Jump to content

Perkos2

Član foruma
 • Content Count

  3,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Perkos2 last won the day on July 29 2019

Perkos2 had the most liked content!

Community Reputation

3,066 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. o0pet podmetanje u starom maniru? ja ne znam činjenice i ne špekulišem što se desilo samo ste mi vi dežurni "čuvari vatre" sad pomalo i smešni i žalosni u nekoj svojoj borbi protiv "zlih Srba" čak i u situacijama kad je neki Srbin žrtva.
 2. napisah već da košarka još uvek nije igrica na kompu, na sreću svih koji volimo sport!
 3. te grupe i postoje da bi širile rasnu i versku mržnju i postojaće uvek, kakve veze imaju sa diskusijom na ovom forumu pa ih ubacuješ u priču, dogodilo se ubistvo o kojem niko od nas nema tačna saznanja i glupo je nešto konkretno pričati o tome. neka istraga utvrdi sve detalje pa posle možemo sa sigurnošću tvrditi koji su motivi.
 4. ovo kao nameru mogu da komentarišu samo oni koji nisu nikad odigrali baket sa drugarima a kamoli da su se bavili ozbiljnim sportom, bile su dve opcije i Branko je izabrao da ne skoči na loptu, da je skočio bio bi strahovit sudar, ostao je u stavu , nije bilo treće opcije pošto košarka još uvek nije igrica na kompu. dešavaju se takve stvari i dešavaće se i dalje, povuče lopta igrače i u toj želji za osvajanjem iste dođe i do povreda.
 5. šta si ovim hteo da ukažeš? da u Srbiji ima nekih kretena i da zbog njih niko drugi ne sme da piše o ovom slučaju?
 6. sport je surov i često se dešavaju povrede igrača, Lazić nije imao namereu da povredi igrača, situacija je bila da i on krene na skok gde bi se sudarili i bilo bi i još težih posledica ili da ostane u stavu, rudi je skočio i nastradao, toje delić sekunde, nema tu mnogo vremena za razmisljenje. koliko god bio odvratan ne želim mu neku dužu pauzu
 7. Perkos2

  Utisak nedelje

  Ako si pažljivo slušao izjave njegovog brata o sekrtarici( koja je u zatvoru u Prištini) i o prvoj saradnici( prešla u sns ) mogao si da čuješ kakvo je bila njihova situacija, ima i u onoj knjizi da su ostvljene zarobljene pred nahuškanim psima. Nije sve baš tako crno-belo, evo i slučaj Dude Ivkovića to pokazuje, nije svako Oliver i ne želi da strada on ili njegova porodica pa povije glavu i ide u ćošak koji mu odrede. ova druga žena je dobijala poruke da će joj i sin završiti kao Oliver, posle sve ide svojim tokom kako je i zamišljeno.
 8. Najmanji problem u Srbii je Simo Spasić, on je tu lutka koju služba i političari koriste kad im zatreba, koristili su ga istine radi i svi pre Vučića. Mnogo veći problem su silovatelji iz institucija koji imaju zaleđinu i podršku a siluju tj primoravaju mlade devojke svojim uticajem i kombinacijama. Simo je odležao svoju kaznu, nije imao ko da ga pokrije!
 9. Ti imas svoje filmove, prosto se divim ...
 10. Radonjić kontroliše Radanova baš kako treba,ne dozvoljav mu da uđe u seriju grešaka već reaguje na prvu. Setite se da je isto radio i sa Guduričem, odlično to ide i mozemo se nadati da će biti još bolje.
 11. Ja sam nedavno čuo je porodica Ivković bila u strašnom problemu i da je AV velikodušno pomogao da se to reši. Sad da li je prvo sve to organizovao pa poentirao nije moje da sudim ali Duda mi je sasvim razumljiv posle toga.
 12. Auto put do mora već gotov a i prema Makedoniji isto,Kinezi nudili da grade prugu od luka u Albaniji preko Srbije do Buudimpešte, jaka dijaspoora i ono najvaznija sapjanjem dve mafije ubedljivo bi imali najaču mafiju u Evropi. Istina ne bi imali kokeze i krstaje u fudbalu i marinovica i risticevica u skupštini. Aali zato par medalja sa OI u borilackim sportovima garantovano. I najaču ekipu pevačica Dua Lipa sestre Istrefi. 😃
 13. Evo ovih dana lepog primera kako se odnosi vlast a bogami i opozicija prema nekom manjem mestu u Srbiji. Pokidali se telefonski i električni vodovi po unutrašsnjosti Srbije, po desetak i više sela u raznim opštinama odsečeni od sveta a EPS i Telekom i ne haju za tamošnji živalj. Čelnici tih opština mogu samo da se bace u moravu, nišavu ili timok pošto nemaju mogućnost da angažuju nekog da to popravi i preostaje im samo da mole centralu SNS u Beogradu pa šta bude. Niko se ne javlja da pruži bilo kakvu pomoć( čast pojedinačnim izuzecima) praveći se da nije nadležan.
×
×
 • Create New...