Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, leki bg said:

Jedna od defanzivno " briljantnih partija " Devina.

To može za svakog igrača da se izvuče, i dobro i loše ... nije to prava slika.

Znam samo da bi kod Obradovića morao da igra i odbranu, ili ne bi igrao.

• Like 1
Posted

Sve OK ne treba nam on, ni ja ne bih voleo.
Ali iskulirajte sa vredjanjem čoveka. Svaki put kofa govana po njemu, a na to ne mislim na komentarisanje njegovih igračkih kvaliteta.

• Like 4
  • WOW 2
Posted
4 minutes ago, Godzo said:

Sve OK ne treba nam on, ni ja ne bih voleo.
Ali iskulirajte sa vredjanjem čoveka. Svaki put kofa govana po njemu, a na to ne mislim na komentarisanje njegovih igračkih kvaliteta.

Bravo,on je kao covek jako pristojan i kulturan.Voli klub i nije zasluzio ovu vrstu vredjanja.

• Like 2
Posted
47 minutes ago, Kankkunen said:

To može za svakog igrača da se izvuče, i dobro i loše ... nije to prava slika.

Znam samo da bi kod Obradovića morao da igra i odbranu, ili ne bi igrao.

Partizan je svesno maltene samo njega napadao. Ima jos linkova, ali bzvze mi da trolujem.

Uzasan je defanzivac,  teska qrcobolja, ali kao sto sam pisao ranije: mozda bi ga Sale ukalupio da igra oBranu.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, leki bg said:

Partizan je svesno maltene samo njega napadao. Ima jos linkova, ali bzvze mi da trolujem.

Uzasan je defanzivac,  teska qrcobolja, ali kao sto sam pisao ranije: mozda bi ga Sale ukalupio da igra oBranu.

Sve je do trenera ... da li bi ovi naši ovako riljali da je Šakota na klupi? nisam siguran :classic_smile:

Danas je Obradović izveo Rita posle jednog minuta u igri, zbog manjeg propusta ... nači, nema zezanja.

Edited by Kankkunen
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Štime aktivira EL klauzulu 🙂

ne čačkajte mečku...tako je došao iz Estudiantesa mesto Sofe.

ne sme Zvezda ni da pogleda u pravcu Štimca...jer ovaj odma dođe.

Posted
Imam li mustuluk ako vas zaobidje ? [emoji1]
Je li to ipak aktivirao China klauzulu? Šteta, nikad nam centar nije bio potrebniji a on ode za parama u daleki svet.
Posted

Ja se coveka uopste ne secam iz Buducnosti koju sam te sezone gledao samo protiv nas, sto znaci da nam nije pravio probleme, ali ne mogu nista ni pozitivno ni negativno da kazem o njemu. @Kankkunen napisi koju kad budes imao vremena ako si ga gledao u Tofasu.

Posted

Nadam se da ce biti bolji od onoga sto sam video u Buducnosti kad je bio.Mada tu epizodu ne treba da uzimamo za ozbiljno jer je igrao u timu kome nema hemije i timske igre.Jedino ako si bas ekstra igrac(tipa Lorenzo) mozes da iskazes kvalitet.

No bolje on nego Stimbron.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...