Abizolirni Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 6 hours ago, Wingwalker said: Veliki naklon za Radonju i tim koji su dole otputovali sa ozbljno čvrstom voljom da titulu uzmu po sred Morače iako su i bolje od nas znali šta ih čeka. Prve dve tekme, koje su bile potpuno pod našom kontrolom, donele su nam neophodno samopouzdanje koje je nedostajalo nakon ove kljakave sezone sa nikad kompletnom i uigranom rotacijom. Pretpostavljam da će uprava Budućnosti, umesto da umiri svoj tim i probaju da ih usmere samo na košarkaški segment, najveću energiju utrošiti na sto puta ponovljene instrukcije šta da urade u slučaju: vredjanja publike, ubacivanja predmeta, kada Miloje da fasuje tehničku, u kom trenutku se eventualno napušta teren, kako polomiti ili bar isprovocirati Nnoka i izazvati revolt publike i eventualni prekid sa pražnjenjem tribina. Siguran sam da oni večeras ne izlaze na parket Pionira ladne glave i opuštene ruke, fokusirani na segmente igre i dogovorene taktike. Prosto je to nemoguće. imali su to u planu i prije 2 god. kad se i pocelo pravo sa sranjima, ali su popasli 30 razlike i jos dobili po gujici. Jedino sto u toj seriji nisu bile ukljucene sudije da navlace ni za jednu stranu a sad vec... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 2 hours ago, Setite se 2011 said: Jedina dva aktera ove serije , kojima se nema ništa zameriti, su Dejan Radonjić i Dejan Milojević Verujem da će tako i ostati Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Totalno pogresno. Igraci su bili OK. To sto neko flopuje, udara, provocira je samo zato jer je u mogucnosti. Nema nikakve osnove da se razvija bilo kakva mrznja prema igracima oba tima, pa cak i malom Ivanovicu, za koga sam snimio da voli da udari na kvarno... Sve se svodi na dobro sudjenje i uprave koje diktiraju i provociraju ponasanje mase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 meni oni udarci pesnicama u ledja i glavu bas i nisu ok na snimku deluje da je to vrlo sa namerom, i ni malo sportski kobs i dzoni su u pitanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 55 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: meni oni udarci pesnicama u ledja i glavu bas i nisu ok na snimku deluje da je to vrlo sa namerom, i ni malo sportski kobs i dzoni su u pitanju Znam na sta mislis i slazem se (zato sam i pomenuo malog Ivanovica, koji me zesce nervira, sto ponasanjem, sto facom), ali mislim da to nije razlog za neku frku. To je manje-vise uobicajeno, a sudije su tu da to odsude kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Pobeda, titula! Momci samo jako, hrabro i bez milosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Da li +1 ili +30 (licno ocekujem 10-15), samo da nam igraci i strucni stab prirede jos jedno nezaboravno vece. Danas je vece kada se lomi da li je ova sezona uspesna ili ne 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Нека буде и пола коша предности само да их добијемо... Али бих волео да их угазимо као са Томићем. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Srecno momci veceras! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 29 minutes ago, Kosjan Willavić said: Da li +1 ili +30 (licno ocekujem 10-15), samo da nam igraci i strucni stab prirede jos jedno nezaboravno vece. Danas je vece kada se lomi da li je ova sezona uspesna ili ne vjerujem da je ljepsa 30-ka jer to znaci da nece zivci otici a mozda i nokti na rukama porastu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Izgleda da će samo deo iza gostujuće klupe ostati prazan. Ispred Pionira je ozbiljna gužva... pitanje je koliko će ih ući [emoji4]Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 voda vri voda vri Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Veteran brat 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) Dragi drugarice i drugovi, možda deluje da kao manje pratim, ali gledam i čitam vas koliko stignem, olakšavate, s vama sve preživljavam. Ne samo stari-novi posao, master, već pre svega zdravlje koje mi se uglavilo između svega. Svih 200% sam navijao da oteramo ovo sudijsko-klubsko udruženje, makar se posle i odrekli ABA titule i takmičenja. Pre svega, jer sam su me u sredu smestili u bolnicu, pa CT scan i danas MR mozga. Za sat vremena, prvi put koliko se sećam, bez piva (samo uz kikiriki i koktu što mi donese žena), iz bolničkog kreveta navijam za klub koji volim i protiv "klub" koji prezirem u postojanju. Molim sve da navijamo zajedno, mantramo uz Silu, @BojanaCZV da zagrli <3, @SunZero da baci mantru, @Laki21 da kritikuje koga treba, Uini... pa da gleda uživa Ja ću da navijam sa dvojicom cimera iz bolničke sobe, pa sve dok mi zbog nerviranja i vrištanja medicinske sestre ne ubrizgaju nešto za smirenje Edited May 28, 2021 by Majak 24 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 6 minutes ago, Majak said: Dragi drugarice i drugovi, možda deluje da kao manje pratim, ali gledam i čitam vas koliko stignem, olakšavate, s vama sve preživljavam. Ne samo stari-novi posao, master, već pre svega zdravlje koje mi se uglavilo između svega. Svih 200% sam navijao da oteramo ovo sudijsko-klubsko udruženje, makar se posle i odrekli ABA titule i takmičenja. Pre svega, jer sam su me u sredu smestili u bolnicu, pa CT scan i danas MR mozga. Za sat vremena, prvi put koliko se sećam, bez piva (samo uz kikiriki i koktu što mi donese žena), iz bolničkog kreveta navijam za klub koji volim i protiv "klub" koji prezirem u postojanju. Molim sve da navijamo zajedno, mantramo uz Silu, @BojanaCZV da zagrli <3, @SunZero da baci mantru, @Laki21 da kritikuje koga treba, Uini... pa da gleda uživa Ja ću da navijam sa dvojicom cimera iz bolničke sobe, pa sve dok mi zbog nerviranja i vrištanja medicinske sestre ne ubrizgaju nešto za smirenje ma pusti sve kraju. kad je zdravlje u pitanju ( a znam licno ), to je tvoja utakmica. jebes sve ostalo. Kad je zdravlje tu, onda se zivi za porodicu a ovo je bas sporedna stvar. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 @Majak Drz se. Poslao mi drugar snimak, Pionir skoro pun, vec voda vri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 @Majak Ne daj se brate! Slavićemo večeras! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Igra li Rillie Weed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Drz se Majak, jebo utakmicu. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Podrška za brata @Majak! Drži se i brz oporavak! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) 6 minutes ago, Cavani said: @Majak Drz se. Poslao mi drugar snimak, Pionir skoro pun, vec voda vri Brate Majače - gazimo ih na najjače . drž' se ciganšturo... Edited May 28, 2021 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Igra li Rillie Weed?Tu je ali se nije zagrevao Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Majak samo bez nervoze.Ako vidis da se nerviras gasi utakmicu nije vredno tvoga zdravlja.Live to fight another day my friend. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Samo neka zdravlja bude!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 sunce ti jebem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts