MetalHead Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 Nisam iskusio taj problem (a i kako bi kad ne pisem). Testiracu... Dajte neki screenshot ako se desi opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 5 minutes ago, MetalHead said: Nisam iskusio taj problem (a i kako bi kad ne pisem). Testiracu... Dajte neki screenshot ako se desi opet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 @MetalHead Ajde i TM vrati, pls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Valjda je ovo mesto da pitam... Imam poredjenja sa "starim" forumomom, nadam se da me nece @MetalHead banovati vodjen nekom sujetom... Prvo. Tamo je, kad sam klikn'o na neciji profil, bila opcija "nick history" ili tako nekako. Ovde nema. Eh, jbg, neki su promenili nickove i ja (priznajem, glup i spor)nikako da povezem postove sa onim sto su ranije pisali. Drugo, ovde "notifications" idu samo par meseci unazad. A neko je negde odgovorio na moj post, htedoh da nastavim - ali nikako da se setim ko je taj i na kojoj temi. A mrzi me da iscitavam milion stranica. Ako resenja ima, bilo bi lepo. Ako nema, nista strasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Valjda je ovo mesto da pitam... Imam poredjenja sa "starim" forumomom, nadam se da me nece [mention=2]MetalHead[/mention] banovati vodjen nekom sujetom... Prvo. Tamo je, kad sam klikn'o na neciji profil, bila opcija "nick history" ili tako nekako. Ovde nema. Eh, jbg, neki su promenili nickove i ja (priznajem, glup i spor)nikako da povezem postove sa onim sto su ranije pisali. Drugo, ovde "notifications" idu samo par meseci unazad. A neko je negde odgovorio na moj post, htedoh da nastavim - ali nikako da se setim ko je taj i na kojoj temi. A mrzi me da iscitavam milion stranica. Ako resenja ima, bilo bi lepo. Ako nema, nista strasno. Zapiši ko ti se zamerio i gotovo. Ni ja nisam video nick history, ali nije ni važno. Dugo te nije bilo.Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 10 minutes ago, zoran59 said: Prvo. Tamo je, kad sam klikn'o na neciji profil, bila opcija "nick history" ili tako nekako. Ovde nema. Ima. Evo slika. Kad postaviš miša na polje koje označava strelica ispiše ti "Display name history". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 25, 2021 Author Share Posted March 25, 2021 1 hour ago, zoran59 said: Valjda je ovo mesto da pitam... Imam poredjenja sa "starim" forumomom, nadam se da me nece @MetalHead banovati vodjen nekom sujetom... Prvo. Tamo je, kad sam klikn'o na neciji profil, bila opcija "nick history" ili tako nekako. Ovde nema. Eh, jbg, neki su promenili nickove i ja (priznajem, glup i spor)nikako da povezem postove sa onim sto su ranije pisali. Drugo, ovde "notifications" idu samo par meseci unazad. A neko je negde odgovorio na moj post, htedoh da nastavim - ali nikako da se setim ko je taj i na kojoj temi. A mrzi me da iscitavam milion stranica. Ako resenja ima, bilo bi lepo. Ako nema, nista strasno. Kakva sujeta? 🙂 Odgovorise ti dobri ljudi za nick history a savet kako da nadjes post bi bio da u search upises tacan izraz od recimo 2-3 reci koji si koristio u tom postu pa ce ti verovatno izaci i odgovor ako te je ta osoba citirala. Probaj, nema sta da izgubis... Ako nista drugo videces svoj post pa citaj odatle redom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 25, 2021 Author Share Posted March 25, 2021 On 2/21/2021 at 5:43 PM, Neme said: @MetalHead Ajde i TM vrati, pls. Reseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Pazi radi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Kako ukinuti stare “atacmente” ili dobiti malo vise prostora za iste? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 21 hours ago, Gistro Bančo said: Kako ukinuti stare “atacmente” ili dobiti malo vise prostora za iste? 😁 Nikako. 😕 Koristite eksterne slike, ili free image hosting servise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 3 minutes ago, MetalHead said: Nikako. 😕 Koristite eksterne slike, ili free image hosting servise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Zašto post poludi kad u Tapatalku stavljam quote tagove?95% vremena sam u TT, i zgodno mi je bilo da baratam raznim tagovima za formatiranje, sad je tu raspad sistema...A da i ne govorim o (regularnom) kvotovanju poruke (ali) iz više delova, ostane mi samo kvot zadnjeg dela...Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Nista nisam cackao, Kronosa mi! 🙂 Provericu da li ima neki update. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 12 minutes ago, MetalHead said: Nista nisam cackao, Kronosa mi! 🙂 Provericu da li ima neki update. Kakav vernik - takav i svetac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Just now, Kronostime said: Kakav vernik - takav i svetac. Priznaj da si kad si ljustio jelenu usput odrao i malo quota. (jelena= zenski jelen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 6 minutes ago, mrd said: Priznaj da si kad si ljustio jelenu usput odrao i malo quota. (jelena= zenski jelen) Ne secam se ni jedne Jelene dovoljno bliske da bih isao na poligraf zbog nje - srna se secam... bio dobar kotlic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Posto nisam nasao zelje i pozdrave, kako se postavljaju fotografije sa hosting sajtova. Nekada je radio photobucket ali sada ne radi, ili sam ja nesto zaboravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 2 hours ago, DJORDJE said: Posto nisam nasao zelje i pozdrave, kako se postavljaju fotografije sa hosting sajtova. Nekada je radio photobucket ali sada ne radi, ili sam ja nesto zaboravio. Imgur radi odlicno - ja ti kazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Od jutros uocavam promenu na forumu. Naime,kad udjem na neki topik,sa desne strane mi se prikazuje zid sa podacima o clanovima foruma,members statistics,ko je onlajn,most & popular contributors itd. A sam prostor za pisanje je time suzen.. Ulazim preko Chrome-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 I meni isto, jel zna neko kako da se skloni to da bude kao ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Strasno sta nam rade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 Sredjeno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 @MetalHeadjel opet cackas oko foruma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 26, 2021 Author Share Posted April 26, 2021 Jok, primetio sam i ja da nesto server stuca. Proveravam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts