Haggard Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Gazda krenuo da kupuje domaće. Bilo bi dobro da se ovde i zaustavi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dobar je sveti Simeon. Dodaće neophodan streč momenat, malo bejzlajn ludila, malo brzog rada nogica u difensu, za neku limitiranu ulogu i više nego dovoljno. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 8 minutes ago, Haggard said: Gazda krenuo da kupuje domaće. Bilo bi dobro da se ovde i zaustavi. I ja se nadam.U protivnom nam Stime ne gine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dobrodošao u svoj dom Simone! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) Dobrodošlica Simonu. @The Seventh Seal me je pretekao i sve najvažnije rekao. Ja očekujem da Simon kod Saše igra najviše 10-15min, barem u EL, kao streč difenz specijalac. Daće bog da se vrati Ilija i nadglasa Kuzmanovića kad krene da lupeta o faulovima, brojevima i ostalim ne-košarkaškim besmislicama. P.S. Jel ovo rešenje zagonetke Kuma "Dobro veče"? Nisam ispratio, to je već dešifrovano, ili? Edited July 13, 2020 by Majak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dosao Simon, obezbedili smo trofeje kako god da bude na kraju. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dolazak SImonovica znaci da definitivno nema nista od Kaline, sto je ok, usmeriti pare na pleja i resenje na centarskoj poziciji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Joj Metalni uvek se strecnem kad negde procitam Stimac. :D 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 2 minutes ago, MetalHead said: Dolazak SImonovica znaci da definitivno nema nista od Kaline, sto je ok, usmeriti pare na pleja i resenje na centarskoj poziciji... Sta koristis za ovu grafiku? Neke sablone ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Just now, Laki John Terry said: Sta koristis za ovu grafiku? Neke sablone ili? PowerPoint 😄 Paint je prevazidjen... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Нека дође само још један Пенгосолики плеј и ја задовољан. Наравно, подразумева се да Штиме не остане, и да појуримо неку 4/5 на федерима ако Куз не може. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Iskreno, sad kada sam proanalizirao tvoj roster @MetalHead, ne vidim potrebu za Stimcem, bolje je da treci centar bude Djordjevic. Stimac moze samo ako Kuzmic nije upotrebljiv, ali mislim da ce se sada dobro spremiti za novu sezonu. Jedan bek nam jos treba i to je to, bombonica. Kombo bek ili plejmejker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Prvi povratak Simona u klub je donekle sa razlogom bio ispracen negodovanjem navijaca. Svi znamo da se nije bas proslavio u onom prvom mandatu, daleko je bio od nekog snajpera, a cesto je donosio diskutabilne odluke na terenu. Radonjic ga je u drugom mandatu dosta bolje iskoristio, stavio ga je na PF, i Simon je postao jedan od kljucnih igraca u onoj legendarnoj sezoni. Resetao je kao lud na povratne lopte i igrao dosta agresivnu odbranu. Danas Simonovic ima dosta veci kredit kod navijaca, ne bi niko trebao da ga otpisuje ili vrijedja ako stvari ne krenu dobro. Onu sezonu nece vise nikad ponoviti, ali vjerujem da ce biti pristojan igrac za rotaciju. Nadamo se nekim novim rafalima Simona i novim ekstazama Ilije Kovacica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Ma gde ćemo više tolike bekove? :) Treba nam čisti 1. Ne treba nam Štimac ni u ludilu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Ne mogu da pomislim na Simona, a da ne osetim bilo sta drugo do na njegove privrzenosti klubu i profesionalizma. Nek mu je se srecno, ponovo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam oduševljen ovim potpisom ali onda se setim ovog klipa i izmami mi osmeh na lice kao i uvek: Pretece me Chaose. Legendaran klip stvarno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Simke uvek dobrodosao. Ako ga ne krene, odradi neki posao ili na klupu, a ako ga krene, laku noc za protivnika i caj za Iliju Kovacica. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Simon u EC sutirao trojke 18/36. Ima u njemu jos Ilije Kovacica. 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 20 minutes ago, Laki John Terry said: Iskreno, sad kada sam proanalizirao tvoj roster @MetalHead, ne vidim potrebu za Stimcem, bolje je da treci centar bude Djordjevic. Stimac moze samo ako Kuzmic nije upotrebljiv, ali mislim da ce se sada dobro spremiti za novu sezonu. Jedan bek nam jos treba i to je to, bombonica. Kombo bek ili plejmejker. O tome pricam sve vreme - da se resi da li ima vatre u Kuzmicu ili ne. Ako ne, dajte onda nesto (pozeljno da ne bude bas Stimac). I plej... I to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 meni je njegov hajlajt u zvezdi ono cose table sa pola metra protiv grobosa. ako ima neko gif molio bih da okaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Biće Kuzmić OK, ma mora biti ... ja i dalje očekujem četvorku i keca, kao šlag na torti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 1 minute ago, Kankkunen said: Biće Kuzmić OK, ma mora biti ... ja i dalje očekujem četvorku i keca, kao šlag na torti. Pa eto ti je danas. Moze eventaualno 4/5 a to je Reath. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 2 minutes ago, MetalHead said: Pa eto ti je danas. Moze eventaualno 4/5 a to je Reath. Opet mi tu nešto nedostaje, aj videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Nemoj da si Terza/Mrkela 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Biće Kuzmić OK, ma mora biti ... ja i dalje očekujem četvorku i keca, kao šlag na torti. Cetvorka zavisi od Simanica, ako njega proguraju u NBA onda cemo dobito to obestecenje i angazovace se igrac tu,ako ne onda su ti MJK, Borisa i Simonovic cetvorke sto je meni horor u najavi, pre svega zbog Borise.Mora da ee angazuje kvalitetan plej to je kljuc, lider mora da bude na toj poziciji. Bas bih voleo da to bude Lorenzo, mislim.da nismo ni svesni kakav je to igrac kada igra u dobrom timu i kada ga ne trosis prrvise jer nema zamenu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts