Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Just now, Sector said:

Veceras ne igramo samo za titulu vec i za otvaranje prelazni rok topika. 

 

U jebem ti, tako je

 

AJDE BRE RADONJA, ZAVRŠAVAJ OVO SRANJE OKO TITULE, DA SE BACIMO NA VAŽNIJE STVARI

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

On 5/20/2021 at 7:36 PM, Mairosu said:


<-- ne voli košarku

 

malo vas je :classic_wink: al ste... :)

vecina razume jaku i njegovo ludilo i originalnost, i jaka pored svih mana jeste odlican kosarkas. a radonja ga obozava, tako da... 

 

recimo za voldena o kome se diskutuje je igracina. 

 

On 5/21/2021 at 11:54 AM, Chaos Is Me said:

Ja nisam video ove sezone ni jednu asistenciju Waldena iz pnr ili da secira odbranu pasom (što je npr Hall radio protiv Budućnosti u nekoliko navrata u prvoj utakmici). Većina njegovih asistencija dolazi iz slash and kick igre, što verujem da bi i statistika potvrdila. On igra pleja silom prilika tj. prenosi loptu a i opasniji je kad je frontalno okrenut košu i to uglavnom radi poentiranja. On nema ni catch and shoot igru kao klasična dvojka, pa je glupo da se Loyd troši kao nominalni PG iako je daleko kreativniji od Waldena. Dakle, Walden je klasični kombo strelac, dobar slasher i koretan šuter iz driblinga. Kreacija za druge mu je baš skromna, a to je ipak glavna odlika PG.

 

sere mi se od kombo strelaca koji u stvari nista ne igraju. ulaz mu je go prosek, pik ne vrti, kao neka solidna odbrana. on ako ne pogodi par trojki nicemu ne sluzi. i tih par trojki obicno ide na isteku napada, preko ruke...

 

17 hours ago, Sector said:

Poredjenje Waldena sa onim mladjim Djenkom je odlicno. Taman taj neki igrac koji sa klupe uzima minute na 2 pozicije, donosi taj hustle i po prilici izreseta sutem spolja.

 

mladji djenka je kris pol licno za ovaj kombo prosek. mladji djenka je imao onu brutalnu partiju protiv budiveljnika i ako mu je bila prva sezona u evropi. vec sam pomenuo sta je radio sledece dve godine u zvezdi. neuporedivo, plus djenka je doktor odbrane za voldena. 

 

13 hours ago, Kooineeperk said:

 

Da, zaista, i zapravo najveca razlika je u frizuri 🙂

Djenka je mozda imao bolju produzenu dvojku, eto to mi jos pada na pamet kao razlika. 

 

djenka je neuporedivo bolji odbrambeni igrac, kradljivac, ima bolju asistenciju, ume da vrti pik, o ulazu da ne pricam i driblingu, klacer, igrac za velike tekme. neuporedivo. 

 

i gde je ovaj forumas? 

on nam fali da stavi tacku.

403hsi.jpg

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ИEsA IlIC said:

 

malo vas je :classic_wink: al ste... 🙂

vecina razume jaku i njegovo ludilo i originalnost, i jaka pored svih mana jeste odlican kosarkas. a radonja ga obozava, tako da... 

Koliko se ja sjećam, Jaka je onomad otišao iz Zvezde jer ga Radonja nije više htio u timu. Jaki se nešto nije ni odlazilo, koliko me pamćenje služi.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

U kakvoj smo formi bili, kako smo promenljivo odigrali prve dve utakmice (i pogotovo drugu), so obzirom da smo od njih izgubili u sezoni dvaput... sve to utice da idemo dole vise sa iscekivanjem sta ce Buducnost uraditi nego sta mi mozemo da uradimo i da diktiramo. Barem se tako cini. Uglavnom je ovo: mi imamo 2:0 i tri mec lopte. Nek' se oni preznojavaju, pravo na kiks nemaju. Ali, da je gotovo, nije.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ocekivati 3-0 protiv djetica u ovom finalu po meni nije realno, iako se sama serija razvija kako nama odgovara uz dva meca koja su pokazala da sa njima nikad ne mere biti bez problema.

Naravno, zelimo svi mec naseg tima na nivou sto poslednjih dve god u Pg nismo gledali, uz sudjenje kakvo je bilo i u Bgd mecevima bez obzira na ozloglasene sudije.

U svakom slucaju neki alkohol ce se veceras popiti, uz manji pritisak koji je na Radonjinim pulenima, pa i na nama ciganima sto navijamo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam šta bih rekao. Na stranu pretpostavke o "vetru u leđa", ova serija je vrlo nezahvalna za prognoziranje. Mogu da zamislim svaki scenario. I "metlu", i 3-1 i 3-2, a bogami i 2-3, naročito ako nas jednu od ove dve utakmice razvale kao u regularnom delu.

 

Ipak, s obzirom na podjednak kvalitet i formu, realno je očekivati majstoricu u Beogradu. Ako ništa drugo, nadam se da ćemo do tada biti kompletni.

Link to comment
Share on other sites

pa radonja licno je insistirao da se dovede jaka. i sad pre dolaska obrada kad se pricalo da dolazi radonja pricalo se i da su simon i jaka sigurni. 

jaka moze da bude domaci igrac, znaci tu nema dileme. i jaka vise nije onaj igrac, sad mnogo zrelije igra. 

 

nama trebaju dva pleja. 

prvi plej koji ce da drzi ekipu i djenka. taman. meni uskok solidan za prvu pravu ozbiljniju kosarku u zivotu. ima muda i fajter je i to mu je veliki plus.

na dvojci dobric i laza to je cement. tu jos jaka i lojd.

trojka deda, radanov, pojacanje.

cetvorka, simon, rit, pojacanje.

meni su nnoko i kuzmic sasvim solidni, ljudi igraju bez pleja cele sezone, jos ih hal najvise hrani i omogucava lake poene. takodje nnoko tek sad ulazi u neku formu, a i kuzmica treba razumeti posle svega sto je prosao. i on kao da tek hvata pravi ritam.

tu mozda dodati jos jednog. 

5-6 stranaca, jedna milina. mozda i manje kad bi mogli domaceg pleja. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...