quentin Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Obradović do sada nije pokazao da je sklon tim EL veteranima (kao što su Tomić i Alimpije recimo bili), ali ko zna ko je nama od igrača na tržištu uopšte dostupan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Uvek mozes sakriti jednog igraca koji je slabiji sa odbranom ako nije fizicki hendikepiran. Nama jeste potreban bar jos jedan suter. Mi smo se "raspali" kad je Volden napravio 2 faula u napadu(druga i treca licna) i izasao iz igre sredinom druge cetvrtine na 30:25 a vratio se posle nekoliko minuta u trecoj kada je vec bilo 48:32 i utakmica skoro pa vec bila odlucena. Sva 3 nasa beka su utakmicu zavrsila sa po 4 licne. Nama je za EL jednostavno potreban jos jedan bek suter i to sto pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Pa Spanulis je potpuna stetocina za Oli vec 2 sezone.Pa šta sam ja napisao u korist Spanulisa? I ja mislim da je odavno za penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 minutes ago, ivan9 aka Laki said: Uvek mozes sakriti jednog igraca koji je slabiji sa odbranom ako nije fizicki hendikepiran. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 50 minutes ago, Ulicni basketas said: Tako je. I Spanulis isto. I za njega isto mislim, unistava Oli evo bar trecu sezonu...a ipak je klasa iznad Taylora, ako ne i 2 klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 hours ago, Vamos Laki said: Pa Spanulis je potpuna stetocina za Oli vec 2 sezone. Čovek bukvalno uništava tim. A ovi nemaju srca da mu kažu da za pojas zadene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Mene taj Spanulis nikad nije ni odusevljavao, ali eto, covek je legitimna legenda evropske kosarke. Ne tvrdim da sam u pravu, samo eto, ucestvujem u raspravi. A svakako da vise od par godina nema nikakav doprinos. Bukvalno...gledam utakmicu, Spanulis se ispucava kao blesav i onda pogodi jedan od pet suteva i svi posvrsavaju na tribini, od komentatora do cirlidersica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ovom timu bi savrseno legao Tyris Rajs, malo je mladji od Roca, jos u njemu ima vatre, a pravi je majstor i jako dobar mix pasing/skoring, al jbg covek odabrao ligu sampiona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) 22 minutes ago, Babaduka said: Ovom timu bi savrseno legao Tyris Rajs, malo je mladji od Roca, jos u njemu ima vatre, a pravi je majstor i jako dobar mix pasing/skoring, al jbg covek odabrao ligu sampiona... Covek najavio penziju, sto je steta, i meni se cini da moze i dalje puno da pruzi Edited October 5, 2020 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 minutes ago, Gudura said: Covek najavio penziju, sto je steta, i meni se cini da moze i dalje puno da pruzi Kakva penzija igra za Aek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) jebote imamo dvostrukog bringera jurolige tu pred nosom i mi pricamo o dovodjenju plejmejkera. pa gde ide ovaj svet??? cak i metro prave do zeleznika kako bi mogao da dolazi svaki dan i uveseljava drustvo a mi hocemo hleba preko pogace. Edited October 5, 2020 by HAMMER 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Kakva penzija igra za AekMislim da smo ga pojurili kada je napuštao Bamberg...ispostavilo se da tako rano očekuje najmanje 800k ...kasnije potpisao za Panatu i u prvom derbiju strpao Oliju 41 komad...toliko o Pengosu.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ljudovi,jel ima prenos na laznoj deves'dvojci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 6 minutes ago, Crni Bombarder said: Ljudovi,jel ima prenos na laznoj deves'dvojci? Trebalo bi da ima, stoji u najavi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) 3 hours ago, Babaduka said: Kakva penzija igra za Aek Eno ti vest na Eurohoops-u, razmislja o penziji nakon zavrsenog turnira BCL https://www.eurohoops.net/en/fiba-champions-league/1109855/tyrese-rice-to-consider-retirement/ Edited October 5, 2020 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 16 minutes ago, Gudura said: Eno ti vest na Eurohoops-u, razmislja o penziji nakon zavrsenog turnira BCL https://www.eurohoops.net/en/fiba-champions-league/1109855/tyrese-rice-to-consider-retirement/ Da mu mi ponudimo porodicni koncept za jos jednu sezonu u EL, oj da odpeva labudovu pesmu zadnju sezonu u EL pa nek ide u penziju😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 U Zagrebu sa publikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 NIko ne gleda mec? Ima li neko link, niti jedan stream mi ne radi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 5 minutes ago, major josip said: NIko ne gleda mec? Ima li neko link, niti jedan stream mi ne radi... Ima na yt, dobar kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Silovanje u Zagrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 pohvalno je zalaganje, al cibosi su lvl crnokose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 @ Simonovic i ona cacanska prevara Odma, zaljubio sam se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 15 minutes ago, uncletima said: @ Simonovic i ona cacanska prevara Odma, zaljubio sam se! Ne znam da li je iko primetio, ali prosao je Simana kroz kadar, dok se igraci dave u zagrljajima, a krov Pionira urušava, sa facom Šahbaza iz Top liste nadrealista, i dilemom da li večeras da oplete Fifu ili NBA na PS3... pokazni primer njegovog voljnog momenta i buduće karijere... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 20 minutes ago, Gudura said: Ne znam... Dragane, uVat da fak Iz Uvrong Vit Ju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Utisak utakmice: kum rekao dobro vece na live temi 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts