Reprezentacija Srbije - Page 502 - Fudbal - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, diego said:

Ovo sa Sergejom i "psihickim problemima" je tihi bojkot SMS-a protiv ludila u zemlji, pa i u reprezentaciji gde trener ne sme nijednu rec da kaze o aktuelnim desavanjima. Nisam ga gotivio od kad je Muslin smenjen zbog njega, i cesto je igrao kao baba, ali za ovo kapa dole i postovanje.

Odakle ovo? Posto ga je SNS garnitura ugurala u tu istu reprezentaciju.

• Like 9
Posted (edited)

Ovo sada znači da smo prvi šešir u kvalama za sledeći Euro, plus 99% zagarantovan baraž u ovima sada za svetsko.

Edited by Ledd
Posted
17 minutes ago, Мџе said:

Jbg. Mislim da je bitniji rezultat a mi smo oduvek defanzivna rerezentacija. 

Poštujem. I znam da če se večina složiti sa tobom. Ono što sam napisao je moja lična preferencija. 

• Like 1
Posted

Ozbiljno padaju Svabe posle 60. minuta. To ih je sjebalo i na evropskom. Ovo nadrealno trcanje u oba pravca dolazi na naplatu.

Sve u svemu apsurdni gol smo dali za 1-0 koji je preokrenuo utakmicu. Piksi je rodjen pod srecnom zvezdom. Prezasluzeno na kraju naravno posle prvog gola i crvenog kartona.

Bravo za Mitrovica. Drago mi je i za Vlahovica. Konacno.

Posted (edited)

Mitrović je brz ali tehnički užasan igrač, no sem Kostića mi nemamo igrača koji može igrati po levoj strani. I užasno sebičan da ne zaboravim. Pohvale trojici štopera za ovo večeras, Vlahović je klasa, šteta što nemamo dovoljno kvalitetnih igrača uz njega.

Edited by Perkos2
Posted
18 minutes ago, Ledd said:

Ovo sada znači da smo prvi šešir u kvalama za sledeći Euro, plus 99% zagarantovan baraž u ovima sada za svetsko.

Moram da ti kažem ni jedno ni drugo 😁.

Za kvalifikacije za EURO će biti najviše 12 grupa, a ima 16 reprezentacija u A Grupi LN.

Što se tiče baraža za SP, tu gotovo nemamo nikakve šanse da preko LN obezbedimo baraž , pošto se redosled pravi po pobednicima grupa - prvo pobednici grupe A, pa B, pa C, pa D. Naravno imamo kvalifikacije gde imamo šanse.

• Like 1
Posted

Nema ovo veze sa taktičkim briljiranjem. Ceo meč nas pretrčavaju, često i sa igračem manje. Daleko od igrača smo, sporiji, tromiji, nemoćni da zadržimo loptu. Srećom je Austrija takođe bezveze reprezentacija koja ne zna šta će kad dođe na 20 metara od gola iako se dotle bukvalno prošeta. Sreća nam se ukazala, hvala joj ali ne valja ovo.

Štoperi i Rajković na visini zadatka. Sjajan Jović kod drugog gola, kao i smirena reakcija Vlahovića. Takođe odlična reakcija Maksimovića kod prvog gola. Vrhunski šut Živkovića sa ivice 16. Ostalo, uglavnom za zaborav.

• Like 9
Posted
20 minutes ago, Perkos2 said:

Mitrović je brz ali tehnički užasan igrač, no sem Kostića mi nemamo igrača koji može igrati po levoj strani. I užasno sebičan da ne zaboravim. Pohvale trojici štopera za ovo večeras, Vlahović je klasa, šteta što nemamo dovoljno kvalitetnih igrača uz njega.

I u Beču i ovde u BeGeJu Mitrović je odlično odigrao....Jović je doneo preokret večeras o pobedili smo zahvaljujući njemu....

P.S. Da ne zaboravim...Piksi, Piksi majstoreeee :smiley2:

Posted (edited)
21 minutes ago, Don Juan said:

Moram da ti kažem ni jedno ni drugo 😁.

Za kvalifikacije za EURO će biti najviše 12 grupa, a ima 16 reprezentacija u A Grupi LN.

Što se tiče baraža za SP, tu gotovo nemamo nikakve šanse da preko LN obezbedimo baraž , pošto se redosled pravi po pobednicima grupa - prvo pobednici grupe A, pa B, pa C, pa D. Naravno imamo kvalifikacije gde imamo šanse.

U pravi su, ali imamo dobre šanse da završimo u prvom šeširu ako u sledećoj ligi nacija izborimo opstanak (prvih 12 iz A), drugi šešir smo 100% a idu dve ekipe direktno na Euro iz svake grupe.

Ovo drugo, pa valjda će pobednici grupe A otići direktno 99%, onda se gledaju ekipe koje su u A grupi a nisu otišle direktno a tu ćemo verovatno biti mi.

Edited by Ledd
Posted

Plasiracemo se na svetsko, i tamo cemo da izgubimo prvu od Argentine, igracemo drugu nereseno sa Egiptom, i u presudnoj utakmici za prolazak izgubicemo od Juzne Koreje. Tipican "Piksijevski" scenario.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, diego said:

Plasiracemo se na svetsko, i tamo cemo da izgubimo prvu od Argentine, igracemo drugu nereseno sa Egiptom, i u presudnoj utakmici za prolazak izgubicemo od Juzne Koreje. Tipican "Piksijevski" scenario.

Rezultat treba tražiti na Euru 28 .. 🙂

• Ha-ha 1
Posted
20 minutes ago, Constantin said:

I u Beču i ovde u BeGeJu Mitrović je odlično odigrao....Jović je doneo preokret večeras o pobedili smo zahvaljujući njemu....

P.S. Da ne zaboravim...Piksi, Piksi majstoreeee :smiley2:

Ne preteruj, bio je bolji i od Birmančevića i Terzića ali daleko od odličnog. Jović je Jović, nema ga nigde, iritira lošim kretanjem ali odigra nešto kad se najmanje nadamo. Kao treći špic nije sporan. Loptu koju je dobio id Vlahovića morao je da ubaci u mrežu, ne da ide na penal. Gudelj više nema šta da traži na sredini, može da bude rezervni štoper kad zatreba.

Posted

Ako Modrić sa 40 može ovako da veze za Hrvatsku, moliti Tadića na kolenima ako treba da se vrati.

Imamo golmana Rajka, imamo centralnog štopera Blekija, imamo centarfora Duću, fali centralni vezni za kičmu tima, Laza još uvek to nije.

Posted
1 hour ago, Ledd said:

U pravi su, ali imamo dobre šanse da završimo u prvom šeširu ako u sledećoj ligi nacija izborimo opstanak (prvih 12 iz A), drugi šešir smo 100% a idu dve ekipe direktno na Euro iz svake grupe.

Ovo drugo, pa valjda će pobednici grupe A otići direktno 99%, onda se gledaju ekipe koje su u A grupi a nisu otišle direktno a tu ćemo verovatno biti mi.

Ne, gledaju se pobednici grupa iz svih divizija. Oni imaju prednost. Tako da San Marino ima veće šanse. Jeste paradoks, ali je tako.

Meni je to iskreno malo glupo, ali dobro.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, Stiletto said:

......moliti Tadića na kolenima ako treba da se vrati..........

Ma jok...ja sam za to da se forsiraju Laza i Maxa, da stiču ioskustvo. Koj će mi krastavac sujetni lik, na zalasku karijere, koji će da me "buši" ako mu ne dam kapitensku traku ili ako mi ortak nije u prvih 11.....

Posted
1 minute ago, Constantin said:

Ma jok...ja sam za to da se forsiraju Laza i Maxa, da stiču ioskustvo. Koj će mi krastavac sujetni lik, na zalasku karijere, koji će da me "buši" ako mu ne dam kapitensku traku ili ako mi ortak nije u prvih 11.....

Pa mojim saznanjima ni tadić ni braća MS neće biti u reorezenetaciji dok je piksi selektor, jednostavno ne mogu zajedno. Imamo to što imamo, dok se momci bore biće i nekih rezultata. Za veće rezultate nemamo kvalitet i trebamo da budemo svesni toga.