Dralle Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Mislim da će ovo na stranu zmajčeka okrenuti sudije. Gledajući kako je počelo kolo sudije će kolo da vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Jes, vala, nemamo nijednu slabost, samo bi trebalo sudija da se plašimo. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 8 hours ago, Patriota iz kauca said: Danas tim koji je prošle godine bio sve redom, pojačan KMM igra kući protiv bolje, kvalitetnije i skuplje ekipe Cedevita Olimpije. Vlado, neznalice - *ebi se i ne pravi alibi, hoću dvaes razlike večeras i Angolu. Pa nije to taj tim, nema prvog pleja i prvog centra iz te ekipe. Ne znam zasto protivnika nazivate Olimpija, vise je to Cedevita nego Olimpija (Tedeschi daje 80% para), ali ajde. Mislim da su oni veceras blagi favoriti, jedino im je problem sto su igrali previse meceva. Pristojna su ekipa - Perry, Blazic, Brown, Hopkins i Jones prva petorka, uz Murica, Marinkovica, Ukica i Dimeca koji ulaze sa klupe. Partizan sa CMM, Gordicem, Zagorcem, Thomasom i Mikom, a sa klupe ulaze Dangubic, Paige i dva Jankovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Jedno je ipak sigurno - bromazepan + dupli vinjak 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 (edited) Koraci...😊 Edited October 25, 2020 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Posle uvodnih par minuta deluje da su ekipe naizgled izjednacene, odnosno da ne mozemo da ih 'tamburamo'. Obzirom da oni imaju trenera, bice veliko iznenadjenje ako Partizan veceras pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ali zasto se ne ide na kos u poslednjem napadu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 aj uzdravlje. u ovoj fazi bitno da se pobedjuje. morace odbrana mnogo kvalitetnije da se pegla jer ovakav sut tesko da cemo ponoviti u skorije vreme 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 #angolaslifematters 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Svaka čast, komšije. Borbeno i pre svega jako u odbrani, i to bez 2 od najboljih igrača. Dobra rola Jankovića. Kad se lomilo, i Tomas je skakao kako treba. Samo, šta vam je sa onim Angolom, ili kako se već zove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nemoj, molim te, i mi se pitamo isto već nedeljama. Dobro je, iščupasmo pobedu kad ih je stao šut. Jbg, ipak igramo bez dva ultra bitna igrača, vredi ova pobeda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Cestitke ekipi na pobedi. Kad je trebalo pogodili smo suteve i prelomili utakmicu. Problemi su i dalje tu, na obe strane terena. Nadam se da se radi na njima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 (edited) Oprastajte drugari na ovoj blasfemiji, ali dosta je ovo solidno izgledalo u drugom poluvremenu, narocito u 4/4. Borba, odbrana, napad, sut, cak i rotiranje. I to bez pomoci Ogija, Mozlija i linije za 3 poena koja u dva-tri navrata nije zelela malo da se pomeri i pomogne nam. Ima ovde dosta prostora za napredak i dosta kvaliteta sada, kada su Mika i Danga krenuli da doprinose na obe strane. Jos samo metiljavi Rade da se probudi. P.s. fizicka sprema nam ni ove sezone ne trpi, cini mi se da smo ih izmorili bas fino. Edited October 25, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ako kanimo pobijedjivati ne smijemo gubiti i iz tog ugla dobro je. Na mahove odigramo nešto u napadu i nadam se da će se ti periodu produžavati. Odbrana je imala voljni momenat što je preduslov za dobru ukupnu igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 delovali smo kao ekipa sto se tice atmosfere, plus energija tomasa i sut cmm ps brat angola skace i raduje se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 imam u vidu da nedostaju 2 jako važna igrača rotacije (to je zapravo understatement) ali ipak ne mogu da se otmem utisku da je ovo u smislu košarkaškog talenta jedna skromna* skupina i da je trinkejiri baš izvlačio ozbiljne kolektivne partije iz igrača koji su tu bili i prošle sezone *ovo skromna nije nikakva uvreda, nego mi fali neki baja koji će da bude konstantna pretnja da uvali 20pts, bez obzira na igru tima ili kakvo veče ima kao pojedinac na kraju ste dobili rafalom za 3 + par onih gde je igrač bio za malo unutra, što je svakako neobično za takvu ekipu. takođe, imao sam utisak da je partizan u napadu bolje izgledao sa parom page i batagorda (iako je mekintajer igrač tekme, feat nemanja dangubić), jer nekako sve krene od pageovog splitovanja kada ga udvoje & generalno agresivnijeg napadanja pa podeli loptu i ona se za divno čudo fino kreće i dolazilo se do nekih lakših prilika za poene. naravno, ni to nije rešenje, tj potpuno situaciona i instinktivna odluka gde su igrači olimpije probali da pritiskaju a ne igraju dobru odbranu. dobar je bio i mika ofanzivno, u odbrani je jeziv a ponekada čak ni ne mogu da ga uhvatim u kadru u defanzivi, kao da ode po pljesku do kioska. takođe neki utisak koji ne mora biti tačan - kad god gledam partizan, pomislim kako se thomas ne koristi dovoljno. makar u periodima kada ti protivnik zatvori opcije, da mu se češće očisti strana za neki iso, ako ništa drugo. u svakom slučaju, ima puno posla ali i kada se vrate jaramaz dete knicksa i mozli, moje mišljenje je da za rezultate kojima partizan obično teži treba neki ozbiljan skorer, na bilo kojoj poziciji. to bi pomoglo i mekintajeru da se pozabavi malo plejmejkerskim poslom. zagorca nisam ni video u drugom poluvremenu, prvo sam gledao nešto na preskok 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 sledi: bourg (h) igokea (a) joventud (h) zadar(h) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Najbolja utakmica od početka sezone.Na pet trojki (skoro šest) KMM i dve trojke (skoro tri) Dange nećemo moći da računamo u svakoj utakmici, tako da bih zadovoljniji bio da je tih 12-13 poena došlo od Zagorca.U svakom slučaju, da je od ovih 15 bačenih minuta na Trifunovića bar 10 otišlo Zagorcu (Angola [emoji24]) bilo bi mnogo korisnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Tomas repriza prosle sezone. U napadu bude neresiva engma i sila u prvih par meceva, a onda krene da poradja poene ili rival nadje nacin brzo da ga zatvori. Medjutim, njegova defanziva i skok su ono sto ce mu odrzati glavu iznad vode ove sezone. Ako nastavi u ovom ritmu zalaganja. 1 minute ago, jedibojan said: sledi: bourg (h) igokea (a) joventud (h) zadar(h) Moraju se dobiti sve redom, kako znamo i umemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ne mora Huventud, ostalo cepamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, Alex_Serbia said: Moraju se dobiti sve redom, kako znamo i umemo. to i ja kontam ali bice bas jebeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts