MC Thunder 2 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Prosle sezone smo morali da pobedimo Mornar tamo i uspeli. Valjda cemo to moci i sada... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Prosle sezone smo morali da pobedimo Mornar tamo i uspeli. Valjda cemo to moci i sada...Ma pustiće nas prijatelji opet 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Vinjak je tu da pripomogne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Ali ne promašuje. Ne verujem da bi Tegi znao ovo da namontira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Tegi kad montira, to su uglavnom promasaji. Bode oci time preko 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Novici se rade murali kao da je u penziji već ihahaj... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 meni je ovo vrh bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Svaka cast na trudu, ali zasto izgleda kao predak homo sapiensa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 3 minutes ago, Alex_Serbia said: Svaka cast na trudu, ali zasto izgleda kao predak homo sapiensa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 E sad uporedi dve slike 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 7 minutes ago, Alex_Serbia said: E sad uporedi dve slike 😁 Probaj ti da precizno nanonis boju auto lakom, pogotovo na tankim linijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 8 hours ago, ranzo said: meni je ovo vrh bravo Pa jeste, ide do vrha zgrade. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 (edited) 1 hour ago, Alex_Serbia said: Svaka cast na trudu, ali zasto izgleda kao predak homo sapiensa? Meni lici na konja kako njisti. Ideja je super, ali dajte prepravite ta usta pobogu... I inace, murali su mi super. Nisu mi jasni moroni koji unistavaju murale. Edited November 30, 2020 by John Terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Jare se možda vraća već protiv Mornara. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Zan li se termin meča sa Venecijom? Vidim da su oni pre nedelju dana igrali sa Milanom, doduše sa 7 igrača. Po rasporedu imaju 3 EC meča u narednih 15 dana, tako da ne verujem tu da mogu da uglave i meč sa nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Novi termin utakmice šestog kola Evrokupa je 19. novembar u 20.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Ako bude moralo da se odigra do poslednje utakmice grupne faze u nasoj grupi (15.12.) onda jedino da mi odlozimo nasu tekmu protiv Mornara i oni njihovu protiv Trenta i da se odigra u vikend varijanti. Uvek postoji varijanta da celo poslednje kolo grupe odloze za nedelju dana, a neodigrane odigraju tog 15.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 1 hour ago, Marvin said: Novi termin utakmice šestog kola Evrokupa je 19. novembar u 20.30. jesmo li dobili :) 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 jbt, ja ladno citam decembar 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 5 hours ago, Xpert said: Jare se možda vraća već protiv Mornara. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 1 hour ago, Marvin said: jbt, ja ladno citam decembar 😄 U novembru biće u decembru. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Na preskok sam gledao onaj trening od sat i po tacnije nisam sva ponavljanja pratio ali uglavnom sve što su radili....elem par meni zanimljivih stvari. Ali Nikolic je olabavio ručicu i izgleda opušteniji taj šut, e sad naravno do glave, uloge i ostalih detalja je ali ukoliko je šut popravio imaće dimenziju vise. I naravno ako povreda nije uticala na njegovu atletiku. Inače radio individualno je sa Doncicem u SLO valjda ga je nešto i naučio 😁. Jare šutira i to je dobro neka se on polako vrati jer trenutno nije u formi i to bi izazvalo frustraciju kod njega. Biće on nama bitniji kasnije. Novica obučava Miku centarsku tehniku, pozicioniranje prijem lopte finte zavrsavanje al sve bukvalno. Čak mi se čini u jednom momentu mu objašnjava mekocu izbacaja da se manje udrveni, opusti.(Mogao bi Rashon na gajbi nešto da organizuje glede opustanja😎) Ovo je najinteresantniji dio ili će ga naučiti ili odrobijati🙃 nema druge. Dok rade sa njim ima nade. Uglavnom čini mi se da je trener zasukao rukave i posvećen je detaljima... u jednom momentu je uzeo loptu od Jareta da mu pokaze šta hoće...par promjena šut i pljas. Slatko sam se ismijao. Fina radna atmosfera a kad je tako dobro je. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 24 minutes ago, odupri se ludilu said: Inače radio individualno je sa Doncicem u SLO valjda ga je nešto i naučio Na koga misliš da je bio učenik? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 3 hours ago, Ne sam Safete said: jesmo li dobili 🙂 Izgubili nismo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 27 minutes ago, Barkley#34 said: Na koga misliš da je bio učenik? Pa Luka naravno🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts