Wingwalker Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) ...šta smo rešili ?...ipak napadnemo taj F8 il palo neko predomišljanje ? Spoiler Edited November 8, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 33 minutes ago, Wingwalker said: ...šta smo rešili ?...ipak napadnemo taj F8 il palo neko predomišljanje ? Reveal hidden contents Zavisi od meca u sredu, ako dobijemo kojim slucajem "pada Real ko secer u vodu", u suprotnom mars sve u qrac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) 58 minutes ago, Manoly said: Zavisi od meca u sredu, ako dobijemo kojim slucajem "pada Real ko secer u vodu", u suprotnom mars sve u qrac... znači idemo standardno... Edited November 8, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Da li moze raspored koji je vec dva puta bio kacen, cini mi se da utakmice idu na dva tri dana u naredne dve nedelje. Tenks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) Edited November 8, 2020 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 hour ago, Wingwalker said: ...šta smo rešili ?...ipak napadnemo taj F8 il palo neko predomišljanje ? Reveal hidden contents Gasi mešalicu, motaj kablove ... sva lovudža Terzi u FK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Zanimljivo da nase utakmice sa Asvelom uopste nema u rasporedu na sajtu EL, i tako vec nekoliko dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Valjda bismo do sada znali da je opet odlozeno? Ako ne EL, bar bi se klub oglasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 B92 17:00 ABA liga, KK Primorska – KK Crvena Zvezda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) Uskoković umesto Loyda, posle onakve partije očekivao sam hlađenje i za Lazića i O'Bryanta. Mislio sam da mladi malo igraju kod Šakote, Tomića i ostalih... ali sam se prevario, kod Saleta neće doći u priliku ni čuveni peškir da dodaju na klupi. Edited November 8, 2020 by Boaće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 12 minutes ago, Gudura said: Zanimljivo da nase utakmice sa Asvelom uopste nema u rasporedu na sajtu EL, i tako vec nekoliko dana Kada odeš na "teams", pa KKCZ i klikneš na "games", stoji da je utakmica 11. novembra, tako da...biće sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 u novembru...samo između Krke i Bajerna smo imali dva dana između mečeva...resto samo po jedan dan. Kada se to uporedi prvo sa timovima koji ne igraju domaću ligu a onda sa milijunašima sa licencom...sirotinjo i Bobu si teška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Sta mi igramo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 u novembru...samo između Krke i Bajerna smo imali dva dana između mečeva...resto samo po jedan dan. Kada se to uporedi prvo sa timovima koji ne igraju domaću ligu a onda sa milijunašima sa licencom...sirotinjo i Bobu si teška. Realno je tretirati Krku, Primorsku i Split kao trening utakmice.. Čak je i dobro imati te lagane utakmice zato što ima dosta novih igrača. Roster je takav da možemo sastaviti tri ozbiljne petorke. Nema mesta za veliko kukanje na raspored. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) 4 minutes ago, mister-no said: 53 minutes ago, Wingwalker said: u novembru...samo između Krke i Bajerna smo imali dva dana između mečeva...resto samo po jedan dan. Kada se to uporedi prvo sa timovima koji ne igraju domaću ligu a onda sa milijunašima sa licencom...sirotinjo i Bobu si teška. Realno je tretirati Krku, Primorsku i Split kao trening utakmice.. Čak je i dobro imati te lagane utakmice zato što ima dosta novih igrača. Roster je takav da možemo sastaviti tri ozbiljne petorke. Nema mesta za veliko kukanje na raspored. ok za prvi deo ali očigledno si trenutno u kolima... Edited November 8, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 ok za prvi deo ali očigledno si trenutno u kolima...Nisam gledam ako na to misliš.. Evo vidim igraju i Uskoković, Dobrić, Rit, Simon, Roč..koji su realno druge i treće opcije, i opet je laganih 10+ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 kuridza too famous da igra odbranu protiv primorske Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Nadam se da je već svima jasno da je Obradović prevara u rangu svog saigrača iz reprezentacije sa istom frizurom. 2 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 4 minutes ago, VoodooDerina said: Nadam se da je već svima jasno da je Obradović prevara u rangu svog saigrača iz reprezentacije sa istom frizurom. Joj kako volim ovakve komentare. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Šta smo gledali dva sata sunce ti jebem oči mi krvare? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Gazdin lepotan indeks - 3 protiv Primorke. Bas me zanima kome li se Radanov zamjerio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Sve, sve, ali Davidovac zaspao na terenu, Lojd sramota privatnička. I još se ovaj trener dere. Pa, mislim stvarno... Spoiler Svaka čast na trening-pobedi manje važnog meča u najzajebanijoj seriji mečeva od početka sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Izgledamo sve gore, al da zanemarimo sve to. Mi imamo 2.5 penzosa u ekipi. Simon i Kuz su gotovi, Roc moze samo protiv ovakvih. Na sve to Laza koji je beskoristan, i Teri koji nije za vise od drugog centra, a nama je prvi. Takodje Hol je klasican drugi plej a nama je prvi. Uzasna selekcija ekipe, imamo krater u reketu, ovde su korekcije u timu pod must. I to bar dve. 16 igraca, 3 penzosa, 2 totalno beskorisna, bez prvog pleja i centra. Nije dobro. Ja verujem u Sasu i njegove ideje, al ovaj frankestajn od rostera ide i njemu na dusu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 18 hours ago, LosmiSK said: Loyd je bio deseta opcija u Valensiji, stvarno svasta pises..niko ne moze pre Dubija, ali sedma opcija 😄 Cak ni ovo nije najgore, vec kako Brajant imao probleme pa nije igrao kosarku pola godine itd...nisi ti napisao,al ngde sam vec procitao. Mi kad bi doveli te igrace iz Himkija, isto bi isle price, ovaj nije igrao nista, hrkljus,ciglar, ne igra odbranu i nece ga niko, ovo mu je prilika da odigra top sezonu i negde uzme bolji ugovor itd.. Kad malo bolje pogledas neke igrace, neki cak ne dolaze ni iz EC u EL timove. Ta Valensija je tonu igraca dovela iz prosecnih klubova...malo su se razmahali sa Vilijamsom i Kalinicem, ali ovo ostalo je pokupljeno iz skromnijih timova nego sto su nasi EC igraci itd... Nije bio sedma opcija, ali i po statistici, a jos bolje na oko se vidi koliko je on nama bitniji nego sto je bio Valensiji prosle sezone. Mi smo obe utakmice ove sezone u EL dobili kad je on ubacio 30 poena, u Valensiji je znao da se i ne pojavi na mecu, pa se to ne oseti previse u njihovoj igri. Mi iz Himkijeve ekipe mozemo da dovedemo te bolje igrace samo ako postoji neki problem, kao sto je izlazak iz povrede ili ovo za O Bryanta, pa niko od tih igraca u idealnoj situaciji ne dolazi kod nas niti mi to mozemo da platimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, Vamos Laki said: Izgledamo sve gore, al da zanemarimo sve to. Mi imamo 2.5 penzosa u ekipi. Simon i Kuz su gotovi, Roc moze samo protiv ovakvih. Na sve to Laza koji je beskoristan, i Teri koji nije za vise od drugog centra, a nama je prvi. Takodje Hol je klasican drugi plej a nama je prvi. Uzasna selekcija ekipe, imamo krater u reketu, ovde su korekcije u timu pod must. I to bar dve. 16 igraca, 3 penzosa, 2 totalno beskorisna, bez prvog pleja i centra. Nije dobro. Ja verujem u Sasu i njegove ideje, al ovaj frankestajn od rostera ide i njemu na dusu. Ovo je zaista jeziva selekcija. Još veći problem je što Obradović svojim vođenjem ekipe čini da najveće slabosti svakog igrača budu maksimalno vidljive. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts