wwww Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 ovog puta je za sve kriv Dominik, on je rucno izvlacio sve igrace (nije bilo kompjuterskog rasporedjivanja nenosilaca). Ali kako je tek sebi izvukao zreb Umesto da uzme poziciju Kukushkina ili Tabiloa, on sebe stavi na liniju 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Ima li neko da je bio na turniru? Kakvi su utisci? Kakvo vreme se ocekuje u toku nedelje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Nažalost ne. Spoiler U toku radne nedelje je praktično nemoguće za mene , od četvrtka za praznike sam van BG. Vreme je promenjivo i prilično hladno. Subjektivni osecaj hladnoće pojačava košava. Nije toliko jaka ali nije ni prijatno dok duva u naletima. Danas je već bolje, dok je juče baš jako duvala. Grejna sezona se zvanično završila 15.4., ali i dalje se grejanje uključeno pa i po tome se može zaključti da je temp. niža od očekivane Ovde imaš prognozu vremena koja nije naročito obećavajuća za tenis. https://www.google.com/search?q=vremenska+prognoza&oq=vreme&aqs=chrome.0.0i131i433i457i512j69i57j0i402l2j69i60l4.4180j1j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Došli Novakovi navijači sa Juga Francuske, Argentine, iz NY , Italije. Otprilike ljudi šokirani koliko je hladno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Da li se možda zna zašto je Nadal otkazao Barselonu, znam da mu je prvobitno bilo u planu da igra? Sada stoji da će se vratiti u Madridu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Bas steta... Cele nedelje ce biti hladno, kisa i vetar 1 minute ago, Dracarys said: Da li se možda zna zašto je Nadal otkazao Barselonu, znam da mu je prvobitno bilo u planu da igra? Zbog povrede, rebro mu je napuklo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Jel teren u Beogradu ima krov ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Ako sutra budem cuo zizduke Milmanu dok se priprema za servis npr. ili aplauze na njegove greske,znacu koja forumasica je na tribinama. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 12 minutes ago, Drug Crni said: Ako sutra budem cuo zizduke Milmanu dok se priprema za servis npr. ili aplauze na njegove greske,znacu koja forumasica je na tribinama. Po ovakvom vremenu bih samo isla Federera da gledam, jedini je on vredan smrzavanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 37 minutes ago, ciao said: Jel teren u Beogradu ima krov ? Nema, samo da snega ne bude kao pre par godina u Minhenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 3 hours ago, Милица said: Ima li neko da je bio na turniru? Kakvi su utisci? Kakvo vreme se ocekuje u toku nedelje? Ja imam kartu za petak, ali trenutna prognoza kaze da tad mozda i nece biti tenisa 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 @Drug Crni Nego, ako ti jesi danas na tribinama, mogao bi malo da zvizdis Milmanu, ne pitam sta kosta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 12 minutes ago, Boxy said: @Drug Crni Nego, ako ti jesi danas na tribinama, mogao bi malo da zvizdis Milmanu, ne pitam sta kosta Nazalost,nisam..obzirom da ce finis turnira da se poklopi sa praznikom,ni necu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 13 minutes ago, Drug Crni said: Nazalost,nisam..obzirom da ce finis turnira da se poklopi sa praznikom,ni necu... Zbog toga sam i ja odustala ove godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Đere može veoma lako da izbaci Novaka na startu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Dominik je baš očajan, velika je verovatnoća da će ispasti na startu turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Ajmo Time Dominiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Sudi Veljovic, sad mi izgleda bolje nego prosle godine, kad da je splasnulo sve ili je radila neke korekcije ili je prosle godine sve bilo bas sveze, pa je bila naduta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 E steta, najgori gem je Tim odigrao na 5:4 u 3.setu, zavrsio sa duplom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Ispao je na kraju, šteta, nadao sam se jednom lepom duelu između Novaka i Tima u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Auh,koliko su u losoj formi i Lajovic i Krajinovic..Krajinovic uprkos pobedi odigrao sa isuvise oscilacija..ja sam stekao utisak da se Gofanu nije narocito ni igralo ovde..nudio se Filipu sve vreme za laksu i brzu pobedu,ali je Krajinovic odlucno istrajavao i odbijao da to ucini.. Moram ja,u odsustvu Jevrema,ovo da potenciram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Auh,koliko su u losoj formi i Lajovic i Krajinovic..Krajinovic uprkos pobedi odigrao sa isuvise oscilacija..ja sam stekao utisak da se Gofanu nije narocito ni igralo ovde..nudio se Filipu sve vreme za laksu i brzu pobedu,ali je Krajinovic odlucno istrajavao i odbijao da to ucini.. Moram ja,u odsustvu Jevrema,ovo da potenciram. On je bar dobio, nesrecni Duci nije ni za komentarisanje. Otkad sam upalio TV danas, nije se sastavio do kraja 😄 Kao da sa Alkarazom igra, a ne jebenim Danielom. Krivo mi sto ni ove godine najverovatnije necu moci da svratim na turnir 😞 Edited April 19, 2022 by Kosjan Willavić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Takvo samoubistvo u tajbrejku, tipican Lajovic. Ali ono, ne treba ga previse kritikovati. Sta je on sve do sad napravio u karijeri stvarno puna kapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Slazem se. Njegov generalni ucinak kada podvuce crtu jednog dana mnogo veci od onoga sto su mnogi od nas ocekivali (ili se nadali). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Trenutno je ocajno vreme, pada neka jesenja kisa, ona koja moze da pada ceo dan, a nadam se da nece, mecevi sigurno nece poceti na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts