima smisla to što piše žurnal. Nije mi jasno da nisu ispoštovali to jer ako su plaćali jedno vreme uredno onda su bili svesni posledica i te klauzule iz ugovora. Menadžerske agencije nemaju milosti i automatski su pokrenuli tužbu. Nema to veze sa Trinkijerijem. Možda je to jedan od razloga što ih je Ostoja pominjao u poslednjem obraćanju javnosti. Imamo, i to još od 1982. kao SFRJ. Edited March 1, 2021 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 29 minutes ago, Green23 said: Imamo, i to još od 1982. kao SFRJ. Da li se računa to? Sad sam guglao i ne vidim da je to pomenuto ovde https://www.agenziaentrate.gov.it/portale/web/english/residence-for-tax-purposes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 14 minutes ago, Knipex said: Da li se računa to? Sad sam guglao i ne vidim da je to pomenuto ovde https://www.agenziaentrate.gov.it/portale/web/english/residence-for-tax-purposes https://www.mfin.gov.rs/propisi/ugovori-o-izbegavanju-dvostrukog-oporezivanja/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Znaci klub je preko Matica pustio spin. Ide klupko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 On 2/28/2021 at 2:49 PM, Alex_Serbia said: Hvala na brizi. Ali koristi odgovarajucu temu za odgovarajuci sklop recenica, ok? Previše očekuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kako se meni cini pravna sluzba kod nas i kod vas sastavljena od likova koji su pali na prijemnom za Pravni Fakulet. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) MILENKO SAVOVIC RIP jedan njegov tvit јел имате неки месец који вам је посебно тежак? или неки који је посебно лаган и срећан? Kad februar krene da se vuče a Beograd čađav. 3:43 PM · Sep 9, 2020·Twitter for Android i jebem ti zivot pregurao je jebeni februar u nikad cadjavijem beogradu i jebiga. Edited March 1, 2021 by pavijan2 4 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 E, to je bio gospodin. Tuga, mlad covek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Sveti Sava😔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 RIP Savo... Koliko je dobrih ljudi odnela ova pošast..... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ne mogu da se otmem utisku da je pomrlo mnogo dobrih ljudi, a ne zakaci ni jednu dzukelu sto nam dzigericu jedu poslednjih 30 godina. Kosarkas, smeker, roker. Sveti Savo, gde si otisao, kome si nas ostavio? 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Milenko Savovic...covjek zbog kojeg sam zavolio kosarku i KK Partizan. Pokoj mu dusi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Veliki gospodin na terenu i poslovno. Spokoj mu duši! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kakav igrac u kakvom timu pred kakvim navijacima.Veliko postovanje matorog ganfera za najbolju dugu dvojku 80 ih.Jedan je Milenko Savovic. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts