Jump to content

Reprezentacija Srbije

sohorozo

Recommended Posts

Nemoz se nikad bude zadovoljan negativnim rezom. 

Vcrs ni igra, za razlku of svicarske nie bila dobra. Razumljivo, ne moze se igra vrh fudbal na 3 dana.

All that said ... Ija sam zadovoljan.  Uvek je dobro kad je bolje.

Jedan od razloga što nismo dovljno dobri kao reprezentacija je i to što nemamo dovoljno igrača koji mogu igrati na svaka 3-4 dana jake utakmice. Vidimo kako dominantno izgleda Bleki Milenković, kako Vlahović ima sigurnost i drčnost. To se stiče jakim utakmicama a naši igrači se baš ne mogu pohvaliti time.

• Like 3

Videh na Tviteru da smo generisali stravično nizak xG za ovih 6 utakmica, samo tri gola, i to je Jović sa svoja dva velika promašaja najzaslužniji. Do ove utakmice.

Večeras smo stvarali dosta, što nam je bio veliki problem na EP, ali nam je baš falilo odlučnosti, boljeg kretanja van lopte, otvaranja. Danska je došla da zatvori prilaze golu i na svoje neke kombinatorike/prekide i kontre umulja nešto... nisu imali mnogo, ali su obavili posao, dok mi nažalost nismo.

Ali svakako prelazna ocena zbog borbenosti, što nismo stravično pali fizički kao npr. na EP... ima neke drugačije, nove energije, tu nema dileme.

Ono gde i dalje škripi je realno na klupi, mi nismo elitna napadačka ekipa ali moramo da smislimo način na koji ćemo postizati golove, a da to nije igra na posed pa na centaršut. Nekad će se otvoriti, nekad će je Mitar poklopiti, ali protivnicima je mnogo lakše da sednu dublje i brane se kada imaju čime, kao Danska večeras.

2 hours ago, Don Juan said:

Sramota śta radi VAR

20241118_211833.jpg

Neverovatno da ovo nisu ponovili još jednom, bio sam 1000% siguran da je ofsajd nakon prvog snimka.

1 hour ago, drgnk said:

Da li se u baražu igra jedna ili dve utakmice?

Igraju se dve.

Grčka i Austrija su 2 od 4 sigurna nama protivnika u žrebu, treći je najverovatnije Vels/Island, Vels verovatnije, a 4-ti neko od Češka/Gruzija/Albanija/Ukrajina.

Edited by Ledd