Don Dusko Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 TOP 15 sija sjajnim sjajem! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 pa kae pa kae 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Još Albu da dobijemo pa da se Sale i Radonja izjednače sa Alimpijem ... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Na 8 smo pobjeda do top8. Steta za poraze od Albe, Bajerna, Olimpijakosa, Zenita, Fenera, Zalgirisa, Reala i Asvela. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Edited April 1, 2021 by Knipex 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Bice ovo topla voda ali ova ekipa je imala par meceva kuci koje bi publika lagano okrenula na nasu vodenicu. A koje smo pukli na jednu ili dve lopte. Kad legne 7k cigana na ledja u pioniru...Tako da poredjenje Alimpijevih 11 sa ovih 10 (ili 11) bas i nema smisla. Neka Radonja bude bolji od Alipmija u Moraci i ja zadovoljan. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Ako Valensija dobije sutra,nas pobeda protiv Albe vodi u Top 16 💪💪💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Ja bi da pohvalim Nnoka, koji je mnogo napredovao kad se poredi njegova igra pre par meseci. Završavanje na obruču je još uveg blagi užas, ali teško da če tu biti nešto bolje, jer ima tvrde ruke kao i Kuzmić. Ali zato igra na niskom postu neuporedivo bolja. Koristi se Bobijeva taktika sa odličnim pozicioniranjem več u polu-kontru, odnosno več pre nego što se primi lopta. Impresivno je i sa kakvom lakočom ugura protivnika bliže košu sa onim tankim nožicama. Kontrola defanzivnog skoka još uvek nije gde bi želeli ali i to ide na bolje. Odbrana od pika, požrtvovanost, energija, zaštita obruča, sve super. Loyda ako zadržimo, to ču svrstavati u čuda. Čovek sa tolko ofanzivnog skilla, a da se toliko ne štedi u dobrani i igra za tim neznam dali sam več video. Kompletan paket i stvarno treba uraditi sve što je u našoj moči da ga zadržimo. Zamišljam kako bi tek letio pred punim pionirom i kad bi više igrača koji mogu da ga prate i oslobode tolikog workloada Edited April 1, 2021 by L' Imperatore 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 dobra odbrana i puno gluposti u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Ja trunke sumnje nemam da cemo biti spremni i nabrijani za plej of i da uzimamo Aba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) 3 minutes ago, L' Imperatore said: Loyda ako zadržimo, to ču svrstavati u čuda. Čovek sa tolko ofanzivnog skilla, a da se toliko ne štedi u dobrani i igra za tim neznam dali sam več video. Kompletan paket i stvarno treba uraditi sve što je u našoj moči da ga zadržimo. Zamišljam kako bi tek letio pred punim pionirom dockan...Lojd je već bezecovan. Edited April 1, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Šta je bilo, mišeeviii Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 2 minutes ago, Wingwalker said: dockan...Lojd je već bezecovan. izvini, a šta to znači? 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) pa zar ne ide u Real ? sve i da je to puklo..negde ide sigurno...kako da mu ponudimo Lorenco-Panter platu za narednu sezonu. Edited April 1, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 1 minute ago, Wingwalker said: pa zar ne ide u Real ? Nemam pojma, nisam pratio najnovije insajderske izveštaje. Jeste bila priča za Real ranije, ali isto tako je bila i priča o največoj ponudi u istoriji KK Crvena zvezda. Kao što sam rekao, neznam kakva je trenutna situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Kakav zločin je napravljen sa nepostojanjem pleja u ovoj ekipi. Noko iz druge i treće četvrtine da pojede celu ABA ligu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 I Radonja je najzad shvatio da od Kuzmića nema vajde. Posle par flopova na početku više ga nije vraćao. Lepa pobeda, odbrana u 3/4 je bila odlična. To očekujem da gledamo u ABA PO, i do kraja sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 simon 11 skokova 🙂 a nnoko 11 skokova i 10 poena, prvi dabl dabl kod nas, cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Jeste da je odigrano tek 4 od 9 parova ovog kola, ali mogo je lepo videti nasa imena ovde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 34 minutes ago, NMX said: Bice ovo topla voda ali ova ekipa je imala par meceva kuci koje bi publika lagano okrenula na nasu vodenicu. A koje smo pukli na jednu ili dve lopte. Kad legne 7k cigana na ledja u pioniru... Tako da poredjenje Alimpijevih 11 sa ovih 10 (ili 11) bas i nema smisla. Neka Radonja bude bolji od Alipmija u Moraci i ja zadovoljan. E ako se osvoji ABA oda su bolji ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Kuzmic mi deluje kao da je presrecan kad Noko odigra dobro je rnece orati on da ulazi u igru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 2 hours ago, kokodakalo said: Nisam ispratio sta je sa Voldenom. Nisam ni ja. Povreda, Silb Blejk, nesto trece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 51 minutes ago, L' Imperatore said: ali isto tako je bila i priča o največoj ponudi u istoriji KK Crvena zvezda To su se nešto nalupetali na hrvatskoj Areni tokom nekog prenosa. Nemam podatak da se ovo desilo (što ne znači da neće ili da fakat nije, ali možete verovati meni). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 1 hour ago, Wingwalker said: pa zar ne ide u Real ? sve i da je to puklo..negde ide sigurno...kako da mu ponudimo Lorenco-Panter platu za narednu sezonu. Ja sam citao da "ide" u Oly 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Mnogo smo osakaćeni cele sezone selekcijom na pleju, na 4-5 smo urnebesno tanki, ako Noko ne bude u stanju da povremeno ponovi ovakve partije, i onda izostanak Voldena bas predstavlja problem. Veceras smo to uspeli da nadomestimo jer se konačno ukazao Noko kakvog smo očekivali manje više kad je objavljen njegov potpis, jer je Lazić kao u najboljim danima pokretao celu odbranu i hapsio igrače koje je čuvao i zahvaljujući univerzalnosti Davidovca. Delovalo je na početku sezone da Volden neće biti toliko značajan, posebno jer nije plejmejker a predvidjen je da dosta igra na 1, ali se ispostavlja da u ovakvom rosteru, čak i kada mora uglavnom da glumi pleja, on predstavlja mnogo bitan faktor. Bez njega, ili ne daj Bože Lojda, teško da bismo mogli do titule u ABA. Dobricevo zakucanje mora u top10 sezone. I da, kraj sezone jedva iscekujem samo da više nikad ne moram da gledam Kuridzu u Zvezdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts