Bluecuracao2 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 24 minutes ago, Kibos said: Ovako mi iskače. Nemam pojma što. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk I kod mene je isto tako od subote. Isključio zaštitu, ne plašim se malwera-pishinga!!! 🎸 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 13 minutes ago, Bluecuracao2 said: I kod mene je isto tako od subote. Isključio zaštitu, ne plašim se malwera-pishinga!!! 🎸 Volis da zivis opasno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 5 minutes ago, RatzenStadt said: Volis da zivis opasno? Jedem i beli hleb!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibos Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Provalio sam 😂 imao sam uključenu neku opciju kod Yetella, Safe net. Deaktivirao sam i sve je opet ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Kako da izbrisem attachments iz svog profila tj slike koje su okacene, ne znam kako da ih izbrisem, jer attachments kvota je napunjena 100%, jel mogu ti attachmentsi da se izbrisu , uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Brišemo atačmente za tepsiju baklave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Možda blokira jer smo pisali p... h.. na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 1 hour ago, Ljubitelj baklave said: Kako da izbrisem attachments iz svog profila tj slike koje su okacene, ne znam kako da ih izbrisem, jer attachments kvota je napunjena 100%, jel mogu ti attachmentsi da se izbrisu , uopste? Nemoj da koristis "attachments." Ostavi slike/priloge na nekom od "image hosting" sajtova (licno, koristim Imgur, a postoji i Photobucket i gomila slicnih). Onda ovde ostavis link koji automatski otvara ono sta hoces da prilozis, a ne opterecuje server ovog sajta. Ako nisam jasan, to je zato sto ni sam ne znam o cemu pricam, ne znam kako i zasto - ali funkcionise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Da li vama treba pola sata da otvori forum ili je to samo meni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Da li vama treba pola sata da otvori forum ili je to samo meni? I mene cudi da nema banovanih posle sinocnjih utakmica ABA lige. Znaci do toga je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 9 minutes ago, Don Dusko said: Da li vama treba pola sata da otvori forum ili je to samo meni? Ne pola sata, ali 5 minuta da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ne pola sata, ali 5 minuta da. Ma dobro, sporo ide. Mislio sam da je do mog neta(nekad zna da stuca) ali vidim da mi ostalo otvara za pola sekunde. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 16 Share Posted January 16 Pristup forumu preko web browsera (i na kompu i na telefonu, na različitim browserima) ne radi. Vidi se naslovna strana foruma ali kad se klikne na bilo koji podforum izađe ovakvo obaveštenje:Preko Tapatalka radi OK zasad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 16 Share Posted January 16 Sad radi i preko Firefoxa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Pala baza koju TT ne koristi pa je TT radio a browser ne. by @MetalHead Edited January 16 by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 16 Share Posted January 16 Samo da javim da mi je proradio forum. Poslao sam poruku administraciji pre nekog vremena, a sad vidim da je sve OK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 16 Share Posted January 16 17 minutes ago, DJ_Vasa said: Samo da javim da mi je proradio forum. Poslao sam poruku administraciji pre nekog vremena, a sad vidim da je sve OK. Radila je pretraga, radilo PM, mogao da se otvori topic, izgleda sve osim pregleda sadržaja, tako da sam mogao i ja da javim da je proradio forum ali niko ne bi mogao da vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 16 Share Posted January 16 Metalni čačkao oko foruma - kolorizovano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 18 Share Posted January 18 Opet prčkate...Ću otkažem pretplatu....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 18 Share Posted January 18 Ovaj put je košarkaški klub Crvena Zvezda oborio forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 19 Share Posted January 19 7 hours ago, Constantin said: Ću otkažem pretplatu.... I traži da ti vrate pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 25 Share Posted January 25 Ovaj mali tutorial je trebalo i ranije napisati ali, dobro, nikad nije kasno. Postupak mention-a kad su u pitanju korisnici sa "egzotičnim" nickom (karakteri visoko na UTF-8 mapi...) Prvo se kopira (copy) nick u originalu - iz posta ili profila korisnika. Ode se u editor posta gde se želi iskoristiti mention Otkuca se @ za Mention i zatim... ctrl+shift+V za Paste as plain text (ili ta opcija iz kontestnog menija - desni taster miša) Sačeka se sekund-dva... et voila. Ovo je za rad u browseru na računaru, na browseru u telefonu posle @ radi paste kopiranog originalnog nicka (bez url-a) npr. iz profila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13 Share Posted February 13 @MetalHead Da li postoji mogucnost da se napravi neki macro za quotovanje. Hteo bih to da imam na PDFu o automoto sportu, s obzirom da ce uskoro krenuti F1 fantazi pa da obavestavam ljude? Nesto tipa @everyone. Samo ne bih time tagovao bas sve vec samo odredjeni broj ljudi koji ucestvuju u fantaziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 13 Author Share Posted February 13 11 hours ago, John Terry said: @MetalHead Da li postoji mogucnost da se napravi neki macro za quotovanje. Hteo bih to da imam na PDFu o automoto sportu, s obzirom da ce uskoro krenuti F1 fantazi pa da obavestavam ljude? Nesto tipa @everyone. Samo ne bih time tagovao bas sve vec samo odredjeni broj ljudi koji ucestvuju u fantaziju. Nema. Ali nema nas 100, mozes svakog da mention-ujes. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 14 Share Posted February 14 @MetalHead šta je sa Tapatalk-om, gde nestade? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts