Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

Nekako je prošlo ispod radara da je za surgeon general predložio 37-godišnju influenserku koja je u nivou Nestorovića. Sve bolesti potiču od "loše energije", imaju isti koren i slično. Pa jebote

Dr. Means, who trained as an otolaryngologist and head and neck surgeon, left surgery behind without finishing her training to practice so-called functional medicine, which focuses on addressing the root causes of disease. She published a diet and self-help book last year titled “Good Energy: The Surprising Connection Between Metabolism and Limitless Health.”

Napustila residence i naučnu medicinu da bi se bavila prodavanjem magle. Pakao.

• Tuzno 1
Posted (edited)

Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika.

Edited by DJORDJE
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, DJORDJE said:

Kad vec nema Ilije evo ja cu. Trampo izabrao novog papu, prvi put u istoriji Cemerikanac papa. Pada cena nafte, jaja, i papa iz Cikaga. Sta moze jos da se ocekuje od preCdnika.

Da pusti Audi RS3 2025 u USA. 🙂

nista nije uradio ako nastavi da me zeza. 🙂

Posted
5 minutes ago, DJORDJE said:

Da preseli Vatikan u USA ili će da im uvede takse.

Posted
2 hours ago, DJORDJE said:

Pa je, jedan od komentara je bio je da je tranpova slika kao pape "učinila svoje" :classic_biggrin: