Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

Skandalozno sta je FSG dozvolio da im se desava u klubu... da je normalno stanje ne bi Edvards otisao ali ovo je bas neki next level gde se na svakih 3-6 meseci menjanju ljudi na visokim pozicijama i verujem da vise ni Klop ne zna ko i sta radi u klubu i koliko ce tu jos ostati.

 

Sad da pokusaju i mene da dovedu, tesko da bi mogli za manje od 30m... jednostavno fail sa Caicedom je all time great i trenutno ne postoji bolja opcija u fudbalu nego da te Liverpul pita za nekog igraca. Tu komotno mozes odma' x2 cenu da kazes.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mr clutch said:

McAlister odlican, inzvredan u pas igri

 

Nisam gledao mec, ukljucio sam se u nekom 82/3 minutu, ali onaj pas u nekom 89. minutu kad smo odigrali presing i dosli do lopte.... Ja ne znam kako je uspeo onako ocajno da doda loptu Nunjezu, drvo da ima umesto noge, morao je bolje.

 

Sto se transfera tice, uzivali smo dok je Edvards bio tu. Nakon njega nema tih laganih transfera za normalne novce. Ovaj Nemac sto je sad tu sreca da je potpisan na 3 meseca, ovo je blagi uzas koliko je nesposoban.

Link to comment
Share on other sites

Baš profil igrača koji je potreban Liverpulu, ali realno smor kada se spadne sa Kaiseda. Lavia je meni odličan ali je mali uzorak i deluje poprilično sirov, Endo je verovatno bolji izbor za instant rešavanje problema, low risk transfer i za lovu koja neće onemogućiti dovođenje talentovanijeg/mlađeg igrača do kraja leta ili na zimu.

Link to comment
Share on other sites

 

Nas najbolji igrac juce, jedini ozbiljan veznjak u timu (iskreno ne svidja mi se Mekalister i to je bio bas ishitren i nepromisljen transfer).

 

I red je da mijenjamo izvodjaca penala, jer u posljednje vrijeme Salah izvodi katastrofalno i postao je bas bas nesiguran dok se priprema da izvede i to je vidljivo.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da ovoliko u nekoj pobedi nisam uzivao ni kod 7:0 prosle godine. Ozbiljno odvratna grupa taj Njukastl… bas neki Celsi level odvratnosti. 
 

Prodaji Salaha Saudijcima dok jos moze da se uzme nesto… da napravimo novi coutinho money pa da se dovede stoper i 6.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Darth Steva said:

 


Sreco, kurvo… da zamase braca to sa jos 50-100m posto im je to svakako monopol money

 

Od kog konkretno igrača sa desnog krila očekuješ da bi mu najlošija sezona u 6 godina bila 19 golova i 10 asistencija u ligi? Šta mu uopšte zameraš? Previše se potcenjuje Mohamed, pritom igra i nije podređena njemu, a on konstantno radi ono što se od njega očekuje. Zasluženo ima status legende kluba i nema tih para koje bi ga lako nadomestile.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ako mu nesto zameram onda je to sto je prisvojio penale a tesko da je i u top3 izvodjaca… nabija svoje brojke a to sto nas po sezoni kosta nekoliko poena jer ne zna da sutne penal, na to treba da zazmurimo.

 

Nikad neces naci 1-na-1 zamenu za njega… njegov doprinos nadomestis promenom sistema gde ce onda neki drugi da iskoce u prvi plan i dodju do golova.

Nema vise Bobija, sada imas Nuneza, nemas vise sredinu gde imas trojicu da preoru teren, sad imas tehnicki bolje fudbalere i tako redom… blueprint od 2018-2019-2020 vise ne radi posao, tad je to bio najlepsi fudbal, sada izgleda komicno jer se menjaju igraci a samim tim i sistem treba prilagodjavati.

Hvala mu ali doslo je vreme da se unovci. Da on moze da igra jos 4-5 godina onda u redu, treba odbiti svaku cifru ali posto je odluka prodati ga sada ili sledece godine onda za mene nema dileme. Jednostavno, glupa je biznis odluka odbiti stotine miliona za igraca koji ima 31 godinu i samo jednu nogu. Ono sto je bljutavo je to da su Arapi cekali poslednji dan za ponudu i ako bude odbijena, bice iskljucivo iz tog razloga… da je stigla u julu, Henri bi ga na ledjima odneo.

Inace, ovaj klub najvise i pati zbog toga sto prodaje igrace sa godinu-dve zakasnjenja a to ide na dusu i Klopu

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Darth Steva said:

Ako mu nesto zameram onda je to sto je prisvojio penale a tesko da je i u top3 izvodjaca… nabija svoje brojke a to sto nas po sezoni kosta nekoliko poena jer ne zna da sutne penal, na to treba da zazmurimo.

 

Ako mu to najviše zameraš, jednostavno imaš prevelika očekivanja. Malo fun facta sa OPTE.

Spoiler

Since the start of the 2010-11 season, 349 players have taken 10 or more penalties across the top 6 European leagues, the Championship and major cup competitions (FA Cup, League Cup, Champions League). At one point or another, these players were ‘regular’ penalty takers.

Across that timeframe, those 349 players took 6,868 spot-kicks and converted 5,567 of them for a conversion rate of 81.1%. That’s lower than Salah’s average of 82.8%. That’s a good start.

And over that period of time, the Egyptian has a better record than the likes of Ciro Immobile (53/65 – 81.5%), Kylian Mbappe (16/20 – 80%), Lionel Messi (69/87 – 79.3%), Sergio Aguero (49/62 – 79.0%), Frank Lampard (29/37 – 78.4%) and even dead-ball specialist James Ward-Prowse (14/19 – 73.7%).

 

Što se tiče biznis odluke, tu i ima neke poente, ali isključivo ukoliko postoji jasan plan šta uraditi sa tim novcem, koji danas može da predstavlja i svega par novih igrača koji nisu garancija nekog uspeha. I sam si rekao da je tajming užasan, a svakako činjenica da takav igrač ostaje ne može da bude sranje ili za proklinjanje sreće.

Edited by fillam
Link to comment
Share on other sites

Zato sto Levi tako kaze. Kejnu nikada nije dozvoljeno da ode u drugi PL klub. Nije ni Bejlu, mada kad je Real pokucao na vrata to nije ni bilo pitanje.

 

Son ima 31, ako hocete da ga dovodite u 34 za dzabe pod uslovom da nece da potpise nov ugovor, go for it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...