Jump to content

BiH - opterecenja proslosti i vizije buducnosti

Doorn

Recommended Posts

"Mi smo danas na sjednici Vlade donijeli odluku da se prekida bilo kakav kontakat sa osobljem britanske i američke ambasade. To je naš odnos prema tim zlotvorima koji su spremni da koriste osiromašeni uranijum", rekao je Dodik komentarišući najavu da će London poslati u Ukrajini naoružanje koje sadrže osiromašeni uranijum.

Aj idiota majko draga hahahaha

• Ha-ha 2

3 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Aj idiota majko draga hahahaha

Nemoj tako. Gos'n Mile je u kontaktu sa mnogo većim diplomatskim facama od te sitne boranije. Evo ekskluzivne fotografije sa najnovijeg sastanka na najvišem nivou:

130252343_777604246158141_73427363583303

Sa uvaženim diplomatom je potpisan i protokol o saradnji:

2021-05-30-16-42-00.jpg

• Ha-ha 5

4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Amateri, sto respiratora. I još javne neabavke. Kod nas se to radi u četiri oka ili na telefonski poziv, niko ne zna koliko se plati ni koliko vredi, Autoput košta 500.000.000 plus-minus 100.000.000, samo ne volimo minus.

3 minutes ago, Div said:

Amateri, sto respiratora. I još javne neabavke. Kod nas se to radi u četiri oka ili na telefonski poziv, niko ne zna koliko se plati ni koliko vredi, Autoput košta 500.000.000 plus-minus 100.000.000, samo ne volimo minus.

Tako je i ovo isplanirano al mediji su u ovom slucaju odigrali ogromnu ulogu. Upravo ovaj Klix i Senad Hadzifejzovic sa Face TV su maksimalno isforsirali slucaj pa tuzilastvo nije moglo ignorisati. 

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

...slušam ovih dana o tzv Aprilskom paketu iz 2006,kada se postigao konsenzus stranaka u BIH o nadogradnji dejtonskog ustava i da je to bila prilika da BIH krene dalje.Nažalost,navodno,da su kasnije,kad se dogovor trebao implentirati,taj dogovor srušili Haris Silajđić i Ljubić(i njihove stranke).Kasniji razvoj događaja je u odnosu na to negativan.Nisam znao za to,ima li netko od vas forumaša tko zna nešto više?

• 2 weeks later...

Dodik: Putin rekao da RS neće biti zaboravljena u novom svetskom poretku.

Leptenejebo,kao kad su slugeraji išli kod Hitlera tridesetih godina prošlog veka..pa im ovaj obećavao mesto u novom svetskom poretku..doslovce iste rečenice su se tada upotrebljavale. Kad sam pročitao naslov,momentalno asocijacija je bila "Hitler"..odmah me podsetilo na ta njegova obećanja o mestu u novom svetskom poretku.

Ovde je Dodik slugeraj Vladolfa Putlera. Završiće slično ili isto,a cenu će platiti ljudi. I biće nerazumevanja i novog kruga kmečanja.

• Like 3

2 hours ago, Drug Crni said:

Dodik: Putin rekao da RS neće biti zaboravljena u novom svetskom poretku.

Leptenejebo,kao kad su slugeraji išli kod Hitlera tridesetih godina prošlog veka..pa im ovaj obećavao mesto u novom svetskom poretku..doslovce iste rečenice su se tada upotrebljavale. Kad sam pročitao naslov,momentalno asocijacija je bila "Hitler"..odmah me podsetilo na ta njegova obećanja o mestu u novom svetskom poretku.

Ovde je Dodik slugeraj Vladolfa Putlera. Završiće slično ili isto,a cenu će platiti ljudi. I biće nerazumevanja i novog kruga kmečanja.

Nemoj tako, mora neko u svetu da bude i klovn, ili u ovom slučaju međed.

• Like 2

5 hours ago, ters said:

Proslava Erdoganove pobjede u Sarajevu. Pored korupcije i kriminala, podrska Erdoganu je jos jedna stvar koja povezuje Izetbegovica i Dodika:

Jedini razlog za srecu mladomuslimanske zelene stoke u zadnjih godinu dana. Ozbiljni poremecaji su u pitanju. 

• Like 1

Potrajace mrak desetinama godina u Bosni:

Osnovci sa Ilidže posjetili sinagogu u Sarajevu, ali je dio roditelja zabranio ulazak svojoj djeci

https://www.klix.ba/vijesti/bih/osnovci-sa-ilidze-posjetili-sinagogu-u-sarajevu-ali-je-dio-roditelja-zabranio-ulazak-svojoj-djeci/230531135

I novi potpredsjednik parlamenta Federacije:

Edited by ters
  • Tuzno 1

2 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

https://www.euronews.rs/evropa/region/90330/pucnjava-u-osnovnoj-skoli-u-lukavcu-maloletnik-pucao-u-nastavnika-engleskog-jezika/vest

U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava u kojoj je teško ranjen nastavnik engleskog. Među povređenima nema dece, potvrdio je gradonačelnik Lukavca Edin Delić.

Zar Lukavac nije u Bosni ?

7 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Nemam pojma, ima Lukovac u Bosni i Lukavac u Hrvatskoj... ne pise pa sam ja mislila da je u Hrvatskoj. 

Ali u vesti koju linkuješ piše i ovo:

Nadležni su saopštili da se sa ovim incidentom završava i nastava u svim školama na području Tuzlanskog kantona.

• Thanks 1