Barker Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Sjajno otvaranje godine! Bas bi bilo steta da nije osvojio ovaj turnir uz toliko podrske i ljubavi sa tribina. Plus je ekstra simpa turnir sa onom tarabom ogradjenom VIP lozom gde se opusteno pijucka pivo 🤩 Da ne pricam o aboridzinskom poglavici koji je isterivao negativnu energiju dok je ambulantno vozilo probijalo zvucni zid, a Novak se suzdrzano topio od srece 🥰 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 hour ago, alcesta said: Pih, izgleda da sam sve zanimljivo propustila kako je izgledao fizički danas? Na momente mi je izgledao bolje od klinca. Šteta što nije bilo na tri dobijena, da se još malo igra mačke i miša 😂🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Quote Saša Ozmo Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo turnira u Adelejdu, pošto je savladao Britanca Kajla Edmunda sa 6:4, 7:5. U drugoj rundi će se Kecmanović sastati sa boljim iz duela Džejsona Kublera i Tomasa Ečeverija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 https://sportklub.rs/tenis/atp/prepirka-bruksbija-i-fonjinija-ko-je-u-pravu-video/ Mislim da se u tenisu generalno previše drami oko tog izvinjavanja zbog mreže, jeste lepa tradicija i tako to ali nije nikakva tragedija ako neko to preskoči, nije kao da je namerno ukrao poen ili ko zna šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Djere prosao Munara u Oklandu i to tako sto je dobio TB u 3.setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Dođoh sad da napišem, oduševila sam se kad mi je stigla notifikacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ðere izbacio Ruda u TB 3. seta! Triput sam proveravala rezultat 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Djere skinuo prokletstvo TB-a , i to na betonu 😄 nadam se da ga ceka uspesnija godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ispade Misha od ovog Kirjosovog pomocnika. Inace imam utisak da Kokinakis u celoj sezoni igra samo u Australiji i na Vimbldonu. Djere izgubio tb drugog seta protiv Lestiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Nisam znao da je Djere servirao za pobedu u drugom setu. Finis treceg seta..smehotres od obojice tenisera. Bukvalno se nije znalo ko je gori,ali je Djere nekako uspeo u tome..preterano je jednodimenzionalan igrac i to veoma dolazi do izrazaja na ovakvim podlogama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Gaske osvojio titulu takodje..ne znam koliko ih je tacno osvojio u karijeri (cenim oko 12),ali mislim da su sve do jedne sa turnira atp250.. Mozda je to nekakav kuroizitet,a mozda i nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Quote The Auckland triumph, which lifted him 25 spots to No. 42 in the Pepperstone ATP Live Rankings this week, is just the second outdoor hard court triumph of his career (Doha 2013). It is the 16th title of his decorated career. Evo sad gledam, stvarno je sve sa 250-ica. Inače i dalje me žulja kad god pročitam ovo Pepperstone ATP rankings, vuče mi na Pepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Mene asocira (i to "nepogresivo) na kombinaciju Peppersa i Stonesa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Vrlo jaka petstotica, zanimljivo će biti videti na kom nivou je Alkaraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Prvi Kinez koji je osvojio titulu, izdrzao Iznerovu paljbu, mislim da je Izner skoro 50 asova. Gledala sam samo 3.setu TB, neverovatan TB, na kraju je bilo 12:10 za Wua 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Ja sam utripovala da se Izner penzionisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 (edited) Izner je servirao 44 asa i nije iskoristio 4 meč lopte. Edited February 12, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Mozemo da ocekujemo Bogdana Obradovica u medijima narednih dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 U Delrej Bicu "parkiran" BMW u levom uglu na terenu, verovatno ide kao nagrada pobedniku. Mogu da zamislim da neko odigrava dijagonalu pravo na BMW, a drugi igrac se u punom trku zakucava u isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Utisak dana mi je da sam video Verdasca na terenu. Odakle on, ja mislio da se odavno penzionisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Izner, Verdasko, ko li je sledeci za "vracanje" iz penzije . Gde je Raonic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Raonic se spominjao kao potencijalni povratnik,ali je u medjuvremenu posato suvlasnik..e,sad..ne mogu da se setim tacno cega U pitanju je neka teniska instanca u Kanadi u cijem su vlasnistvu teniski tereni u Kanadi..teniska infrastruktura..ili je ona zaduzena za odrzavanje..tako nesto. Treba proguglati. Gledao sam malo mec Medvedeva i Fokine. Imam utisak da je konkurencija pronasla nacin da frustrira,pa i da pobedjuje Medvedeva (iako je Spanac izgubio nakon preokreta). Cini mi se da ce cak i teniseri sa slabijim servisom cesce da koriste servis-volej igru protiv njega. Imajuci u vidu cinjenicu koliko daleko stoji na reternu,to je taktika koja ima smisla i moze dosta da donese. Bez obzira sto je Danil dosta brz igrac i sto ima zaista veliki dohvat reketom,vrlo tesko moze da stigne napred nakon dobre servis/volej kombinacije. Onda sam kasnije gledao i Lajovica protiv Baeza. Tacnije,samo do kraja prvog seta kada sam vec "kapitulirao" pred snom..pojma nemam kako je okrenuo mec? Vidim da je Baez cak i servirao za pobedu.. Veceras Djere protiv Alkarasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts