Barkley#34 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Da smo bar mafijaška prćija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Oplakah... 😂🤣😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Cuh par stvari vezano za klince iz FKP. Djerlek vrlo blizu odlaska u Italiju, menadzerskim kanalima naravno. Steta sto nije proigrao u Partizanu, ali on je desetka, nije levo krilo, i jasno je bilo da nece nista odigrati tamo. S druge strane, Savo je vrlo zadovoljan Lakcevicem kog je prekomandovao iz Teleoptika, sto me je malo i zacudilo. Solidan je igracic bio u mladjim kategorijama OFK-e, ali za moj ukus mu je falilo i tehnike i snage za nesto ozbiljnije, s obzirom da je krilo. I da, uz to vrlo problematican klinac, pusi kao lud, tako da bi morao i glavu da sredi. Kazu da ce ostati u prvom timu. Zimus je trebao u Spartak da predje, trenirao s njima, al nije prosao tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Cuh par stvari vezano za klince iz FKP. Djerlek vrlo blizu odlaska u Italiju, menadzerskim kanalima naravno. Steta sto nije proigrao u Partizanu, ali on je desetka, nije levo krilo, i jasno je bilo da nece nista odigrati tamo. Ja nesto nisam primetio da je igrao krilo. Decko je igrao centralnog veznog, vrlo cesto ultra defanzivno. A i kad je prelazio u fazu napada nisam primetio da ima glavu za desetku. Uostalom, decko trenutno nema telo za iole ozbiljan fudbal. Po meni je gurnut u prvi tim da bi bio sto pre prodat. Ne znam kakvi se novci mogu uzeti za njega.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Rotirao je Đuka njega i Daču, malo na centralnog uz Jevtovića, malo na krilo. Sad je Savo prešao na 4231 i nema ga u planovima. Momak ima telo 15godišnjaka i nikakav uticaj na seniorskom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 12 hours ago, Alek The Great said: Ja nesto nisam primetio da je igrao krilo. Decko je igrao centralnog veznog, vrlo cesto ultra defanzivno. A i kad je prelazio u fazu napada nisam primetio da ima glavu za desetku. Uostalom, decko trenutno nema telo za iole ozbiljan fudbal. Po meni je gurnut u prvi tim da bi bio sto pre prodat. Ne znam kakvi se novci mogu uzeti za njega. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Igrao je krilo kad je prekomandovan u prvi tim. Cak je i jedan derbi poceo levo. Tek posle je pomeren u vezni red, al kao sto kazes, imao je nesto defanzivniju ulogu od one na koju je navikao. Mislim da ni minut nije imao na desetci, al ispravite me ako gresim. Ali da, slazem se da je prerano gurnut u prvi tim. Petar Gigic potpisao. To zaboravih sinoc da napisem. OFK-ino dete, igrao u Macvi prosle godine, napadac. I da, Nikolic je sklonjen zbog nediscipline iz prvog tima, bice da se nije resio starih navika, bas steta, meni zanimljiv igrac skroz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) Ja bih doveo Ronaldinja🙃 Garantovano bi imali više koristi, nego od ovih čudnih pojačanja Edited July 18, 2019 by Gile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Kilmarnock izgubio, u revansu, 2:0, te nam je rival u drugom kolu kvalifikacija Connah's Quay Nomads iz Velsa. Prva utakmica se igra na Ostrvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) jbt, kvota na njih bila 11, valjda ćemo da ih prođemo Edited July 18, 2019 by Gile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 4 minutes ago, Gile said: jbt, kvota na njih bila 11, valjda ćemo da ih prođemo Opusteno, ovi kelneri su iz Velsa, ne iz Irske... 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Biće ludnica na JeNeA, dolaze i Velšani i Škoti, koji su u velikom broju uplatili karte i smeštaj :DDaj 5 sektora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Quote Derbi drugog kola i utakmica visokog rizika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) Ovim govnima iz uprave se i žreb poklapa te će biti njihova zasluga kad izbacimo ove nesrećnike sto se sinoć raduju kao mala deca zbog prolaza Edited July 19, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Polako sa "nesrećnicima", ko se na Šamrok opekao i na Konah Kej duva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 On 6/27/2019 at 7:12 PM, Bejbl said: Kilmarnock mu dodje tu negde kao Radnik Surdulica. 🙂 Izneverili su me, precenjeni su...I Surduličani bi otresli ove Velšane u dva meča. Quote Nisu imali vremena za slavlje, jer su već u petak morali ranu ujutru da budu na nogama. Ali, ne zbog trenigna, nego odlaska na posao. - Moramo da uživamo, spustimo se na zemlju, pa opet isto da uradimo. Idemo u Srbiju da igramo protiv Crvene zvezde iz Beograda - kazao je Morison. - Partizana - odgovorio je novinar. - Da, Partizana, da, to je veliki izazov za nas, 11 muškaraca na 11 muškaraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 1 hour ago, Stiletto said: I'm your future. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 11 minutes ago, The Walking Dravot said: I'm your future. It took him half an hour to fall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) Konas Ki nije šala - barmen i inženjer napadaju Partizan! sprdaju se "novinari" sa nama Edited July 19, 2019 by Gile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Dobra strana je što više nema podele bodova, tako da ćemo već na polusezoni ako ne i pre biti prle i tihi. Jeza živa. Napunili smo se nekim prosečnim crnogorcima, bivši fudbaleri lola i bambi plus cirkuzant suma. Edited July 20, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Potencijalni protivnici za treće kolo LE Fehervar(Mađarska) - Vaduc (Lihtenštajn) Haugesund (Norveška) - Šturm (Austrija) Malatijaspor (Turska) - Olimpija (Slovenija) Čikura (Gruzija) - Aberdin (Škotska) Ventspils(Litvanija) - Gzira (Malta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Sem Malatije i Videotona plitak potok. 😀 Edited July 21, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Misliš, pregazili bi nas kao plitak potok? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Quote Očenaš za Partizan u Velsu http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/gil-sudi-na-marakani-ocenas-za-partizan-u-velsu/333088 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Nisam ih gledao puno ali ovaj Savin tim izgleda prilicno ozbiljno. Doduse posle Bate i Gordana svako bi izgledao dobro. Zao mi je sto se odrekao Zakarica i Nikolica, ali neko je morao da plati gradjenje autoriteta. Fali nam jos taj zadnji vezni, jer Scekic nije igrac koji ima kvalitet za PFC. Ova dva nasa klinca su odlicna, nadam se da ce igrati cesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Nisi ih gledao puno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts