Klotzen Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 (edited) Izgleda da tajmer ide od zadnjeg "lajka". Meni ni danas ne da da "lajkujem" . Videćemo popodne da li će dozvoliti jer zadnji lajk je bio juče negde oko 12h-13h Edited August 6, 2020 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Mislim da nije. Sinoć sam lajkovao a danas prvo nisam mogao pa je posle prihvatio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Besmisleno. Sta onda ovakvi da rade po forumu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Meni sad daje da lajkujem, prošlo je doduše više od 24h od zadnjeg lajka tako da ne znam da li je takva situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Okej bi bilo da je limitirano na 30-40 reakcija na dan. 10 je premalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 nema ni 10 meni ako dozvoli jedan lajk da udelim u toku 2 dana bijem se nogom u doope od srece sto se kaze. vracaj metalni funkcionalnost lajkova ne glupiraj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) Limitirajte koliko neko moze puta da "lajkuje" upise odredjenog clana foruma dnevno, ako moze, a ne ukupan broj lajkova. Mislim da je tako bolje jer sprecavate stalkovanje pojedinaca ali ne i ukupan broj reakcija. Ja danas izbrojah dva lajka i jedan smajli...3 ukupno a ne daje mi vise. Edited August 7, 2020 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 A nekad su se veprovi delili sakom i kapom 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 DakleM,dozvoljene su tri reakcije dnevno? Kao 'tri puta bog pomaze',sveti srpski broj? I onda neko dodje i tvrdi kako je ovo anti-srpski forum..pff... Spoiler bolje onda potpuno ukinuti reakcije,nego ih svesti na ovakav broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Trebalo bi da imamo neki licni lajk pa na kraju dana da proberemo koja tri posta zasluzuju lajk. Ja podrzavam ogranicenje ali ne bas tri. Jos nismo spali na te grane da samo tri posta dnevno zasluzuju lajk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) Nisam sigurna sta je ideja iza limitiranja, ali bi bilo lepo da KUL ostane bez limita. I sport, iako ga ja ugavnom samo citam. Edited August 7, 2020 by Plavi Golub Sintaksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 @MetalHead Vraćaj reakcije. Šta sad treba da brojim u toku dana i da biram od postova koji mi se sviđaju koji su više zaslužili. Sad ne mogu Percetu da stavim lajk na sliku jbt. Ako je problem stalkovanje ukinite ostavite samo like, ili like, haha i thanks, odnosno ukinite ona dva koji mogu da služe za stalkovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 On 8/6/2020 at 1:55 PM, Cooper said: Besmisleno. Sta onda ovakvi da rade po forumu... Znam sta sigurno nece raditi - nece ti dizati laznu reputaciju... 😉 Ili ce biti upozoreni i sankcionisani. @svi Trenutno je 10 reakcija na 24h. Samo testiramo kako bi to izgledalo ali je izvesno da ce biti povecano. Mislim da je 20ak prava mera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 I 20 je malo kada se igraju neke bitne utakmice, samo one i analize pre i posle njih mogu da odnesu to. Da ne pominjem razne kafane i slično. A to je samo na sportu. Dajte bar tricet. U stvari, ni ne znam zašto se to ograničava. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Obzirom na novo pravilo pretpostavljam da ćete i resetovati reputacije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Koliko je bilo na b92 forumu dozvoljeno dnevno reputacija na dan davati?Znam da je bio neki limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 On 8/5/2020 at 7:41 PM, Klotzen said: Jel to uvedeno ogranicenje koliko postova mozemo da "lajkujemo" ? ako je uvedeno neka je uvedeno pre neki dan mi prolete nick sa dvocifrenim ili trocifrenim brojem postova i petocifrenim ili cetocifrenim brojem lajkova zavidno sam gledala za njim... malo sam i plakala - mislim lepo je kad te obozavaju ko ava mozda se sada smejem ali to je kiselo iz zavisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Mislim da je na b92 bilo dozvoljeno 20, to je ok i ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 50 bilo, ovde je ok 30. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ako ikad više lupim like na post koji napiše @MetalHead banujte me trajno, slobodno 😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiW Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) Jel mogu ja da lajkujem svoj post? Ne može.🙁 Edited August 11, 2020 by ObiW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 On 8/11/2020 at 4:03 AM, ObiW said: Jel mogu ja da lajkujem svoj post? Ne može.🙁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 On 8/6/2020 at 12:46 AM, MetalHead said: Da, nije finalno, testiram neke funkcionalnosti. Do sada je bilo 100 sto nema smisla, i samo je zloupotrebljavano za stalk-ovanje. Trenutno je 10. Planiram da napravim razliku izmedju novih i starih. Kad bude finalno obavesticu, a bice nesto oko toga i u novom pravilniku (zato i testiram). potpun nonsens. ako je nekome zapelo da stalkuje (šta to uopšte znači u formi "recsa"??), iskoristiće tih 10 recsa na taj način druga a važnija stavka je da su od strane foruma ponuđeni regularan rec, huhuhu smajli, tužan smajli, zbunjen smajli. dakle, trebalo bi da je potpuno legitimno da ispoljiš svoju reakciju na nečije mišljenje, izjavu, štagod, koristeći nešto od ponuđenih izbora. ja sam to doživljavao kao opciju koja omogućava da se ne citira nešto 600x i piše "lol", "wtf" ili meće 700 ponuđenih smajlija ako već toliko smeta iskazati nekom putem ponuđene reakcije da joj/mu je stav takav da me čini tužnim, da me nasmejava od gluposti verovatno ili me zbunjuje kao da je uključena centrifuga a ja u veš mašini, onda lepo stavite samo regularne "recse" takođe apelujem da u tom duhu ne možeš da vidiš ko je stavio recs a i da obrišete broj post counter jer me užasno deprimira i tera da odgovorim jašareviću blesavim gifovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Emoji i gifovi nisu kojima bi neko da izrazi neslaganje sa necijim komentarom, ili da ga ismeje, nisu nikakvi argumenti. Niti su emocije koje izazivaju odredjeni komentari relevantni za bilo sta. Lepo napises sta mislis o tome i zasto je to glupost. Ne vidim zasto bi to bio problem ako imas argumente i cinjenice na svojoj strani. Ipak je ovo forum, ne chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts