tsva Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Pa da, stealth technology. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 I njima i nama je Krstović bonus igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Lukovic izgazio Rodica. Kolko je spor ovaj jbt, nerealno. Dajte tog Falka da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Katai ce da ga odrobija kako ga gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Zajebani smo mnogo iz prekida. Kanga dve asistencije danas....za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Baš sam skoro pričao kolegi da me ovako dobro izvođenje prekida podseća na onaj Čelzi sa Banetom Ivanovićem kad je svaki prekid bio pola gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Izmena Katai Srnic zlocin koji traje sistematski zlocin i konacno Muhamed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 Mirko za Bena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Jedna rutina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 1 hour ago, tsva said: Borjanu je neko sipao drogu u rakiju pre utakmice uzeo sa misterovog stola. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Jel to Gobelja zamenio Milunovića na mestu štoFera? Ubismo Javora na kraju. Eto prodor Rodića i centaršut po zemlji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Na prvi pogled se vidi da Falko zna fudbala, lepo se krece, odlicno za gol. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Jesmo li ikada dali 5 u Ivanjici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Prejaki smo. Cak nam i ove oranice ne smetaju da gazimo jako! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Neki superligasi nam nisu dali gol samo iz razloga sto bi prosli isto kao Javor. Zato ce posle ove sezone moci da se podice cinjenicom da su od nas izgubili "samo sa 1:0". Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3M Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Sjajno bi bilo kad bi završili sezonu bez poraza, a imamo više nego realnu šansu .Послато са SM-G980F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 10 minutes ago, X3M said: Sjajno bi bilo kad bi završili sezonu bez poraza, a imamo više nego realnu šansu . Послато са SM-G980F помоћу Тапатока Meni je bitnije da osvojimo kup nego da dobijemo sve utakmice do kraja. Sećam se jednog prvenstva 90-ih godina, kada su "poštene" komšije imale sve pobede do zadnjeg kola, koje su naravno izgubili. Neki rekord je oborio i Muslin...ne znam koliko bodova. Za Grofovu ekipu znamo da je imala najveći niz bez poraza. Ali, meni je najbitnije da se osvoji dupla kruna, u ovom našem prvenstvu, ma kakvo ono bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 9 hours ago, Crni said: Navikao nas je Borjan na najludje odbrane, kao i na ovakve bizarne kikseve. Katai je imao koronu, pa onu vrazju bolest, i ponovo uspeva da bude najbolji igrac lige. Za nesto vise u Evropi treba nam spic, levi bek i Dragovic. Njegos Znači Prijovic,Rahman Baba i Aleksandar Veliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Mogao je i Javor nama da uvali 3 komada, komotno. Odbrana nam zaista očajno izgleda, a vezni red bez Kange je bezidejan skroz. Jak vezni red abolira lošu odbranu, to je notorna činjenica. Ne bih štedio na povratku Krstičića, pošto se radi o dokazanom igraču. Što se tiče krilnih pozicija valja istaći da imamo strašan potencijal Katai, Gavrić, Ivanić, Ben, Falko. Očekujem da odu dvojica od pomenutijh, stim da sam siguran da Falko i Katai ostaju. Manevar sa trojkom Sanogo-Krle-Kanga je zaista potentan i nadam se da ćemo to dočekati. Mislim da je vreme za stranca na poziciji levog beka pošto verujem da Antić (jedina domaća dostupna opcija) nema kvalitet za startnu opciju. Nadam se da je dokalzak Dragovića gotova stvar i da će nam doneti dodatnu sigurnost u zadnju liniju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Od Falca očekujem dosta na ljeto. Gledao sam neke golove iz Lećea. Dobra ljevica, tehnički ispoliran šut, lijepi mu se lopta za nogu. Sad će me neko demantovani da ne treba gledati klipove, ali to je Seria A, ozbiljno takmičenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Dobismo jos jednog Terzica u upravi FK CZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 12 hours ago, Zvezdinho said: Dobismo jos jednog Terzica u upravi FK CZ Jedini Terzic koji nam je bio potreban je onaj na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 DOBRODOŠAO! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 E,jebes mi sve ako si ti normalan ^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Zašto je Maša diskriminisana? Zašto nema neke direktorske funkcije za nju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts