Tom Bombadil Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 12 minutes ago, Laki21 said: I još jedna lepa taktička zamisao, u drugom poluvremenu forsirali smo do besvesti Davidovca na niskom postu, odakle su se dalje razvijale akcije uglavnom sa sigurnim poentiranjem. To je nešto što je Vujošević svojevremeno radio, kada bi imao jasnu prednost na nekoj poziciji, nemilosrdno ju je eksploatisao do besvesti. Drago mi je što je Radonjić usvojio taj model. Davno je Radonja usvojio taj model. I dalje se sećam meča u prvom mandatu protiv PAO i forsiranje Kaline na niskom postu protiv Jankovića Juniora... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 22 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 16 minutes ago, Ulicni basketas said: Zamislja i kaze sam sebi : "Isto ovako sam nocas sa LFC osvojio titulu u EPL u FIFA 21"... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Meni je mnogo draže od trofeja što su svi završili turnir živi i zdravi. Strahovito sam se plašio da će zbog osakaćene rotacije i ogromnog napora neko žestoko da najebe. Ogromna mi je sreća i radost da se niko nije povredio. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 16 minutes ago, Mile1 said: Cestitke chaosu on je verovao kad se nije smelo Ja sam nezadovoljan, očekivao sam +30. Šalu na stranu, čestitke igračima i stručnom štabu na borbi i trofeju, lep boost za nastavak sezone. Samo seks novac i davi dovac. 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Svaka čast momcima i Radonji! Ovo će biti izuzetna injekcija samopouzdanja pred završne borbe u ABA ligi. Iznenađen sam uspehom obzirom na sve okolnosti. Sve čestitke! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ovaj trofej mozda moze da prelomi sezonu, deluje mi da je bas dobra timska hemija, ovi izostanci su dodatno ujedinili igrace. Samo da preguramo naredni period nekako, uzece se i ABA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Dopada mi se i ova koncepcija sa 2-3 stranca koji prave razliku, domace snage plus Radonjizam. Hol, Rit i Kolom tesko da donose nesto sto vec nemamo u svojim redovima, dogodine pazljivije birati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 svaka čast našima. vrijedni su svakog poštovanja. @Chaos Is Me posebne čestitke i tebi iako nije bila stoka razlika a bogami i meni jer sam vjerovao u njih od prvog do zadnjeg trenutka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Jer mi smo granit jak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Lojd je naš motor i stabilnost i kada je van šuta. U ovom periodu nakon pauze pokazuje veliku dubinu podredjenom igrom bez ega i želje da se usiljenim puškaranjem nekom dokazuje. Radio je sve ostalo. Mislim da jednu loptu nije izgubio danas. Kad god je Uskok bio u problemu dodavao je gas i stizao na uručenje. Lako ga je zgotiviti jer je njegova prva odlika neustrašivost a još lakše je ceniti taj profi pristup i izgaranje u svim segmentima igre. Sada je jasno da nije sebični pistolero i nabijač statistike već će kada treba sve uraditi za tim i to kalkulacije bez. Ne brinem ja za Lojda...jer kada toliko ulaže dodje i taj šut kada je najpotrebnije. Brinuo sam malo za ovu dečicu što ne dišu dok primaju medalje. 22 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 3 minutes ago, Cavani said: Dopada mi se i ova koncepcija sa 2-3 stranca koji prave razliku, domace snage plus Radonjizam. Hol, Rit i Kolom tesko da donose nesto sto vec nemamo u svojim redovima, dogodine pazljivije birati. Jedini put da nesto uradimo u EL je taj sistem, a naravno sa lakocom da uzmemo i ABA i domace. Samo tako izvlacimo maksimum od domacih, a tako i stranci lakse prihvate to i pruze maksimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Neka se i dalje čude pojedini zašto cigani ludaci vole Radonjića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Radonja se slika za licnu kartu. 15 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ovaj trofej mozda moze da prelomi sezonu, deluje mi da je bas dobra timska hemija, ovi izostanci su dodatno ujedinili igrace. Samo da preguramo naredni period nekako, uzece se i ABA Sada kada dodju ovi sto fale pa upropaste ovu hemiju koja je stvorena na kup turniru, pa krene opet po starom. Da je pameti da silbuju sve ove sto imaju koronu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 29 minutes ago, Del Piero said: Ne postoji MVP kupa, daje se samo za finale. Svakako Deda, mada je i Kure dobar bio veceras. Zbog ovog se voli basket, kakva partija u drugom poluvremnu, kad ovako svi riljaju i rade kao svajcarski sat, automatski mi bude zao sto sam bilo koga pljuckao danas. Mega je dobro poslozena, ali objektivno su tankoza spolja, sto se videlo kad je nas krenuo sut malo i kad smo stisli. A veca su nam trenutno konkurencija od Partizana, kog smo onom pobedom juce totalno ugasili. Da su nas komsije dobile, popalili bi se, mozda bi tukli Megu veceras, objektivno bi im se sezona okrenula, ovako smo ih tukli sa osam igraca, iako smo 38 minuta prakticno gubili i iako je delovalo da necemo dobiti. Sjajan Kup za nas, sad jos jace! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 4 minutes ago, Vlada_79 said: Sada kada dodju ovi sto fale pa upropaste ovu hemiju koja je stvorena na kup turniru, pa krene opet po starom. Da je pameti da silbuju sve ove sto imaju koronu. Dnevna doza prosecnog Srbende. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 16 minutes ago, Cavani said: Dopada mi se i ova koncepcija sa 2-3 stranca koji prave razliku, domace snage plus Radonjizam. Hol, Rit i Kolom tesko da donose nesto sto vec nemamo u svojim redovima, dogodine pazljivije birati. Tesko, vrlo tesko, niti ima dovoljno kvaletetnih domacih koje mozes da dovedes , niti mozes da zabodes 3 stranca Lojdovih kvaliteta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 17 minutes ago, Cavani said: Dopada mi se i ova koncepcija sa 2-3 stranca koji prave razliku, domace snage plus Radonjizam. Hol, Rit i Kolom tesko da donose nesto sto vec nemamo u svojim redovima, dogodine pazljivije birati. Zato sam ja danas i brojao na temi na sta mozemo da racunamo od domacih igraca za narednu sezonu. Ne veruuem da ce Radonja preterivati sa strancima...Ali ajde, daleko je to da bismo sad pricali o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Već smo poleteli kao da je osvojena EL ... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Just now, Cavani said: Dnevna doza prosecnog Srbende. Sprdam se, naravno. Previse smo se uziveli u ulogu autsajdera na ovom turniru a to bas nema toliko veze sa realnoscu i istinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Čestitke igračima, treneru i svima u klubu, a naročito predsedniku Čoviću na 15. trofeju od kada je u klubu. Definitivno potez sezone je što je uspeo da se izbori sa pritiscima, a i sujetom, smeni Obradovića i vrati Radonjića na mesto uspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 12 minutes ago, Del Piero said: Radonja se slika za licnu kartu. A Džoni gleda da nekako izađe iz kadra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Već smo poleteli kao da je osvojena EL ... [emoji38]_2:Neka vala...ja još iz oka ne mogu da izbacim scenu koja ide na ripit... Deda koji u svakom prvom kadru izbaci dupe ka Tepari a nekako uvek Milenko bude nagužen na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts