mr clutch Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ajde Knox. Nemoj me ujebat poslednje veceri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 11 minutes ago, Zvezdinho said: 8/8 edit : 9/9 Nije lepo smejati se tudjoj nesreci u ove sitne sate 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Koja gluposttt, u situaciji kad se lomi kategorija, dodje jedan mediokritetni bek Dzeremi Lemb i lupi 3 blokade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 19 minutes ago, John Dies at the End said: Nije lepo smejati se tudjoj nesreci u ove sitne sate 😴 trebalo je samo da mu se lepo izviniš. sad je i DD dodao : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Izvuce se Madjija za ove of.skokove. D anije onako bedno odigrao ne bi menjoa tim i sad bi vodio of.skokove. Steta sto utakmica u Majamiju otisla u blowout mogao je do TD Batler. Kakav snajper Dankan Robinson odlicna sa saradnja sa Batlerom,7 trojki. Edited November 4, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Prva pobeda ove sezone , verovatno ce da bude 8-4-1. Kratak opis meca sa Madjijom : 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Gober i Leri Nens izgubili oreb borbu protiv slatkog Lua i Set Karija. Bice umjetnost izbeci ispadanje u B, ubedljivo smo najgori u ligi trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Na kraju finih 9-3-1, defanzivne smo izgubili za 3, ali ponovo smo imali jako zadnje vece - odlicna partija Bredlija 7/9 iz igre a i on je izasao ranije i sjebo se 😕 Sad imamo 4 dtd-ovca -> Barton, Hasan, Hood i Bradley + Kanter out. Najverovatnije smo prvi, trebalo bi, nakon prve 2 nedelje ? I sve to bez 2. pika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Da sam uzeo Krisa Dana, sad bih imao i pobedu, taman za taj 1 stl. Dobro i neresen rezultat. Dobro se borila Miskova ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ipak Vini ostaje prvi, a mi drugi. Uf, kakav ce to derbi biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Cestitke na pobedi zorexu nije se mogli sa 4 dtd na kraju ai lose gadjanje na fa prekljuce je kostalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) On 11/2/2019 at 7:58 PM, John Dies at the End said: 😁 P.S: ako, i treba da me kava (KoVenk) Luka kada nisam hteo da ga draftujem... 😴 P.S2: Duvaj ga Wini-eeee 😘 😴 btw, da li si uplatio kakav Loto Bingo Ticket za 50M? btw2 duvaj ga 😘 Edited November 4, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 kakva proslava FG% mojijeh. tu sam istorijski gledano loš a ono je istorijski gledano bilo opasno. tako da nisi imao šanse ne bi se ni maxo sujeta & delgado lepo proveli ali nije svake nedelje sveti luka domaćin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jel ce ovo biti Uinijeva sezona 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 29 minutes ago, Drakaris said: Jel ce ovo biti Uinijeva sezona 😄 igram bez 6og pika aka bugija, teško 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 (edited) Uini uzima ovo. Dosla je ta sezona. Mi sinoc vise srece nego pameti. Da je ludi degli uzeo nekog normalnog FA a ne Tintoreta raspalog mozda bi i skokove uzeli. Posle dva fenjerasa sledi prvi pravi izazov. Prvi favorit, legenda i rascmarivac stariiiii strejt aut d Njujork, covek koji je znao da koristio IR jos kad su ljudi uvodili dajl ap internet, UINIIII Minimalni poraz ce ovde biti veliki uspeh. Edited November 4, 2019 by maXa88 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 5 hours ago, Malkolm Brogdon said: Gober i Leri Nens izgubili oreb borbu protiv slatkog Lua i Set Karija. Bice umjetnost izbeci ispadanje u B, ubedljivo smo najgori u ligi trenutno. daj ekipu brogdone edit: mislim imam iskustva sa ispadanjem iz lige pa da ti kazem imas li cemu da se nadas Edited November 4, 2019 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Brogdone, evo ti Simons da te vadi iz govana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 We did it. Izasli smo iz zone ispadanja. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: We did it. Izasli smo iz zone ispadanja. Slavi Ja sa ovom mojom bolnicom i verovatno desetak mečeva manje dobio uvek neugodne i bivše šampione Altinu i Berija. Ne znam kako, ali je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 4 hours ago, Drakaris said: Da sam uzeo Krisa Dana, sad bih imao i pobedu, taman za taj 1 stl. Dobro i neresen rezultat. Dobro se borila Miskova ekipa. Bezi tamo. Em igram bez Grifina, em sam igrao bez izmena, em u cetvrtak nisam ubacio igrace.... i opt nista nisi napravio. Pa koliko fore treba da ti dam?! :p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Gde su sad fantazeri sa komentarima Madjija mnogo dobar, sastavio je mnogo jaku ekipu, favorit za titulu. Uini na radaru si mi zbog ovog uzimanja Brauna ispred nosa. I koj ce ti on kad si favorit za titulu. Edited November 4, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 4 minutes ago, Miskooo said: Bezi tamo. Em igram bez Grifina, em sam igrao bez izmena, em u cetvrtak nisam ubacio igrace.... i opt nista nisi napravio. Pa koliko fore treba da ti dam?! :p Aj daj i meni četvrtak fore Jeste da nemaš Grifina, ali nemam ni ja Turnera, Aytona i Looneya. Oladipa ne računam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Pripretili malo Oldboisi ali čim sam malo dao gas, ostavio sam ih u prašini. Marc pomalo dolazi sebi, još Ingles, Aminu i Crowder da odigraju nešto suvislo. Za sad mi je x faktor Jordan Clarkson, ko bi rekao da je dečko preko leta naučio da postoje i saigrači i da ponekad može da se doda lopta. Sad kad sam angažovao Meth Currya samo nebo je granica. Edited November 4, 2019 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sad vidim Kavaj ovo kolo dva meča i to spojena. Jedan preskače. Da se mi dogovorimo, daj mi @Miskooo 5 kategorija i da potpisujemo primirje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts