Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nekako je prošlo ispod radara da je za surgeon general predložio 37-godišnju influenserku koja je u nivou Nestorovića. Sve bolesti potiču od "loše energije", imaju isti koren i slično. Pa jebote Quote Dr. Means, who trained as an otolaryngologist and head and neck surgeon, left surgery behind without finishing her training to practice so-called functional medicine, which focuses on addressing the root causes of disease. She published a diet and self-help book last year titled “Good Energy: The Surprising Connection Between Metabolism and Limitless Health.” Napustila residence i naučnu medicinu da bi se bavila prodavanjem magle. Pakao. 1
DJORDJE Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika. Edited 3 hours ago by DJORDJE 1
mrd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, DJORDJE said: Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika. Da pusti Audi RS3 2025 u USA. 🙂 nista nije uradio ako nastavi da me zeza. 🙂
Div Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, DJORDJE said: Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika. Da preseli Vatikan u USA ili će da im uvede takse.
mrd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Div said: Da preseli Vatikan u USA ili će da im uvede takse. Carine za glog. 😛
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I treba carine na vatikanski izvoz da se uvedu, sve to Amerikanci mogu da proizvedu kod kuće. 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, DJORDJE said: Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika. Pa je, jedan od komentara je bio je da je tranpova slika kao pape "učinila svoje"
Recommended Posts