Kooineeperk Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 58 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel ovo piše Cooper na finskom? Ne razumem. Pisem na srpskom. Ili mislis na nick, cita se Kojneperk, i postoji prica oko toga = prababa mi je bila iz Finske, jednom sam imao priliku da je vidim kad sam imao 4-5 godina, ne secam se bas toga osim da je nista nisam razumeo sta mi je govorila, samo sam tako mali zapamtio ovaj izraz (i to verovato pogresno). Secam se da sam ja to tada shvatio nesto kao da ona mene naziva "vrtirep", "vragolan", "šašavko", tako nesto. I tako je ostalo urezano u secanje. Ne znam sta bi trebalo tacno da znaci a pogotovo ne znam da li bi se ovako pisalo i kad bi nesto znacilo 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Znači ipak piše Cooper na finskom. [emoji23] 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 59 minutes ago, Kooineeperk said: Ne razumem. Pisem na srpskom. Ili mislis na nick, cita se Kojneperk, i postoji prica oko toga = prababa mi je bila iz Finske, jednom sam imao priliku da je vidim kad sam imao 4-5 godina, ne secam se bas toga osim da je nista nisam razumeo sta mi je govorila, samo sam tako mali zapamtio ovaj izraz (i to verovato pogresno). Secam se da sam ja to tada shvatio nesto kao da ona mene naziva "vrtirep", "vragolan", "šašavko", tako nesto. I tako je ostalo urezano u secanje. Ne znam sta bi trebalo tacno da znaci a pogotovo ne znam da li bi se ovako pisalo i kad bi nesto znacilo 😄 Koji bedak, da ti baba i deda emigriraju iz Finske u Srbiju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 (edited) 48 minutes ago, mfmilan said: Koji bedak, da ti baba i deda emigriraju iz Finske u Srbiju. Zapravo steta je sto deda nije emigrirao kod taste u Finsku, kod te prababe. Ali to je neka druga prica, u kojoj bi mi omiljeni kosarkas bio Koponen a ne Teodosic. Ukoliko bih uopste i pratio kosarku. Neka, dobro je i ovako. Edited October 30, 2020 by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Ipak fanki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dzile? Nekako mi lakse da poverujem u Radonjica nego u njega. Bas mi je nekako delovao da nema nameru vracanja kod nas bar dok se nesto epohalnije ne promeni. Ako ima istine, sto da ne. Mislim da je za ovu situaciju skroz ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dzile je jedan veliki gospodin. Licno ga baš gotivim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Gazda se uspavao. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 . 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Mojne bre da kacite nista dok se @Kronostime ne javi, hocete da puknemo od igosa pa posle Lazic kriv Ps ako je tacno ovo za idigledajfmp tek onda mi nista nije jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Završićeš u supi, kronose, ako nastaviš da zabušavaš. Daj onu jutarnju kafu i rakiju pa da se spremamo za Igose. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Prvi (ili blizu prvog) 😒 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Bar ima prenos na b92 da se ne kočimo sa strimovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Rasprsi mi Misko decacke snove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Obe ruke za Dzileta. Jos ako mu je uslov ratosiljanje od obojice Jankovica, na konju smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Realno, Džile i KKP sa vezanim rukama su idealan par.Taman da još malo oslabi... 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 9 hours ago, greenenvy said: Dzile? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonlightShadow Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 14 hours ago, Kooineeperk said: Ne razumem. Pisem na srpskom. Ili mislis na nick, cita se Kojneperk, i postoji prica oko toga = prababa mi je bila iz Finske, jednom sam imao priliku da je vidim kad sam imao 4-5 godina, ne secam se bas toga osim da je nista nisam razumeo sta mi je govorila, samo sam tako mali zapamtio ovaj izraz (i to verovato pogresno). Secam se da sam ja to tada shvatio nesto kao da ona mene naziva "vrtirep", "vragolan", "šašavko", tako nesto. I tako je ostalo urezano u secanje. Ne znam sta bi trebalo tacno da znaci a pogotovo ne znam da li bi se ovako pisalo i kad bi nesto znacilo 😄 Možda si pobrko Mađarsku i Finsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 4 minutes ago, MoonlightShadow said: Možda si pobrko Mađarsku i Finsku? Mozda je prababa prespojila, misleci da je Vojvodina Madjarska pa pocela da baca nesto na ugro-finskom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Džikić je ok ali s njim će Partizan uvek "zamalo" osvojiti nešto.Nadao sam se da ćemo potpisati Filipovskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Vi zaboravljate da je Dzile sa onakvom ekipom Buducnosti te sezone protiv Zvezde i Cedevite imao skor 10-2 i ispao u polufinalu EKa ako me secanje sluzi od Darusafake u kojoj je Wilbekin igrao kao Larkin. Mi smo underdog, a njemu ta uloga dobro ide. Bice to dobro ako stvarno bude dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Jel dolazak Džikića znači i odlazak Ostoje i ekipe? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts