Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Izvuce se Madjija za ove of.skokove. D anije onako bedno odigrao ne bi menjoa tim i sad bi vodio of.skokove. Steta sto utakmica u Majamiju otisla u blowout mogao je do TD Batler. Kakav snajper Dankan Robinson odlicna sa saradnja sa Batlerom,7 trojki.

Edited by Zvezdinho
Posted

Na kraju finih 9-3-1, defanzivne smo izgubili za 3, ali ponovo smo imali jako zadnje vece - odlicna partija Bredlija 7/9 iz igre a i on je izasao ranije i sjebo se 😕

Sad imamo 4 dtd-ovca -> Barton, Hasan, Hood i Bradley + Kanter out. Najverovatnije smo prvi, trebalo bi, nakon prve 2 nedelje ?  I sve to bez 2. pika.

Posted (edited)
On 11/2/2019 at 7:58 PM, John Dies at the End said:

😁

P.S: ako, i treba da me kava (KoVenk) Luka kada nisam hteo da ga draftujem... 😴

P.S2: Duvaj ga Wini-eeee 😘

😴

btw, da li si uplatio kakav Loto Bingo Ticket za 50M?

btw2 duvaj ga 😘

Edited by John Dies at the End
  • Ha-ha 1
Posted

kakva proslava FG% mojijeh. tu sam istorijski gledano loš a ono je istorijski gledano bilo opasno. 

tako da nisi imao šanse

ne bi se ni maxo sujeta & delgado lepo proveli ali nije svake nedelje sveti luka domaćin.

• Like 1
Posted (edited)

Uini  uzima ovo. Dosla je ta sezona.

Mi sinoc  vise srece nego pameti. Da je ludi degli uzeo nekog normalnog  FA  a ne Tintoreta raspalog  mozda bi i skokove uzeli.

Posle dva fenjerasa sledi prvi pravi izazov. Prvi favorit, legenda i rascmarivac stariiiii   strejt aut d Njujork,  covek koji je znao da koristio IR   jos kad su ljudi uvodili dajl ap internet,  UINIIII

Minimalni poraz ce ovde biti veliki uspeh. 

Edited by maXa88
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
5 hours ago, Malkolm Brogdon said:

Gober i Leri Nens izgubili oreb borbu protiv slatkog Lua i Set Karija. 

Bice umjetnost izbeci ispadanje u B, ubedljivo smo najgori u ligi trenutno.

daj ekipu brogdone

edit: mislim imam iskustva sa ispadanjem iz lige pa da ti kazem imas li cemu da se nadas

Edited by Manu
Posted
3 minutes ago, Zvezdinho said:

We did it. Izasli smo iz zone ispadanja.

giphy.gif

Slavi :lol_2:

Ja sa ovom mojom bolnicom i verovatno desetak mečeva manje dobio uvek neugodne i bivše šampione Altinu i Berija. Ne znam kako, ali je tako :classic_biggrin:

Posted
4 hours ago, Drakaris said:

Da sam uzeo Krisa Dana, sad bih imao i pobedu, taman za taj 1 stl. Dobro i neresen rezultat.

Dobro se borila Miskova ekipa.

Bezi tamo. Em igram bez Grifina, em sam igrao bez izmena, em u cetvrtak nisam ubacio igrace.... i opt nista nisi napravio. Pa koliko fore treba da ti dam?! :p

• Like 1
Posted (edited)

Gde su sad fantazeri sa komentarima  Madjija mnogo dobar, sastavio je mnogo jaku ekipu, favorit za titulu. Uini na radaru si mi zbog ovog uzimanja Brauna ispred nosa. I koj ce ti on kad si favorit za titulu.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Miskooo said:

Bezi tamo. Em igram bez Grifina, em sam igrao bez izmena, em u cetvrtak nisam ubacio igrace.... i opt nista nisi napravio. Pa koliko fore treba da ti dam?! :p

Aj daj i meni četvrtak fore :lol_2:

Jeste da nemaš Grifina, ali nemam ni ja Turnera, Aytona i Looneya. Oladipa ne računam.

Posted (edited)

Pripretili malo Oldboisi ali čim sam malo dao gas, ostavio sam ih u prašini. Marc pomalo dolazi sebi, još Ingles, Aminu i Crowder da odigraju nešto suvislo. Za sad mi je x faktor Jordan Clarkson, ko bi rekao da je dečko preko leta naučio da postoje i saigrači i da ponekad može da se doda lopta. 

Sad kad sam angažovao Meth Currya samo nebo je granica.

Edited by Chaos Is Me
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...