Losmi17 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) 22 minutes ago, Crni Bombarder said: Slazem se. I sam sam napisao pre neki dan da nisam zadovoljan i da sam ocekivao bolje od njega. Ovde,pretpostavljam,mislis na ucinak u Zvezdi? Pa,u ovome i jeste problem..meni makar. Sasha je nazivan ruznim imenima i pre nego smo upali u ovaj bunar krize igre & rezultata. Ne sa tvoje strane naravno. Za plasman u plejof Evrolige jesmo izduvali sve i da se iscupamo iz te krize..naprosto nema ovaj tim kapacitet (a ni neke okolnosti mu ne idu na ruku) da poveze 7,8 pobeda u nizu..cak ni na domacem bunjistu. Ja bih,u ovoj situaciji,bio "zadovoljan" da do kraja takmicenja u EL ostanemo kompetitivni,motivisani i da ne tankujemo utakmice. Ekipa najvise moze da raste kroz EL. Pa da onda docekamo odlucujuce borbe u plej ofu ABA lige. Sa Sashom na klupi ako je moguce. Sam je iskopao rupu u koji smo upali,na njemu je da pronadje izlaz iz nje,a ne da se p(r)oziva na moral i ostavku. Slazemo se skoro u svemu. Da mislim na mandat u Czv. Zvuci lose ali nije dostigao ni Alimpov nivo. Ja generalno ne mogu mnogo da krivim igrace. Strucni stab je najveci krivac. Nisam veliki optimista. Tim je predugo u kanalu vec. Mislim da se i na ovoj temi optimizam gaji iz nekih psiholoskih razloga, prosto kao da se radi denial. S druge strane, nemoguce da je toliko los trener, pa tu vidim slamku spasa, gde samo moze bolje. Edited December 17, 2020 by Losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 32 minutes ago, Obi-Wan said: daj leba ti iskopiraj ovde neke hajlajtse da se malo uveselimo. Ma jok, nije OK ... al sve je isto, samo njega nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 23 minutes ago, đubrivo. said: --- tad kad sam plakao, malo mi se i povraćalo I meni bio sličan osećaj, ali me malo popustilo oko 24h posle te utakmice. ( : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Meni se povraćalo protiv Albe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 6 minutes ago, mister-no said: Meni se povraćalo protiv Albe.. ti onda ne poznaješ pravi rigoleto 😕 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 ti onda ne poznaješ pravi rigoleto [emoji53]Tada protiv Cibosa je bilo predinfarktno stanje.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 1 hour ago, vepar said: Obrni, okreni, tolike pare spucane u dve mafijaske rupe zvane Zvezda i Partizan, kako u fudbalu, tako i u kosarci To sto je nekom uspeh da budemo na dnu EL ili da igramo bunker protiv Libereca, ok, bas lepo ali ipak su ti desetine i desetine miliona od strane poreskih obveznika Realno bi trebalo ugasiti sve klubove ukoliko ubrzo ne osvojimo EL i LS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Mislim da mi je to bila najduža šetnja u životu nakon te utakmice sa Cibonom (dodatno me iznervirao cimer koji je na Vi sa sportom, u fazonu njegove reči su bile: koja si ti budala što se nerviraš zbog Zvezde), dok sam pomahnitalo šetao po NSu, zove me drug grobar, budala sam bio što sam se uopšte i javio, napušili smo se muški i sutradan zovem ja njega nakon njihove utakmice sa Cedevitom, nije mi se ni javio, ispao je pametniji u svakom slučaju. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja sam nakon tog poraza protiv Cibone ostao da sedim na tom mestu još 45 minuta nakon što se utakmica završila, morala tetkica da me izbacuje iz Arene. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) I ja sam bio nervozan posle Cibone, sprdali su nas Grobari cela 24h. Tek sutradan uvece mi se malo popravilo raspolozenje. Edited December 17, 2020 by Cavani 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Sabrana dela Džerela Blesingejma i Darija Šarića. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja sam sišao s uma tada i još dugo vremena proveo u neartikulisanom stanju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 15 minutes ago, Laki21 said: Ja sam sišao s uma tada i još dugo vremena proveo u neartikulisanom stanju. Haha i ja 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 32 minutes ago, Laki21 said: Ja sam sišao s uma tada i još dugo vremena proveo u neartikulisanom stanju. Neke posledice osećaš i danas? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja to veče kao zombi odem sa kumom na neku žurku... popijem im sve i pojedem neko drvo života...i držalo me u zaboravu jedno par dana.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Prvi april ´98-e Zvezda - Mash, i 1/2 finale SP ´86-e YU- SSSR ... ne ponovilo se. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 43 minutes ago, Laki21 said: Ja sam sišao s uma tada i još dugo vremena proveo u neartikulisanom stanju. Zlobnici bi rekli da te to jos drzi. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja se vise ne secam da li sam u to vreme (Cibona,Arena,ABA Liga) vec bio registrovan na starom forumu (mislim da jesam),ali sam svakako prvih meseci malo i stidljivo piskarao tu i tamo..ono po cemu ponajvise pamtim tu utakmicu,odnosno raspolozenje nakon nje je sledece: Ulazim na topik nakon pocetnog shoka,tamo atmosfera takva da je na svakom groblju veselije otprilike..forumashima koji su zadrzali sposobnost pisanja postovi se svode na spominjanje familije do askurdjela igracima i Radonjicu..ma da bar neki meteor udari u Zemlju i spasi nas kosarkaskog armagedona..izdvaja se Tito sa psovanjem.. oprasta se covek od kluba,gledanja..ma od foruma..kaze dosta mu je svega i nikad vise! Nakon trojke Nolana Smita vraca se sa recenicom (parafraziram,ali skoro da mogu i da kazem,citiram): "Vanredne okolnosti zahtevaju vanredna ukljucenja" Averovao sam Onda je sledilo finansijsko samo-ubistvo Cibosa i ostalo je istorijatm 3 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) 5 hours ago, Obi-Wan said: Gde nam je KK dospeo, da ga jedan Zvezdan Terzic podjebava... Da li si siguran da samo podjebava. Ono sto me je zivot naucio je da i od goreg ima gore, da kada mislis da si pao najnize shvatis da ima jos malo nize 🙂 Posle ove izjave mogu da zamislim 12 NBA igraca sledece godine, pa posle neuspeha doselekcija jos 6, sa budzetom ko Barseloninim, menadzeri rade punom parom, prodaju se igraci preko Kipra, a onda kljuc u bravu. Jako me plasi ova izjava uzimajuci u obzir da je Covic izabrao da gleda FMP, a ne Zvezda-Alba. On jeste namazan, pokvaren, sve nas nervira, ali Terzic je drugi nivo u odnosu na njega. Ozbiljno sam se prepao kada sam procitao ovaj naslov . Zbog Terzica ne gledam vise fudbal, a bio sam i na Maksimiru 1990. Edited December 17, 2020 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) Evo da se i ja autujem. Najveća tuga: 1. Treća utakmica finala plejofa 1984. koš Mihovila Nakića i poraz od Cibone. Posledice osećam i danas. 2. Poraz u finalu kupa u Dubrovniku 1890. od Jugoplastike. 3. Poraz od Meša 1998. 4. Cibona 2014. 5. Poraz od Orteza u finalu KRK 1984. Radost: 1. Osvojena prva Aba protiv Cedevite 2015. u Kutiji Šibica na mestu de su nas 1984. sahranile sudije i Mihovil Nakić. Zadovoljenje neke istorijske pravde. 2. Pobeda protiv Fenerbahčea 2017. 3. Pobeda protiv grobara 98/99. Oliver Popović u zadnjoj sekundi. 4. Prva pobeda protiv Olimpijakosa 17/18 sa Alimpijevićem 5. Treća utaknica polufinala plej-ofa Aba lige 2015. protiv grobara. Edited December 17, 2020 by pavijan2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Makar se jedini ne raspadamo u EL...Sta da kaze jedan Fener? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 5 minutes ago, pavijan2 said: 2. Poraz u finalu kupa u Dubrovniku 1890. od Jugoplastike. Au,pavijane,ni ti nisi ovoliko mator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Au,pavijane,ni ti nisi ovoliko mator Bogami isli smo ispred vremena.Igrali kosarku pre nego sto je izmisljenja. :)) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 3 minutes ago, 12Laki said: Bogami isli smo ispred vremena.Igrali kosarku pre nego sto je izmisljenja. :)) To je bilo u boćanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 16 minutes ago, Crni Bombarder said: Au,pavijane,ni ti nisi ovoliko mator Šta da ti kažem. Nema više pisanja bez naočara.🤪🤪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts