Jump to content

Wook

Član foruma
  • Posts

    1,269
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wook's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

609

Reputation

  1. Stavite ga kod bota, neću ga na rosteru.
  2. Radite sa njim sta znate, kod mene nece biti na rosteru.
  3. Nemam sa cime. I bez ovih povreda, imali ste vise meceva visokih pikova, a tek sada je smesno pricati...Proslo kolo sam npr. imao 211 def. skokova, ovo nece biti ni blizu...a i ne interesuje me vise.
  4. Moralo je ovako, kako je pocelo, tako se zavrsava, sa Aytonom out. Da znam da niko nece da kuka, sad bih ga dropovao.
  5. Wook

    Boks

    Wilder-Fury 3 Tentative For July 18 At MGM Grand In Las Vegas
  6. Mene spucala temperatura sinoc i zaspim. Hteo sam bar Chrissa da izbacim, kad nisam one ranije. Imao sam buran vikend, nisam gledao sta se desava. Mislio sam da su mi to sigurne, kad ono nije tako bilo : ) Mogao sam da spasem to, da sam video na vreme, mozda i ppm, ali u konacnom zbiru ne bi mi mnogo primenilo. Trebala mi je neka 10-2 pobeda za opstanak.
  7. Wook

    ATP turniri 250&500

    Na šljaci može RG Ubeđen sam da će dobiti Rafu tamo, samo da mu ne zapadne ponovo Tim u SF.
  8. Wook

    ATP turniri 250&500

    Realno, ili se raspadao, ili nije zapinjao od tada. Sada će da igra na maximumu. Ali teško da će uzeti i Miami i IW. To bi bilo baš woow.
  9. Wook

    ATP turniri 250&500

    Majami je Novakova druga kuća. Btw. Taj Fedov rekord će biti oboren i to debelo. Biće novak još godinu-dve prvi. Nadal teško da može na duge staze da bude bolji, a klinci su još zeleni.
  10. Wook

    ATP turniri 250&500

    A u onoj važnijoj - race listi, koja će jedina biti relevantna na kraju godine, Novak ima više bodova nego Rafa i Tim zajedno.
  11. Wook

    ATP turniri 250&500

    Novak nema vise 23. Mogao bi malo da uspori : ) Ne trebaju mu sada ove serije bez poraza od po nekoliko meseci : )
  12. Prodali me Baksi sinoć. Bledsoe pre svega. JA se malo zezeao, ali ovaj Wood je stvarno bolji od LMA. Naravno da dogodine neće biti najbolji igrač Detroita, pašće do neke treće runde na draftu, ali trenutno sa ovim brojkama kraj prve runde lagano.
×
×
  • Create New...