Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Pade Dps u Podgorici! 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Ajmo Podgoricani javljajte se, ovo nesto pristizu dobri rezultati ali ne znam kako se obradjuju biracka mesta pa ne znam jel reprezentativno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 3 minutes ago, djole said: Ajmo Podgoricani javljajte se, ovo nesto pristizu dobri rezultati ali ne znam kako se obradjuju biracka mesta pa ne znam jel reprezentativno Gotovo je to. Izgleda da su i u ostalim gradovima pocisceni. U Pljevljima Dps na 20%. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) U Zeti su isto nokautirani. Izgubili su vlast i u Kolasinu, Pljevljima, Zabljaku, Savniku… Edited October 23, 2022 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) Težak poraz DPS-a, djeluje da svuda gube vlast, iako u Podgorici njihova koalicija ima jakih 40%. Sa druge strane, po ponašanju DF-a prema Evropi Sad (koja je druga u PG sa 21%) ja ne vidim kako će oni napraviti funkcionalnu koaliciju. EDIT: DF ima i apsolutnu vlast u novoosnovanoj opštini Zeta. Da nisu agitovali za izdvajanje Zete iz Podgorice, bili bi na 25% u Podgorici i legitimno bi mogli da traže da oni imenuju gradonačelnika 😁 Edited October 23, 2022 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Putuj Milo i ne pomišljaj da se vrneš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) Nije DF odvojio Zetu vec Dps i Ura. Takodje, u Zeti DF i Demokrate imaju sami oko 60%. Ura je napravila slab rezultat u PG. Moci ce bez njih da formiraju vlast. Snp izgleda ispod cenzusa. Edited October 23, 2022 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 U PG je Svi za nas grad DPS sa partnerima, Evropa sad ova nova stranka ona dva ministra iz Krivokapiceve vlade, DF Za buducnost PG? Ko su ovi Idemo ljudi i Moze Podgorica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Just now, alpaka Bereta Sida said: U PG je Svi za nas grad DPS sa partnerima, Evropa sad ova nova stranka ona dva ministra iz Krivokapiceve vlade, DF Za buducnost PG? Ko su ovi Idemo ljudi i Moze Podgorica? Idemo ljudi su Demokrate, Moze Podgorica je Ura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: U PG je Svi za nas grad DPS sa partnerima, Evropa sad ova nova stranka ona dva ministra iz Krivokapiceve vlade, DF Za buducnost PG? Ko su ovi Idemo ljudi i Moze Podgorica? Idemo ljudi su Demokrate (Bečićevi) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 DF u Budvi osvojio apsolutnu vlast. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Kakvi su ovo izbori uopste? Lokalni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Milatović i Spajić ostavili dobar utisak kod glasača i pokazali ostalima da moraju da ih poštuju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 1 minute ago, AgroLaki said: Kakvi su ovo izbori uopste? Lokalni? Lokalni u 14 gradova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) 45 minutes ago, Beonegro said: Težak poraz DPS-a, djeluje da svuda gube vlast, iako u Podgorici njihova koalicija ima jakih 40%. Pali su na 38,2% na prebrojanih 200 od 208 mesta. Strimovi: RTCG uživo: https://www.rtcg.me/lokalni_izbori/aktuelnosti/382824/besic-osim-u-savniku-rezultati-izbora-ce-biti-legitimni.html Edited October 23, 2022 by erwin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Mickey Spajić na početku konferencije citira Mutu (što se radujete, ovo je sve normalno) 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Ovo su katastrofalni rezultati za DPS u PG, narocito sto su vukli uz sebe SD/SDP i bosnjacku i albansku stranku te bi im broj glasova bio jos manji bez njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Kakav muk na TvCG dok Milatović proglašava pobedu😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) Jaki su i ovi Milovci na Gradskoj, kao da su na sahrani. Edited October 23, 2022 by erwin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Katastrofalni rezultati Ura i Snp-a. Obila im se o glavu saradnja sa Dps-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Izgleda da DPS ostaje ne vlasti u Baru, sa SD i Bošnjačkom strankom su vrlo blizu većine Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Koliko od ova 24 mandata DPS koalicije pripada partnerima im? Kakva je uopce mogucnost da ES, Demokrate i URA izvuku te “ne-DPS” mandate iz koalicije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Potop DPS-a ali kakav rezultat za Evropu sad u PG. Preko 20% sa realno ni približnom infrastrukturom kakvu ima konkurencija, partija tek osnovana. Dokaz da je ljudima ipak bitan i novčanik ali i da je nedostajalo svježe krvi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) 8 minutes ago, Valensija said: Katastrofalni rezultati Ura i Snp-a. Obila im se o glavu saradnja sa Dps-om. Rezultat URA nije dobar, ali nije katastrofalan, to je i do sada bila njihova mjera. Podbacili su malo u Podgorici jer je Rakčević zbog svog strica bio vrlo loš izbor za kandidata, ali su u nekoliko većih opština iznad cenzusa, tu su bili i na parlamentarnim izborima. 3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Koliko od ova 24 mandata DPS koalicije pripada partnerima im? Kakva je uopce mogucnost da ES, Demokrate i URA izvuku te “ne-DPS” mandate iz koalicije? Ja mislim da prije svega Demokrate neće sa URA-om. Najvjerovatnije će vast formirati Evropa Sad, DF i Demokrate. EDIT: DPS ostaje na vlasti i u Bijelom Polju Edited October 23, 2022 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 6 minutes ago, Beonegro said: Ja mislim da prije svega Demokrate neće sa URA-om. Najvjerovatnije će vast formirati Evropa Sad, DF i Demokrate. Dajkovic gradonacelnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts