erwin Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 (edited) Grad sa širom okolinom tj. grad Bijeljina (bivša opština) preko 100k stanovnika, od toga samo gradsko naselje 40k. Quote Grad Bijeljina je grad u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini. Sjedište grada je gradsko naselje Bijeljina. Grad zauzima površinu od oko 734 km2. (...) Grad prema informacijama iz 2012. u Gradu ima 68 mjesnih zajednica, od čega 13 gradskih i 55 seoskih. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Град_Бијељина https://sr.wikipedia.org/sr-el/Бијељина Edited March 22, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Bijeljina je oduvek SDS-ovo uporiste, a BN televizija glavni opozicioni medij u RS, inace jako popularna medju gastarbajterima. Da pokojni gradonacenik Mico MIcic nije pred sam kraj zivota i pred posldenje izbore preletio u SNSD tabor oni ne bi ni imali vecinu na gradskom nivou (ako se dobro secam oni su dobii poslednje izbore tamo po prvi put otkad postoje, s tim da se za Gradonacelnika glasa direktno, pa otuda nemaju tu poziciju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Quote "Mi smo danas na sjednici Vlade donijeli odluku da se prekida bilo kakav kontakat sa osobljem britanske i američke ambasade. To je naš odnos prema tim zlotvorima koji su spremni da koriste osiromašeni uranijum", rekao je Dodik komentarišući najavu da će London poslati u Ukrajini naoružanje koje sadrže osiromašeni uranijum. Aj idiota majko draga hahahaha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 3 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Aj idiota majko draga hahahaha Nemoj tako. Gos'n Mile je u kontaktu sa mnogo većim diplomatskim facama od te sitne boranije. Evo ekskluzivne fotografije sa najnovijeg sastanka na najvišem nivou: Sa uvaženim diplomatom je potpisan i protokol o saradnji: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) Edited March 29, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Poslanici RS postiđeni izlaganjem „snaše gačanske“: Svi nam se smeju U odnsu na ovu Palma i Marjan Rističević deluju kao gospoda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 https://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-novalic-osudjen-na-cetiri-godine-zatvora-fikret-hodzic-na-pet-a-fahrudin-solak-na-sest-godina/230405028 Historijski dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: https://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-novalic-osudjen-na-cetiri-godine-zatvora-fikret-hodzic-na-pet-a-fahrudin-solak-na-sest-godina/230405028 Historijski dan. Amateri, sto respiratora. I još javne neabavke. Kod nas se to radi u četiri oka ili na telefonski poziv, niko ne zna koliko se plati ni koliko vredi, Autoput košta 500.000.000 plus-minus 100.000.000, samo ne volimo minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 3 minutes ago, Div said: Amateri, sto respiratora. I još javne neabavke. Kod nas se to radi u četiri oka ili na telefonski poziv, niko ne zna koliko se plati ni koliko vredi, Autoput košta 500.000.000 plus-minus 100.000.000, samo ne volimo minus. Tako je i ovo isplanirano al mediji su u ovom slucaju odigrali ogromnu ulogu. Upravo ovaj Klix i Senad Hadzifejzovic sa Face TV su maksimalno isforsirali slucaj pa tuzilastvo nije moglo ignorisati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Testiranje tribine…. Konacno prikladna upotreba policije - opterecenje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 ...slušam ovih dana o tzv Aprilskom paketu iz 2006,kada se postigao konsenzus stranaka u BIH o nadogradnji dejtonskog ustava i da je to bila prilika da BIH krene dalje.Nažalost,navodno,da su kasnije,kad se dogovor trebao implentirati,taj dogovor srušili Haris Silajđić i Ljubić(i njihove stranke).Kasniji razvoj događaja je u odnosu na to negativan.Nisam znao za to,ima li netko od vas forumaša tko zna nešto više? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Republika Srpska drasticno poboljsala svoj kreditni rejting - otkriveno novo nacionalno blago: https://www.danas.rs/svet/region/dodik-mislim-da-sam-ja-nacionalno-blago-srba-i-republike-srpske/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Dodik: Putin rekao da RS neće biti zaboravljena u novom svetskom poretku. Leptenejebo,kao kad su slugeraji išli kod Hitlera tridesetih godina prošlog veka..pa im ovaj obećavao mesto u novom svetskom poretku..doslovce iste rečenice su se tada upotrebljavale. Kad sam pročitao naslov,momentalno asocijacija je bila "Hitler"..odmah me podsetilo na ta njegova obećanja o mestu u novom svetskom poretku. Ovde je Dodik slugeraj Vladolfa Putlera. Završiće slično ili isto,a cenu će platiti ljudi. I biće nerazumevanja i novog kruga kmečanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: Dodik: Putin rekao da RS neće biti zaboravljena u novom svetskom poretku. Leptenejebo,kao kad su slugeraji išli kod Hitlera tridesetih godina prošlog veka..pa im ovaj obećavao mesto u novom svetskom poretku..doslovce iste rečenice su se tada upotrebljavale. Kad sam pročitao naslov,momentalno asocijacija je bila "Hitler"..odmah me podsetilo na ta njegova obećanja o mestu u novom svetskom poretku. Ovde je Dodik slugeraj Vladolfa Putlera. Završiće slično ili isto,a cenu će platiti ljudi. I biće nerazumevanja i novog kruga kmečanja. Nemoj tako, mora neko u svetu da bude i klovn, ili u ovom slučaju međed. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Proslava Erdoganove pobjede u Sarajevu. Pored korupcije i kriminala, podrska Erdoganu je jos jedna stvar koja povezuje Izetbegovica i Dodika: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 5 hours ago, ters said: Proslava Erdoganove pobjede u Sarajevu. Pored korupcije i kriminala, podrska Erdoganu je jos jedna stvar koja povezuje Izetbegovica i Dodika: Jedini razlog za srecu mladomuslimanske zelene stoke u zadnjih godinu dana. Ozbiljni poremecaji su u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 (edited) Potrajace mrak desetinama godina u Bosni: Osnovci sa Ilidže posjetili sinagogu u Sarajevu, ali je dio roditelja zabranio ulazak svojoj djeci https://www.klix.ba/vijesti/bih/osnovci-sa-ilidze-posjetili-sinagogu-u-sarajevu-ali-je-dio-roditelja-zabranio-ulazak-svojoj-djeci/230531135 I novi potpredsjednik parlamenta Federacije: Edited June 2, 2023 by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ja tebi, ti meni... Dodik i Putin, rupa i zakrpa, "serdar" i "vojvoda" a kakva su govna znaju ne samo njih dvojica, nego i svi drugi... https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2023/6/6/putin-dodijelio-dodiku-orden-aleksandra-nevskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Pucnjava u skoli u Bosni. Bivsi ucenik ranio nastavnika, zatim uhapsen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 https://www.euronews.rs/evropa/region/90330/pucnjava-u-osnovnoj-skoli-u-lukavcu-maloletnik-pucao-u-nastavnika-engleskog-jezika/vest U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava u kojoj je teško ranjen nastavnik engleskog. Među povređenima nema dece, potvrdio je gradonačelnik Lukavca Edin Delić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 2 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: https://www.euronews.rs/evropa/region/90330/pucnjava-u-osnovnoj-skoli-u-lukavcu-maloletnik-pucao-u-nastavnika-engleskog-jezika/vest U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava u kojoj je teško ranjen nastavnik engleskog. Među povređenima nema dece, potvrdio je gradonačelnik Lukavca Edin Delić. Zar Lukavac nije u Bosni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Just now, Constantin said: Zar Lukavac nije u Bosni ? Poslednji put kad sam učio geografiju, bio je kod Tuzle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Just now, Constantin said: Zar Lukavac nije u Bosni ? Nemam pojma, ima Lukovac u Bosni i Lukavac u Hrvatskoj... ne pise pa sam ja mislila da je u Hrvatskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts