Wingwalker Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 (edited) Ebo vas i Vlada...baš. Sjebaste mi četvrtak. Edited August 20, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 8 hours ago, John Dies at the End said: I jednom u mesec dana kada otvorim topic mi "presedne" 😴 ... Da prostite, #ebo vas Štimac 😁 Veliki zvezdas i jos veci patriota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 On 8/19/2020 at 8:46 PM, Šarac said: - sve se radi u sali , bez trcanja napolju, Meni je to cudno da nemaju futinge napolju, ali tako je kako je. Da ne bi pokušavali da zabusavaju i kriju se po sumi ko Divac 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 17 hours ago, Sector said: steta za Vladu. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Red je da uzmem mustuluk sto sam prvi javio . 5 11 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 dobar je shtimara, stvarno to mislim, samo nije kosarkas koji treba zvezdi u ulozi koja bi zadovoljila i njega i klub. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 (edited) E jbm ti zivot... Vlado sve najbolje u nastavku karijere, ne sumnjam da je dobra lova! Pa da nam se opet putevi ukrste u bliskoj buducnosti. Edited August 21, 2020 by Sector 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Dobro je. Ovo je bila ozbiljna pretnja, i bas bi bilo previse da nas ova posast zadesi opet. Nadam se da ce zauvek ostati u ulozi navijaca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Srecno Stime i da te sledeci put vidimo u navijackim klupama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 veliki covek i jos veci zvezdas! (sad moze sve najlepse o njemu obzirom da smo izbegli njegov povratak) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Nas takav peh bije sa centrima u zadnje vrijeme da ja sumnjam da nećemo u nekom trenutku do kraja sezone Štimeta u Zvezdi gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 30 minutes ago, Vamos Laki said: Dobro je. Ovo je bila ozbiljna pretnja, i bas bi bilo previse da nas ova posast zadesi opet. Nadam se da ce zauvek ostati u ulozi navijaca. Jbg sad, posast je stvarno ruzan termin sta god ko mislio o Stimcu kao kosarkasu. Bilo je raznih likova koji su nosili dres Zvezde i pre, a i po dolasku Covica u klub, pa ih nismo nazivali posastima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ne bih se iznenadio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ima li ovakav scouting report za Stimca? Pitam za drugara, treba mu nesto bas sada... 👀 Putuj Stime, ne osvrci se. I hvala ti za sve! 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Nije problem u Štimetu, već u nama. Mi nismo dovoljno dobri za njega, on zaslužuje bolje. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ali kakav je Štime profesor doktor primarijus uvlačenja navijačima, to svet nije video. Srećan mu put i sve najbolje u nastavku karijere. 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 33 minutes ago, Manoly said: Jbg sad, posast je stvarno ruzan termin sta god ko mislio o Stimcu kao kosarkasu. Bilo je raznih likova koji su nosili dres Zvezde i pre, a i po dolasku Covica u klub, pa ih nismo nazivali posastima. Jbg, za mene je on klasican laznjak. I na terenu i van njega. Na terenu realizovan zicer slavi ko gol a na drugom kraju parketa nas tovare jako. Van terena se napusava na drustvenim mrezama s navijacima 😂 Uzasna pojava. Odmah iza fitjka i debilka milka. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Stimac je definicija poltrona😁 Sve najbolje Stime, da se ne ljubimo💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Biće vam krivo što ste se odrekli usluga velikog zvezdaša i dobrog momka, zarad nekih stranih plaćenika... 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 (edited) Negde taj odnos navijača CZ koji kapiraju vs ne kapiraju Štimčev true contribution govori uopšte o našem društvu i o nekim izborima koje kao društvo pravimo. Ukratko većinski dobro prolaze foliranti i loši glumci, takvi imaju najbolji rejting dok se nama ostalima okreće želudac da to gledamo. Edited August 21, 2020 by Obi-Wan 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 @Šarac ima li nekog nagovestaja oko tog beka? I jel stvarno Skomi planira Smorisu da uvalja u nba? Mozda ce ovo biti prva sezona posle dugo vremena da nemamo neku posast u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 8 minutes ago, Vamos Laki said: @Šarac ima li nekog nagovestaja oko tog beka? I jel stvarno Skomi planira Smorisu da uvalja u nba? Mozda ce ovo biti prva sezona posle dugo vremena da nemamo neku posast u timu. Neko rekao Branko Lazic? Ok, aj da bezim od metaka unapred, pis maj bradrs, ali neko mora ozbiljno da se potrudi i da mi obrazlozi zasto je Branko Lazic i dalje legit kosarkas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Neko rekao Branko Lazic? Ok, aj da bezim od metaka unapred, pis maj bradrs, ali neko mora ozbiljno da se potrudi i da mi obrazlozi zasto je Branko Lazic i dalje legit kosarkas. I da se ozbiljno potrudim ne mogu da ti obrazložim ali verujem da će Branko mnogo ozbiljnije izgledati na terenu sa trenerom kakav je Obradović nego što je to bio slučaj u prethodne dve sezone.Ova Šarčeva analiza početka priprema mi uliva poverenje po pitanju sl sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts