Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

Koju ste teoriju zavere izmislili, da sam ja neka zenska sa PPP foruma. Ima dovoljno forumasa I bivsih moderatora, koji znaju moje ime i prezime, sta radim, gde putujem...gde sam radila u SR (blisko sa B92) davno, neki imaju moj broj telefona.

Beonegro napravio 2+2=5, Baby se glupo pridruzila. Ja jesam insomniac, ali ne toliko da ustajem u 4 ujutru da odgovaram na postove 😀

Sledece nedelje u SR, postavicu neke neutralne slike sa puta na emigraciji, cim stignem. Lep put, naporan, ali sam zadovoljna.

Moram priznati da me debilna spekulacija, nasmejala.

Posted

Nikog nije briga da li si ti neko na nekom drugom forumu. Ljudima je dokurčilo tvoje branjenje pedofila, kriminalaca, i ostalog ološa, uz redovno imbecilisanje i već kultno sačekajmo da vidimo rezultate.

Posted
17 minutes ago, Maharaja said:

Nikog nije briga da li si ti neko na nekom drugom forumu. Ljudima je dokurčilo tvoje branjenje pedofila, kriminalaca, i ostalog ološa, uz redovno imbecilisanje i već kultno sačekajmo da vidimo rezultate.

Meni cak ni ne smeta sto ga brani, vise mi smeta sto ima taj stav kako su svi koji ne misle kao ona potpuni idioti koji eto samo tako prave dramu jer imaju tds i onda rasprava bez granica i cepanje dlake na 120 delova. Zaboravlja njenu dramu oko laptopa, Hantera, Bajdena i Obame... samo eto, to nema jos dijagnozu... 

Oko mene imam ljude koji su teska maga i sa kojima sam svakodnevno u kontaktu. Apsolutno mi je jasno o cemu se tu radi. Imam i one koji to rade zbog finansija (i koji su iza zatvorenih vrata spremni da kazu zasto to rade i da im je jasno gde sve vodi ali oni profitiraju. I to nisu oni sto profitiraju za penziju, to su oni sto profitiraju za penzije svojih praunucica), a imam i one koji to rade zato sto su progutali mamac. Ti sto su progutali mamac mogu da ih podelim u dve grupacije: psihopate i ignoranti koji ne znaju na kom principu radi tocak. Svakako, svi zvece kao supalj lonac kad krenu o odbranu, ma kojoj grupi pripadali, bucni i iritantni, ne mozes doci do reci da prekines zveku.

I apsolutno ne vredi nikakva rasprava jer je sve bazirano na emocijama. Samo kazem 'nadam se da cete dobiti tu vasu Ameriku nazad' i znam da nece i isto znam da ce kriviti Bajdena, Obamu (sada su poceli cak i Busa)... Nema tu pomoci. Apslutno sam sigurna da je ova drzava odsvirala svoju najbolju muziku zauvek, na zalost.