Zvezdinho Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Svakome je jasno, samo vama nije jasno, mislili ste to je ta sezona i krk korona, jbg vise srece drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Pa pazi, i Trump ne priznaje Bajdenu pobedu. Fakti su fakti, Zveki. Idi na pocetnu stranicu, ljubi brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, delgado said: Pa pazi, i Trump ne priznaje Bajdenu pobedu. Fakti su fakti, Zveki. Idi na pocetnu stranicu, ljubi brat Mesas babe i zabe, vi ste u ovom slucaju Trampare. Kod nas su se ''izbori'' prekinuli zbog korone, dok su se u stvarnosti odrzali Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Jbg Zveki, nepredvidjene okolnosti su nastupile, i proglasen je pobednik na osnovu toga ko je bio prvi na kraju regularne sezone, sto je skroz legitimno i posteno u ovakvom sklopu okolnosti. Pa i Zvezda igra Evroligu iako nije odigran plejof, je l to posteno ? Uostalom, neki ljudi su vec cestitali, ukljucujuci i dvostrukog sampiona i 1x finalistu Chaosa, a vec znamo da ti realnim skillom ne pripadas ovoj ligi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 (edited) Ma kako hoces, znas i sam da niste osvojili titulu. Samo nemoj da mi se iznerviras ko prosli put, molim te Edited November 6, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Hehe, necu Zveki, lepo je sto brines o meni. Nego, pokusaj da nadjes Woochinu, da ne bih igrao sam ove godine 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 TOP3 igraca za sledecu sezonu 1. Doncic 2. Janis 3. Jang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Optimista sam sto se tice Maxinog ucesca sledece sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Jbt proslo je vise od godinu dana od proslogodisnjeg drafta.. Ovo vreme ne da leti, nego putuje brzinom svetlosti Jos malo pa krecemo u pripreme, skripte ovo-ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4. Tauns 5. Jokic 6. LeBron Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Ja cu juriti Hasana&Davisa u prve dve runde braco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Bice zeznuta sezona jer se nece igrati u balonima, skoro pa ko EL sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 E pa u ovakvim uslovima se stvaraju sampioni, kao sto Maxa i ja pokorili Bubble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Nema sumnje da ce biti bas puno izostanaka tokom sezone zbog pozitivnih testova na Koronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ko je ispao odavde? Mi vam šaljemo: @stefan81888, @Dovla, @RatzenStadt i @gggggggg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 hour ago, djole said: Ko je ispao odavde? Mi vam šaljemo: @stefan81888, @Dovla, @RatzenStadt i @gggggggg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 hour ago, djole said: Ko je ispao odavde? Mi vam šaljemo: @stefan81888, @Dovla, @RatzenStadt i @gggggggg. Znaci vec imamo 2 ( mozda I sva tri) sigurna povratnika u B 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 hour ago, djole said: Ko je ispao odavde? Mi vam šaljemo: @stefan81888, @Dovla, @RatzenStadt i @gggggggg. @mr clutch@Wook@Malkolm Brogdon@Nicklord 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Nisam ja ispao, stigao bih sa poslednjeg mesta do PO da nije glupe korone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 49 minutes ago, Miskooo said: @mr clutch@Wook@Malkolm Brogdon@Nicklord Ti si preteko? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 najveca mi je frka kad igram protiv miska, veca i od nlavrnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 On 11/6/2020 at 1:49 PM, Zvezdinho said: Koje titule ? Osvojili titulu ko Tramp 2.mandat u Beloj kuci Polako, cek da vidimo dal je coowner bio zadovoljan S meNe proslu sezonu. Mozda popijem otkaz Mada smo dobro drali prvog favorita @Magia u PO. I polako s to spominjenje @John Dies at the End , pocecu da stucam koliko me spominjes. Da ne ostanem dužan.... ima cu te spominjem sve dok ne platis to picence... 8 minutes ago, đubrivo. said: najveca mi je frka kad igram protiv miska, veca i od nlavrnje Meni je, znas vec protiv koga, taj ne spava samo da pobedi i dokaze ko je glavni baja u selo 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 Glavni sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ne verujem da ce Wook i Nicklord igrati B ligu, tako da bice nekog pretumbavanja : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) Nema više "Zveki scenario" ... Da se javi Zevs, potrcko ( naravno po partijskoj liniji) , i ostali cenjeni učesnici elitnog društva ( naravno osim Miskaaaaa koji je zalutao u A 😴 ) i dogovorimo se. Edited November 9, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts