PorodicneVrijednosti Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Kakav je ovo dres za svjetsko boze me sacuvaj i zakloni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Šta je s Rajkovićem? Šta će da nose dva Stefana na dresu? Možda su oba pozvana da zeznemo skauting našeg tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 11 minutes ago, Barkley#34 said: Šta je s Rajkovićem? Suspenzija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 20 minutes ago, Perkos2 said: Milenković? Nastasić? Ristić? Grujić? o zvezdinom Mitroviću sam već pisao, glupost na kvadrat ali ajde da vidimo da li će "zaslužiti" meso i na SP Milenković povreden. Grujić tek izašao iz povrede. Nastasić nije igrao od februara. Za Ristića ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Milenković povreden. Grujić tek izašao iz povrede. Nastasić nije igrao od februara. Za Ristića ne znam. Vidim da Ristić skoro i da ne igra za Benfiku, pogrešan izbor kluba pred SP ali on je uvek imao loše savetnike kad je reprezentacija u pitanju. Tandem sa Novog Zelanda Velkjović- Babić i Pavlović kao treći pa da kolo zaigramo i krenemo u ofanzivu na skandinavce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 7 minutes ago, Perkos2 said: Vidim da Ristić skoro i da ne igra za Benfiku, pogrešan izbor kluba pred SP ali on je uvek imao loše savetnike kad je reprezentacija u pitanju. To da. Moguće je da želi da isproba druge opcije za svaki slučaj. Mada tu ima tri opcije Kostić, Mladenović, Terzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Mogao je Svilar kao taj treci golman, ali Ilic redovnije brani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 28 minutes ago, Don Juan said: Milenković povreden. Grujić tek izašao iz povrede. Nastasić nije igrao od februara. Za Ristića ne znam. Nastasica sam gledao prije neki dan u Maljorki da igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 50 minutes ago, Miki28 said: Nastasica sam gledao prije neki dan u Maljorki da igra Ok. Nije igrao u Italiji gotovo ništa prošle sezone u prvenstvu. Nisam znao da je prešao u Španiju. Ne menja mnogo stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 On 9/1/2022 at 7:53 PM, Drug Crni said: Nastasic presao u Majorku. Na pretprosloj strani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 24 minutes ago, Drug Crni said: Na pretprosloj strani Dobro de,nisam pročitao/zapamtio. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) 7 hours ago, Green23 said: Naježio sam se 😄 Spot je ok. Moram međutim da primetim da je muzika koju su iskoristili na kraju prepev hrvatske koračnice iz 19.veka (koristili su je i ustaše sa drugim tekstom), tako da je to je to wtf momenat. Zar zaista nisu mogli da se sete nijedne druge pesme od Marširala Kralja Petra garda (u hrvatskom originalu se pominje Ban Jelačić). Edited September 16, 2022 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Ristic se zakopao sa Benfikom samo tako. Klub koji posluje na muljatorskim principima i ima 100 igraca na platnom spisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) Benfika je uvek užasan izbor na ovaj način kao što je Ristić otišao. Jedino kada te plate neke pare ili baš baš trener želi da te ima u timu. Ne sviđa mi se što Milenković nije tu. Ok vidim da Pavlovića hvale za igre u klubu i izborio se za mesto startera, neku povredu omanju imao ali ništa strašno, pauzirao jedan ipo meč. To je ok. Ali Milenković je mnogo bitan a nama ni sa njim odbrana nije delovala super sigurno, zapravo nama nikada odbrana tako i nije delovala Treba se boriti za tu Ligu A i da igramo utakmice sa najjačima s obzirom da nam se pružila šansa. Iako je takmičenje reputacije takve kakve je, znači za formu i napredovanje. Jbg ako ne uspemo da drmnemo Norvežane tamo, jer nije lako da se ne lažemo, bar da odigramo dobru tekmu. Grujić je ispao teški baksuz. Od početka sezone trener je krenuo da mu pruža šansu i to u vrlo dobroj konkurenciji za njegove pozicije, odigrao par utakmica i onda se povredi. Šteta. Ali valjda će se vratiti polako. Mislim da ga Konseisao ima u planu pa ćemo videti. Porto isto kao i Benfika su odlični klubovi kada dobiješ priliku da igraš. Teško je dobijaš ali ako se nametneš teško i gubiš mesto. Edited September 16, 2022 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 2 hours ago, Don Juan said: Spot je ok. Moram međutim da primetim da je muzika koju su iskoristili na kraju prepev hrvatske koračnice iz 19.veka (koristili su je i ustaše sa drugim tekstom), tako da je to je to wtf momenat. Zar zaista nisu mogli da se sete nijedne druge pesme od Marširala Kralja Petra garda (u hrvatskom originalu se pominje Ban Jelačić). Sta ima veze, pevaju i Hrvati onu "Zovi, samo zovi" koja cini mi se u izvornoj verziji glasi "Oj, Srbijo, mati". Svasta smo mi jedni drugima uzimali i davali. To sto su je ustase koristile pa jbg, i onu lepu "Oj, Srbijo, mila mati" koristili su domaci kvislinzi, ali vazno je da ni jedna ni druga pesma nije nastala da bi ih prvenstveno pevali Pavelicevci ili Nedicevci. Ne treba se time opterecivati, lepo zvuci u spotu. Piksi malo podseca na Bjelu 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 27 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Sta ima veze, pevaju i Hrvati onu "Zovi, samo zovi" koja cini mi se u izvornoj verziji glasi "Oj, Srbijo, mati". Svasta smo mi jedni drugima uzimali i davali. To sto su je ustase koristile pa jbg, i onu lepu "Oj, Srbijo, mila mati" koristili su domaci kvislinzi, ali vazno je da ni jedna ni druga pesma nije nastala da bi ih prvenstveno pevali Pavelicevci ili Nedicevci. Ne treba se time opterecivati, lepo zvuci u spotu. Piksi malo podseca na Bjelu 🙂 Poenta je da na dresovim imamo krstače, a da na SP idemo sa "Marširala kralja Petra garda". Ja sam siguran da taj koji je ubacio tu muziku nema pojma da je to prepev, ali čak i da nije, ima drugih pesama, lepših, prikladnijih. Meni bi lepše zvučala Vostani Serbie koji ima taj pobedonosni ton, a ne koračnica. Apsolutno nema potrebe za tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Meni bi lepše zvučala Vostani Serbie koji ima taj pobedonosni ton, a ne koračnica. Apsolutno nema potrebe za tim. Saglasan, meni je ona onomad bila favorit za himnu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 a i refren "davno si zaspala" je krajnje ilustrativan za srpski fudbal 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 1 hour ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Saglasan, meni je ona onomad bila favorit za himnu. Bila je ona vrh reklama pred (mislim) SP 2010 snimljena sa tom melodijom u pozadini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) 3 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Saglasan, meni je ona onomad bila favorit za himnu. Ruku na srce, crkva ne voli Dositeja, a nasi silni vlastodrsci da Srbija vostane. Tako da je to bio dovoljan kombo paket da ne bude himna 😄 Edited September 16, 2022 by Kosjan Willavić 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 19 minutes ago, Kosjan Willavić said: crkva ne voli Odiseja, A Ahila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) 6 minutes ago, Barkley#34 said: A Ahila? Sunce ti jebem, ovo je za vise od posta. Nisam normalan 😄 Edited September 16, 2022 by Kosjan Willavić 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Ima ona izreka gde kaze da rđavom i dlake smetaju😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 (edited) "Osećam se više kao Nemac. Igram i za nemačku reprezentaciju do 21 godine i nadam se da ću uskoro dobiti dres sa brojem 10. U Udinama nosim 24, to je datum mog rođenja" – rekao je Samardžić. https://objektiv.rs/vest/1258672/ovo-se-nikome-nece-svideti-piksi-isao-zbog-njega-u-italiju-a-on-sve-sokirao-izjavom/?utm_source=widget4media&utm_medium=b92&utm_content=article&utm_campaign=ovo-se-nikome-nece-svideti-piksi-isao-zbog-njega-u-italiju-a-on-sve-sokirao-izjavom&ayu_origin=26&ayu_widget=16&ayu_post=589662 Prc. Ovoga će u budućnosti biti sve više. Edited September 17, 2022 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Transfer blama od spota za Katar. Ne znam sta je vise za kritiku.@dzoneeeMilenkovic ima povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts