displejnejm Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 4 minutes ago, Stiletto said: Maida Gorčević? Udata žena, džabe se nadaš 😄 https://www.instagram.com/maida.sukurica/ To je samo dok ih ja ne rastavim! Usput, imala je gafova teških, u jednom trenutku kaže "nama je cilj pobeda Đukanovića" npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Crnogorcima svaka cast - ljudi pokusavaju pronaci rjesenje i izbaviti se iz balkanskog gliba - na parlamentarnim izborima su glasali za nadu u bolju buducnost, kada su vidjeli sa kim imaju posla, nisu gubili vrijeme i nastavili sa trazenjem. Nemam pojma kakav je Milatovic - za sada treba biti dovoljno da je drugaciji i od Mila i od Mandica, i treba mu daiti priliku i podrzati ga i dati mu priliku da povede Crnu Goru u Evropu - i to SAD. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Interesantno je da je parlamentarna vecina od 2020. godine porasla u zbiru za 9% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Ako Milatović pobedi, može li to gurnuti Evropa Sad na parlamentarnim da znatnije učestvuju u vlasti (da ne kažem Milojko predsednik vlade)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Glasači DF-a nisu glasači SNS i ostalih stranaka u Srbiji. Njima je Milo glavni protivnik i nema teorije da će glasati za njega. Mogli su za sve ove godine i oni da se prodaju ali su istrpeli sav Milov zulum i zato će ga konačno svrgnuti sa vlasti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 https://n1info.rs/region/mandic-potpuna-podrska-milatovicu-u-drugom-krugu/ E tako treba... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 I Bečić isto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Pozdravljam pozive Mandića i Bečića. Videćemo sledeće nedelje šta će biti - al naoko izgleda kao da se bliži kraj Milove karijere (kao prešjednika)... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 ...a što ako bude mala izlaznost.Razočarani glasači DF apsiniraju,a Milo ipak ima discipliniranije glasače Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 10 minutes ago, mladenvzz said: ...a što ako bude mala izlaznost.Razočarani glasači DF apsiniraju,a Milo ipak ima discipliniranije glasače Ma kakvi, prevelika je ovo razlika. Milo je na silaznoj putanji, pobegao mu je deo koritasa u druge dresove ili u apstinenciju a neki se oslobodili straha. Plus deo Bosnjaka i Albanaca nije izasao na ovim izborima. Njih bi mogao plasiti Mandicem babarogom, ali sada ni od toga nema nista. Cestitke forumasima odozdo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 12 minutes ago, mladenvzz said: ...a što ako bude mala izlaznost.Razočarani glasači DF apsiniraju,a Milo ipak ima discipliniranije glasače Nada umire poslednja 😃 gotov je Milo to i on kapira Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) na 99,6% iliti fultime Djukanovic 35,3 Milatovic 29,2 Mandic 19,3 Becic 10,9 Vuksanovic Stankovic 3,2 Danilovic 1,4 Radulovic 0,8 Odlican rezultat za Milatovica(mala razlika), i odlicno sto su ga DF i Demokrate podrzali odmah za 2.krug. 60% - 40% je lepa prednost nove opcije, DPS ako izgubi i ovo i parlamentarne morace da krene u stranacke reforme Front drzi svojih cvrstih 20%, od Becica se puno prelilo glasova ka Milatovicu (malo je bilo tu i taktickog glasanja) A Vuksanovic Stankovic velika gubitnica izbora, preostra retorika po meni i onaj snimak...najavila ostavku u partiji i kao poslanik u parlamentu (politicka penzija) Edited March 19, 2023 by sassha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 To što neko pozove ne znači da će njegovi glasači to prihvatiti. Sve zavisi kakvo je mišljenje prosečnog DF-ovca o Milatoviću. Takođe čak ni ovi Bečićevi neće sigurno svi izaći, biće tu jedan deo, nadam se vrlo mali, koji će ostati kući taj dan. Takođe sada će da krenu pregovori za novu vladu, nudiće Milo kule i gradova čak i za poziciju da neko nikog ne podrži. Naravno ako svi podrže Milatovića biće to sigurna pobeda ali ne tako ubedljiva kako nam sada izgleda. Ne smeju se opuštati ni slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 7 minutes ago, Klotzen said: To što neko pozove ne znači da će njegovi glasači to prihvatiti. Sve zavisi kakvo je mišljenje prosečnog DF-ovca o Milatoviću. Takođe čak ni ovi Bečićevi neće sigurno svi izaći, biće tu jedan deo, nadam se vrlo mali, koji će ostati kući taj dan. Takođe sada će da krenu pregovori za novu vladu, nudiće Milo kule i gradova čak i za poziciju da neko nikog ne podrži. Naravno ako svi podrže Milatovića biće to sigurna pobeda ali ne tako ubedljiva kako nam sada izgleda. Ne smeju se opuštati ni slučajno. Kolko je meni poznata situacija ovde postoji jak ANTI MILO osecaj, i po nekim istrazivanjima najbolji % prelivanja za drugi krug je upravo na relaciji Mandic - Milatovic, e da je kontra bilo bi puno apstinencije. Meni je glavno pitanje, kolko moze Milo da aktivira svoje glasacko telo (manjine, diaspora) Edited March 19, 2023 by sassha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 13 minutes ago, sassha said: na 99,6% iliti fultime To je 99,6% reprezentativnog uzorka, ne svih biračkih mesta. Ali suštinski su minimalne šanse da se išta bitno promeni kad stignu zvanični rezultati. Edited March 19, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) Znam dosta (moze se reci tvrdih) DF glasaca koji su danas glasali Jakova. Bio im je sigurniji izbor za pobjedu nad Djukanovicem. Nema ovdje vise nikakvih nedoumica. Milo je bivsi! Edited March 19, 2023 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Imam utisak da je Mandiceva ublazena retorika delom i zbog parlamentarnih izbora da bi SAD i EU prihvatile DF kao manjinskog partnera u toj novoj vlasti. Mislim da im je jasno posle rata u Ukrajini da nema vise guslanja o bratstvu sa Rusijom ako hoce da udju u vlast dole. Vucicu ovaj scenario sa Milatovicem nije bas mio, ali me ne bi cudilo da sugerise DF da nastave sa ublazenom retorikom da bi i on imao neku vrstu meke moci i uticaja preko njih. A tesko ce ES-URA-DCG moci da kreiraju vlast bez njih ili makar njihove manjinske podrske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 2 hours ago, Stiletto said: Ako ostane ovako, za koga će u drugom krugu pozvati svoje glasače Mandić i Bečić? Meni miriše (možda nisam u pravu) da će Mandić podržati Mila, Fireru ovdašnjem on mnogo više odgovara. Quote Bečić podržao Milatovića u drugom krugu Nemajte dileme da će svaki naš potez biti usmjeren ka tome da se glasa protiv Mila Đukanovića i da ta politika prošlosti doživi konačan poraz, kaže čelnik Demokrata. Quote Od naših glasača tražim da svi do posljednjeg izađu i podrže Jakova Milatovića; naš glavni cilj je da Milo Đukanović bude prošlost Crne Gore, poručio je predsjednik Demokratskog fronta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 12 minutes ago, Kosjan Willavić said: Imam utisak da je Mandiceva ublazena retorika delom i zbog parlamentarnih izbora da bi SAD i EU prihvatile DF kao manjinskog partnera u toj novoj vlasti. Mislim da im je jasno posle rata u Ukrajini da nema vise guslanja o bratstvu sa Rusijom ako hoce da udju u vlast dole. Vucicu ovaj scenario sa Milatovicem nije bas mio, ali me ne bi cudilo da sugerise DF da nastave sa ublazenom retorikom da bi i on imao neku vrstu meke moci i uticaja preko njih. A tesko ce ES-URA-DCG moci da kreiraju vlast bez njih ili makar njihove manjinske podrske. Stvarno može DF i Vučić da zaboravi sa onom praksom koju je radio sa prošlom vladom. Bolje da se ne prisjećamo kako je to izgledalo. Šta su govorili Krivokapiću i ministrima? Kakva je bila hajka po televizijama i novinama u Srbiji? Taj film se više neće gledati. Može DF u vlast ako žele da se ponašaju normalno i uljudno, ali ono da pijani Medojević i ludi Knežević vrijeđaju i optužuju premijera i članove vlade na najprimitivniji način, takav način participiranja u vlasti se ne može i neće dozvoliti. Edited March 19, 2023 by Kvaratskhelia 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Milo nema više svoja dva glavna aduta, ne može Jakova optužiti za četništvo a ne može ni da krade na izborima kao nekad. Isto pitanje je koliko može da mobiliše glasače iz redova Albanaca i Bošnjaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Mozes li da prokomentarises neke komentare u kojima se Milatovic poredi sa onim nesretnim Draskom Stanivukovicem iz Banjaluke? Ja nisam do sada primetio ikakve slicnosti medju njima,u stavovima,politikama,ponasanju itd,ali nisam toliko pomno pratio Jakova. Licno verujem da je to izmisljotina i podmetacina Milovih svedokatm i ne verujem u to,ali eto zamolio bih te da napises koju o tome. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 To je više bila posledica licnih sukba izmedju Krivokapica i DF-ovaca, pre svega jer su bili na istoj listi. Vec kasnije prema Dritanu toga nije bilo. Mislim da Milu nije problem broj glasova, vec to sto se nadao da ce mu Mandic biti protiv kandidat. Sad je svestan da je ugasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Ima li neko rezultate po opstinama da linkuje ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ima li neko rezultate po opstinama da linkuje ovde? +1 ja imam samo po regionima (jug, centar, sever) Edited March 19, 2023 by sassha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts