mrd Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 12 minutes ago, Beonegro said: Ne prdi. Sad ću prestati da pratim Partizan zato što ne plaćam porez u Srbiji. To je ista logika. Bar pročitaj i informirati se o onome što pišeš. Svako može da prdi. BTW. Šta je to Partizan? Edited Friday at 03:06 PM by mrd Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Friday at 03:40 PM Share Posted Friday at 03:40 PM 17 hours ago, Angelia said: To bukvalno moze svako da uradi, samo sto su ovi klinci tehnicki bolje potkovani, pa to rade brze. Jel ti veruješ u svaki bullshit (a to je svaka reč) koju inapišeš ili samo troluješ ovde gore od djuke bizona? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted Friday at 03:46 PM Share Posted Friday at 03:46 PM (edited) Rodila ga majka pametnog i naocitog. Spoiler Edited Friday at 03:47 PM by Dragan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted Friday at 03:47 PM Share Posted Friday at 03:47 PM Zahvaljujući narandžastoj nakazi, ali i svim onim bitangama, gnjidama, ološu i svinjama koje su za njega glasali, na hiljade paleta lekova stoji i ističe im rok jer ne mogu da budu isporučeni u Afriku. Ista situacija sa spremnom hranom, koja stoji zapakovana, spremna za transport i ne može da mrdne. Bravo! MAGA ološ živi svoj san. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted Friday at 04:32 PM Share Posted Friday at 04:32 PM 6 hours ago, Dragan said: Koji genije. Pa onda bi Amerika samo imala za vojne plate, vojne penzije i veterane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 04:33 PM Share Posted Friday at 04:33 PM 1 hour ago, Kronostime said: Ma lako cemo za to, nego kako ti postade veci De Gaull od onog istorijskog za ovo relativo malo koliko se poznajemo licno? 1) piše se De Gaulle, a kod nas je odomaćena transkripcija de Gol 2) nisam postao de Gol, Šarl de Gol je bio religiozni konzervativac, vojnik po životnom pozivu i nadasve lik ubijeđen u posebnost Francuske u svakom pogledu, ja sam sve suprotno tome. 3) Francuz sam tehnički postao 12. avgusta 2021. godine. Suštinski, Francuz sam postao kad sam počeo da govorim francuski jezik bez napora, tamo negdje u zimu 1993/1994. Kao Francuz, imam mnogo razloga da se stidim svoje domovine i još više razloga da se njom ponosim. Evo sam odgovorio najbolje što sam umio iako je pitanje krajnje besmisleno, ajde sad ti meni reci odakle ti pravo da mi određuješ o čemu ja mogu ili ne mogu da pišem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted Friday at 04:36 PM Share Posted Friday at 04:36 PM Kazem ja, narednih godina samo komicari mogu da isprate ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 04:44 PM Share Posted Friday at 04:44 PM (edited) 1 hour ago, mrd said: Bar pročitaj i informirati se o onome što pišeš. Hvala ti na savjetu, o ti forumska gromado, o ti nepresušni zdencu premium contenta. Bjež' tamo, jedini razlog zašto mi nisi na ignore je to što me zabavlja da čitam kako se sa tastaturom rve jedan lik koji je zaboravio više srpskog nego što je naučio engleskog. Edited Friday at 04:47 PM by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted Friday at 05:11 PM Share Posted Friday at 05:11 PM 25 minutes ago, Beonegro said: Hvala ti na savjetu, o ti forumska gromado, o ti nepresušni zdencu premium contenta. Bjež' tamo, jedini razlog zašto mi nisi na ignore je to što me zabavlja da čitam kako se sa tastaturom rve jedan lik koji je zaboravio više srpskog nego što je naučio engleskog. Sta je sad, smeta sto ne govorim Paritzna jezik? Delujes kao mlad covek, malo se opusti, ima jos sanse za tvoju generaciju. Zeznucete i vi mnogo puta. 🙂 Poz. Nemoj molim te da me ignorises, srce ce mi puci. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Friday at 05:20 PM Share Posted Friday at 05:20 PM 2 hours ago, Kronostime said: Zivis u SAD? Placas porez u SAD? Ako je odgovor na ova dva pitanja negativan - onda su tvoji problemi vrlo jednostavni ako se ne bakces ovima za koje ni ti, ni drzava ti niste nadlezni. Tim pitanjima treba da se bave oni koji zive u US - mi sa strane smo nebitni u tome. ...ali možemo o ratu u Ukrajini i na temi BI, jer ne izbijamo iz istih. Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, a može i negativan, udahnu duboko i broj do deset pre nego što odgovoriš. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 05:34 PM Share Posted Friday at 05:34 PM (edited) Dnevna doza se malo zaigrao, pootpuštao i neke ljude iz administracije koja nadzire bezbjednost nuklearnih centrala i objekata za odlaganje hladnoratovskih bojevih glava Quote The administration of U.S. President Donald Trump has laid off about 1,200 to 2,000 workers at the Department of Energy, including employees at the nuclear security administration and the loans office, two sources familiar with the matter said on Friday. Democratic lawmakers also said the layoffs include workers at national labs and hydroelectric plants, and Cold War legacy nuclear sites that pose safety risks. The DOE has about 14,000 federal employees and 95,000 contractors. ... Some 325 workers have been let go from the department's National Nuclear Security Administration, which manages the U.S. nuclear weapons fleet and works to secure radiological materials around the world, one of the sources said. Edited Friday at 05:45 PM by Beonegro 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted Friday at 05:46 PM Share Posted Friday at 05:46 PM (edited) Polako počinje odbrojavanje za javno predstavljanje dokumentacije povodom ubistava Kenedija, MLK i Epštajna... Task grupa je već objavila neki mali snikpik, ali da ne prejudiciramo dok ne bude zvanično. Neki će da se češu po glavi, a neki ćemo jednostavno da uživamo u transparentnosti slučajeva koji su bili pod ledom. Edited Friday at 05:46 PM by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Friday at 05:46 PM Share Posted Friday at 05:46 PM 9 minutes ago, Beonegro said: Dnevna doza Najjači nadimak yet. Što se tiče vesti, praviću se naivan, ali ako već misliš da je federalna služba isuviše bloated, zar ne postoje bolji načini da se dođe do smanjenja workforce-a a da se ne ošteti njihova efektivnost i institucionalno znanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 06:02 PM Share Posted Friday at 06:02 PM (edited) 31 minutes ago, SuperTraktorko said: Najjači nadimak yet. Što se tiče vesti, praviću se naivan, ali ako već misliš da je federalna služba isuviše bloated, zar ne postoje bolji načini da se dođe do smanjenja workforce-a a da se ne ošteti njihova efektivnost i institucionalno znanje? Pola krimos, pola narcisoidni poremećaj, pola intellectually challenged Džingis kan, US edition. Nije nadimak smišljen za njega, on je smišljen da se nadimak otjelotvori, bajo moj. Što se tiče tvog pitanja, postavio sam juče-prekjuče tekst o tome da otpuštanja nemaju za cilj da se poveća efikasnost državnog aparata ili smanje troškovi, nego da se izvrši represija nad političkim neistomišljenicima. Ovi zabranjivači i poštovaoci volje većine su pokušali da ga zatrpaju svojim gistrointelektualnim ekskrementima, ali ako pročešljaš nekoliko strana unazad sigurno češ ga naći. Edited Friday at 06:17 PM by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 06:07 PM Share Posted Friday at 06:07 PM 3 minutes ago, Beonegro said: Pola krimos, pola narcisoidni poremećaj, pola intellectually challenged Džingis kan Čovek i po realno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 06:16 PM Share Posted Friday at 06:16 PM 54 minutes ago, Helena said: ...ali možemo o ratu u Ukrajini i na temi BI, jer ne izbijamo iz istih. @Kronostime objašnjava Beonegru da mu je mišljenje irelevantno nakon što nam je celo pre podne na onoj drugoj temi opisivao gde su moteli 🫠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted Friday at 06:34 PM Share Posted Friday at 06:34 PM 2 hours ago, Dragan said: Rodila ga majka pametnog i naocitog. Reveal hidden contents Ovakve govore moz da cujes svako vece na hepiju...otuda i troje od 700 prisutnih aplaudira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Friday at 07:32 PM Share Posted Friday at 07:32 PM Meni ovi govori Vansa u Evropi ne da smrde na islamofobiju, nego vrište. Nije opasnost Rusija, opasnost su imigranti!?!! Njegovo pravo je da to misli, ali bi bilo lepo da ima kičmu i da to prevali preko usta, kad već to misli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted Friday at 07:55 PM Share Posted Friday at 07:55 PM 3 hours ago, shonke said: Jel ti veruješ u svaki bullshit (a to je svaka reč) koju inapišeš ili samo troluješ ovde gore od djuke bizona? Ko je Djuka Bizon, predpostavljam da je to ime? Nije to nikakav BS nego istina, svako iole tehnicki pismen moze da udje u AP, I vidi svako placanje I koji projekti dobijaju pare, I poveze sa grantovima. Ako mu je omogucen pristup. Sto je jos smesnije, neke od ovih agencija imaju grantove na sajtu. Vidis uspeli su da povrate 59 mil za hotele u NYC. A sad EPA pokusava da vrati 20 bill koji su prebaceni u banku pre Trampove administracije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Friday at 08:23 PM Share Posted Friday at 08:23 PM Google 24 minutes ago, Angelia said: Ko je Djuka Bizon, predpostavljam da je to ime? Just google it. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted Friday at 08:39 PM Share Posted Friday at 08:39 PM 15 minutes ago, shonke said: Google Just google it. Uplasio si me da ovo ne radi. 🙂 https://letmegooglethat.com/?q=Djuka+Bizon&l=1 Eto malo radosti, ko zna sta ce sutra da bude, moz'se ne probudimo. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Friday at 10:14 PM Share Posted Friday at 10:14 PM 2 hours ago, Angelia said: Ko je Djuka Bizon, predpostavljam da je to ime? SNS-ov ekvivalent Matt Gaetz-u, jednako bistar i odjmeren u javnom nastupu, i jednako simpatican i karizmatican (rodjena mati ne moze reci da ga voli, nego zbog komsinica kaze da ga simpatise - a i tada se crveni sto laze)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Friday at 10:24 PM Share Posted Friday at 10:24 PM 6 hours ago, Maharaja said: ali i svim onim bitangama, gnjidama, ološu i svinjama koje su za njega glasali Je si siguran da si bio u Yale-u ili si pomešao sa jail-om? Ovakav rečnik, mržnja i etikete prema većini Amerikanaca su više odlika zatvorenika nego edukovanih ljudi. A za Trampa se manje više slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Friday at 10:54 PM Share Posted Friday at 10:54 PM (edited) 34 minutes ago, Darko said: Je si siguran da si bio u Yale-u ili si pomešao sa jail-om? Ovakav rečnik, mržnja i etikete prema većini Amerikanaca su više odlika zatvorenika nego edukovanih ljudi. A za Trampa se manje više slažem. Amerikanci koji imaju IQ veci od broja zdravih zuba, a ipak su podrzali Trumpa, to sigurno nisu uradili zbog cijene jaja i benzina (to je sada sasvim ocigledno, jer se vise ne ustrucavaju to reci na drustvenim mrezama) vec zato sto im je moralni kompas toliko iskrivljen da se savrseno uklapa u definiciju bitange – beskarakterne osobe bez principa i casti, olosa – ljudskog otpada koji se vodi samo niskim pobudama, i gnjide – sitne, podmukle duse koja parazitira na tudjem radu. Zbog takvih sam napustio mrezu u vlasnistvu africkog naciste i zadrzavam se jedino ovdje jer je ovo jedino mjesto na internetu na kojem se niko nije deklarisao da je glasao za Trump-a. Edited Friday at 10:59 PM by ters 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted Friday at 11:29 PM Share Posted Friday at 11:29 PM Dok Vance 'drzi lekcije o slobodi govora' cnn The Trump White House said Friday that The Associated Press is banned from the Oval Office and Air Force One indefinitely. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts