Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Berti

Rajkovic je mozda napravio pravu glupost i upadljivo napravio kiks ali je ponasanje cetiri igraca odbrane oko njega skandal, dati loptu golmanu da izvodi driblinge i stojati u 16 je njima valjda pametnije, nego ispucati u aut i ne uvaljivati nikog u problem.

Edited by Janne240
Posted

Pitanje posle meča je svakako usledilo za selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je pokazao zbog čega je veliki trener, i zbog čega je pravi čovek na pravom mestu.

- Iskreno, zagrlio sam ga i rekao mu da to nema nikakve veze, idemo dalje i pobedićemo utakmicu. To je podrška koja je potrebna igraču - odmah je odgovorio Piksi.

...

I ova izjava dokazuje da je stvarno pravi covek na pravom mestu. 

Posted (edited)
47 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Pitanje posle meča je svakako usledilo za selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je pokazao zbog čega je veliki trener, i zbog čega je pravi čovek na pravom mestu.

- Iskreno, zagrlio sam ga i rekao mu da to nema nikakve veze, idemo dalje i pobedićemo utakmicu. To je podrška koja je potrebna igraču - odmah je odgovorio Piksi.

...

I ova izjava dokazuje da je stvarno pravi covek na pravom mestu. 

Šta se stvarno desilo

Edited by Don Juan
  • Ha-ha 6
  • 4 weeks later...
Posted

Spisak za mečeve sa Katarom i Portugalijom:

Golmani: Dmitrović, Rajković, Svilar, Vanja Milinković-Savić;

Odbrana: Pavlović, Veljković, S. Mitrović, Spajić, Nastasić, Milenković;

Sredina terena: Lazović, Radonjić, Kostić, Ristić, Mladenović, Gudelj, Maksimović, Račić, Lukić, Grujić, Đuričić, Sergej Milinković-Savić, Tadić, Živković;

Napad: A. Mitrović, Jović, Vlahović.

• Love 1
Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Spisak za mečeve sa Katarom i Portugalijom:

Golmani: Dmitrović, Rajković, Svilar, Vanja Milinković-Savić;

Odbrana: Pavlović, Veljković, S. Mitrović, Spajić, Nastasić, Milenković;

Sredina terena: Lazović, Radonjić, Kostić, Ristić, Mladenović, Gudelj, Maksimović, Račić, Lukić, Grujić, Đuričić, Sergej Milinković-Savić, Tadić, Živković;

Napad: A. Mitrović, Jović, Vlahović.

Ocekivan spisak. Vanja zasluzio poziv. Paradoks je da je doslo vreme u kome nemamo problem sa golmanima i napadacima a da nam je odbrana najslabija tacka. 

Posted
9 minutes ago, Crni Bombarder said:

Mozda fudbal koji preferira nece doneti rezultat.
Mozda se ne plasiramo na Svetsko prvenstvo.
Stav,karakter,mentalitet i harizmu mu tesko ko moze osporiti.

Štošta tu fali još, ali tim je preporodio za ovih 6, 7 meseci. Trebalo bi da ostane selektor čak i da se ne plasiramo na SP. Sa reprezentacijom se radi godinama ako hoćeš nešto da napraviš od nje. A i da ga smene, ne smem ni da pomislim koji od kandidatatm bi došao na njegovo mesto. 

• Like 3
Posted

videh danas naslov na nekom portalu "piksijeva teska artiljerija" sto me podseti na naslov iz 2000 i neke pred svetsko u nemackoj "spremio sestko iznenadjenje za (bese pekermana), nadja da ustopuje rikelmea" :lol_2:

Posted

Piksi poziva najbolje sto imamo,uglavnom i igraju najbolji a složili smo se da čak mozda i previse igra ofanzivno. Najveci problem reprezentacije je ipak srpska fudbalska mafija koja sigurno nece ostati skrštenih ruku pogotovo ako se plasiramo na SP. Onda stiže veliki novac koji treba prebaciti u privatne džepove pa ce Piksi biti žrtvovan kao Musli  pre SP u Rusiji.

Posted
1 hour ago, Neme said:

Štošta tu fali još, ali tim je preporodio za ovih 6, 7 meseci. Trebalo bi da ostane selektor čak i da se ne plasiramo na SP. Sa reprezentacijom se radi godinama ako hoćeš nešto da napraviš od nje. A i da ga smene, ne smem ni da pomislim koji od kandidatatm bi došao na njegovo mesto. 

Ja na to i racunam - da ce ostati duze na klupi. Sa Piksijem nam makar EURO nece izmaci.
Bojim se i ja ovoga sto @Perkos2pise. Moze bagra bukvalno sutra da ga najuri.

• Thanks 1
Posted

Piksi ima mnogo vecu tezinu nego Muslin kao ime, nema to veze sa trenerskim umecem i ostvarenim uspehom, tako da ne verujem da ce se desiti nesto nepredvidjeno ako se plasiramo.

Da ce menaDjeri vrsiti pritisak oko sastava to ne sumnjam. Ne sumnjam da to rade i sada.

Posted

SRBIJA: V. Milinković-Savić - Spajić, S. Mitrović, Pavlović - Radonjić, Grujić, Maksimović, Mladenović - Živković, Lukić - Jović. Selektor: Dragan Stojković.

Posted

Komentator (valjda se Zivkovic preziva) ne zna pravila fudbalske igre. Npr.da nema ofsajda na svojoj polovini. Onaj igrac Katara koji bi izasao sam pred Vanju, bio je u dozvoljenoj poziciji. 

Posted

Moram da kazem da je Grujic bolje resenje od Racica. Gresio je u dodavanju i verujem ako nastavi da igra u Portu da moze to popraviti, a bitno je da popravi kako bi mogao da igra u Portu, ali je dosta prisutan u toj sredini, mnogo vise nego sto je Lukic recimo. Ne znam deluje mi da je ova sansa koju je dobio u Portu u poslednje vreme dobro delovala na njega i verovatno mu podiglo samopouzdanje.

Kazem gresio je u prvom poluvremenu i trebao je bolje neke lopte da posalje, ali mi je nekako najpozitivniji utisak on ostavio.