Gistro Bančo Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 2 minutes ago, Borko said: Novak ili svi?? Ovo je Novaku prvi put Ukupno. Znam za Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 6 minutes ago, wrecktangle said: Nego za statisticare pitanje...koliko puta je 2:1 u finalu slema okrenuto? prvi put Da nije puko na ona dva upozorenja bilo bi 3:0. Servis mu je nestao citava dva seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Pa šta nije Del Potro okrenuo Federera 2009 u us openu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Uf, preziveh ovo nekako. Definitivno u top3 Novakova GS, pogotovo sto je u jednom trenutku na kraju drugog seta Novak bio skroz nemocan kao na RG prosle god i bilo je jasno da Thiem ima sve sto treba za titulu. Sve osim srca sampiona i nenadjebivog mentaliteta koje ima Djokovic. Svaki sledeci slem koji igra treba sve vise ceniti i uzivati dok traje. Neki misle da je njegovo vreme proslo, a ne znaji da njihovo jos nije ni doslo 🙂 Da kljucnemo ove godine jos 1-2 slema pa u narednim godinama polako iz senke jos koji. Delpotro i Safin smekercine kakvih nema. I da @vepar zao mi je za masnu lovu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 10 minutes ago, zoe Bg said: Lepa ceremonija, obojica su fine govore imali. Tim je mnogo dobar momak, nije primadona, vredan je i sve sto mu se desilo u zivotu je zasluzio, valjda ce nauciti iz ovog poraza pa zaokruziti karijeru slemom jer zasluzio je. Zelim mu od srca da osvoji RG, zasluzuje to Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 11 minutes ago, wrecktangle said: Nego za statisticare pitanje...koliko puta je 2:1 u finalu slema okrenuto? Okrenuo Delpo 0:2 Federera na USO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 10 minutes ago, wrecktangle said: Nego za statisticare pitanje...koliko puta je 2:1 u finalu slema okrenuto? Ovako na prvu kojih se sjecam... Del Potro na US Openu, Agassi na US Openu, Agassi na French Openu, Gaudio na French Openu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 7 minutes ago, tsva said: prvi put Da nije puko na ona dva upozorenja bilo bi 3:0. Servis mu je nestao citava dva seta. Ne bi, disao je na skrge u tim momentima i Thiem ga je razbijao u duzim razmenama. Zato je i pravio te pauze. Imao je jednu on onih svojih kriza koje on ima, kada je fizicka kriza prosla proigrao je ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 1 minute ago, AgroLaki said: Okrenuo Delpo 0:2 Federera na USO. Nije bilo 0:2. Federer dobio 1.set, u drugom vodio 5:3, pa servirao za drugi set, ali ga ipak Del Potro brejknuo i zatim u TB-u osvojio set. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Mogao bi sada jedan Mars na Drinu, ono Domink je iz Austrije, srbin pobedijo, kontate, hahahaha, aj zdravo odoh sam. 11 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Ovako..najiskrenije i najozbiljnije molim neku dobru forumsku dusu da postavi snimak petog seta (ili da mi posalje na PM)..u kakvom sam ambijentu gledao,u magnovenju..ja se vise nicega ne secam (ne,nisam pijan @NMX..mokrih gaca sam izasao iz lokala bukvalno.. Ja sam jedva odgledao peti set,a Novak 'ladno okrenuo mec. Da kvotujem svoju predikciju meca - nema smisla..znao sam da ce biti ovako i zato sam toliko prizeljkivao najpre Nadala,a potom Zvereva..iscupao svoja poslednja GS sa nekih 70% svoje igre Jos tri za besmrtnost The Legend 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 pozdrav za sve novakove navijace, primitivce 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 nego , ko je ona blesa u trikou , tokom ceremonije se priblizio novakovom boxu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Od sutra: Novak do Madrida brani 45 bodova u IW, 90 u Majamiju i 180 u Monte Karlu. Prijavio je da igra Dubai: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 6 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 4 minutes ago, NMX said: Mogao bi opet da zove Girosa u goste u svoj podkest, da utese jedan drugog pricama kako je Djokovic smrad, primitivac i folirant 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 ne mogiu ni pod prozor da mu pljunu belosvetski fanovi, i mislim da novaka vise bole usi za to . porastao je . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Upišanko Nik je sigurno na aparatima sad 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 43 minutes ago, Borko said: Novak ili svi?? Ovo je Novaku prvi put Da, prvi put Novaku. Imao je 0:7 do AO2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 (edited) Australija je i dalje njegovo igraliste, tu i ima najvise navijaca od svih GS turnira. Ps ovo troje ludaka imaju skoro 60 gs zajedno, to je punih 15 godina neprekidne dominacije. Nestvarna konstantnost. Edited February 2, 2020 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 1 minute ago, Cavani said: Australija je i dalje njegovo igraliste, tu i ima najvise navijaca od svih GS turnira. Zato što je najviše Srba tamo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Just now, Wook said: Zato što je najviše Srba tamo Srbijuksa, mislis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 (edited) Spoiler @NMX Na ovog si mislio?Samo otvori spojler nisam zeleo da zagadjujem temu da svi vide(otvarate na sopstvenu odgovornost) :D Edited February 2, 2020 by 12Laki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 (edited) Molim Vas...GOAT diskusiju na opšte teme. Zoe kad dođe neće biti ovako ljubazna kao ja. Edited February 2, 2020 by Charlie Foxtrot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts