Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, John Dies at the End said:

I jednom u mesec dana kada otvorim topic mi "presedne" 😴  ...

Da prostite, #ebo vas Štimac 😁

Veliki zvezdas i jos veci patriota!

Posted
On 8/19/2020 at 8:46 PM, Šarac said:

- sve se radi u sali , bez trcanja napolju, Meni je to cudno da nemaju futinge napolju, ali tako je kako je. 

Da ne bi pokušavali da zabusavaju i kriju se po sumi ko Divac 😄 

Posted (edited)

E jbm ti zivot...

Vlado sve najbolje u nastavku karijere, ne sumnjam da je dobra lova! Pa da nam se opet putevi ukrste u bliskoj buducnosti. :classic_smile:

Edited by Sector
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
30 minutes ago, Vamos Laki said:

Dobro je. Ovo je bila ozbiljna pretnja, i bas bi bilo previse da nas ova posast zadesi opet.

Nadam se da ce zauvek ostati u ulozi navijaca.

Jbg sad, posast je stvarno ruzan termin sta god ko mislio o Stimcu kao kosarkasu.

Bilo je raznih likova koji su nosili dres Zvezde i pre, a i po dolasku Covica u klub, pa ih nismo nazivali posastima.

• Like 4
Posted
33 minutes ago, Manoly said:

Jbg sad, posast je stvarno ruzan termin sta god ko mislio o Stimcu kao kosarkasu.

Bilo je raznih likova koji su nosili dres Zvezde i pre, a i po dolasku Covica u klub, pa ih nismo nazivali posastima.

Jbg, za mene je on klasican laznjak. I na terenu i van njega.

Na terenu realizovan zicer slavi ko gol a na drugom kraju parketa nas tovare jako.

Van terena se napusava na drustvenim mrezama s navijacima 😂

Uzasna pojava. Odmah iza fitjka i debilka milka.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)

Negde taj odnos navijača CZ koji kapiraju vs ne kapiraju Štimčev true contribution govori uopšte o našem društvu i o nekim izborima koje kao društvo pravimo.

Ukratko većinski dobro prolaze foliranti i loši glumci, takvi imaju najbolji rejting dok se nama ostalima okreće želudac da to gledamo.

Edited by Obi-Wan
  • Like 8
  • Thanks 1
Posted

@Šarac ima li nekog nagovestaja oko tog beka? I jel stvarno Skomi planira Smorisu da uvalja u nba?

Mozda ce ovo biti prva sezona posle dugo vremena da nemamo neku posast u timu.

Posted
8 minutes ago, Vamos Laki said:

@Šarac ima li nekog nagovestaja oko tog beka? I jel stvarno Skomi planira Smorisu da uvalja u nba?

Mozda ce ovo biti prva sezona posle dugo vremena da nemamo neku posast u timu.

Neko rekao Branko Lazic?

Ok, aj da bezim od metaka unapred, pis maj bradrs, ali neko mora ozbiljno da se potrudi i da mi obrazlozi zasto je Branko Lazic i dalje legit kosarkas.

• Like 1
Posted
Neko rekao Branko Lazic?
Ok, aj da bezim od metaka unapred, pis maj bradrs, ali neko mora ozbiljno da se potrudi i da mi obrazlozi zasto je Branko Lazic i dalje legit kosarkas.
I da se ozbiljno potrudim ne mogu da ti obrazložim ali verujem da će Branko mnogo ozbiljnije izgledati na terenu sa trenerom kakav je Obradović nego što je to bio slučaj u prethodne dve sezone.
Ova Šarčeva analiza početka priprema mi uliva poverenje po pitanju sl sezone.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...