Helena Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ne znam to. Videla sam ma tw (navodnu) Novakovu obleku za AO i nikad nije bila bezličnija-plavi šorts i sasvim obična bela polo majica sa nekim jedva vidljivim šarama na boku Em ne liči na Lakost, em je baš baš bzv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Od onog sto videh od 43 u trecem setu, Novak je napravio 10+ UE. Pametno je bilo ovo propustiti. Pitam se dali je on uopste i dobio neki revijalni mec, sve mi se cini da ih je redom gubio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Zavisi kako gledaš, sigurno su dobili lepe novce, a malo razigravanje neće škoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Tacno, zato i nikad nisam voleo nikakve meceve tog tipa, posebno ne njegove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Dajem bubreg za ovu majicu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 3 hours ago, Урош19 said: Dajem bubreg za ovu majicu Auuuu koliko kida. Joj kad bih mogla nekako da odem na OI na leto i još da nosim ovu majicu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 1 Share Posted January 1 Ove godine više nije ni realno da se bori za prvo mesto, pogotovo još što je olimpijska godina, neka ide mlađim lavovima YE#1. Dovoljno se odmakao od Rafe i Rodžera po tom parametru sa 8-5-5. Ispunio je svoj cilj i zaokruživši na 400 nedelja. Sada se samo slemovi i OI jure. Neće ih još puno osvojiti, ali svaki sledeći osvojeni slem će biti tektonski poremećaj u pogledu uzdizanja Novaka iznad Fedal. Nešto kao Himalaji iznad ravnice Indije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 1 Share Posted January 1 Epa, neka nam je 😘😗 mwa mwa, srecna Nova ,mwa,😘😘, pa da idemo organizovano na finale OI i proslavimo i to zlato! 😉 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 2 Share Posted January 2 Nisam video da ste kacili, Djokovica kineska novinarka zamolila da cestita Novu godinu Kinezima, da ih malo oraspolozi posto ih je pobedio i rekla mu kako da kaze srecna nova godina na kineskom. A on je rekao "Srecna Nova godina! Kako ste? Hvala na vasoj podrsci! Volim vas sve u Kini, prijatelji moji!" Najjaca je reakcija Olge Danilovic. 😄 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 2 Share Posted January 2 Realno, jači mu je kineski od Nadalovog engleskog Ali Olga u šoku - priceless "Auuu nači ovo je stvarno..." 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 2 Share Posted January 2 Poseduje talenat za jezike, toliko mogu da mu priznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted January 3 Share Posted January 3 13 hours ago, fancy said: Realno, jači mu je kineski od Nadalovog engleskog Ali Olga u šoku - priceless "Auuu nači ovo je stvarno..." Spanci, Francuzi, a bogUmi i Italijani imaju zesce probleme sa stranim jezicima, cak i sa engleskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 3 Share Posted January 3 Nije dobro. Novak opet pokazuje da ga zafrkava zglob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 3 Share Posted January 3 Ne mozemo da budemo mirni za vreme Australije pa to ti je. Uvek neka drama tamo zadnjih nekoliko godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) Bez razloga je i igrao jer i sa pobedom sanse za prolaz bi bile minimalne. Doduse ne verujem da se danasnjim mecom pogorsalo stanje zgloba. Mislim da ce za AO biti sve ok jer mu nije nepoznat problem. Edited January 3 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 13 Share Posted January 13 kakva slika Quote Moj zglob je dobro. Imao sam vremena od poslednjeg meča na Junajted kupu da se dobro odmorim. Za sada bez bola na treningu. Izgleda dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16 Share Posted January 16 On 12/12/2023 at 1:38 AM, Helena said: https://www.cbsnews.com/news/novak-djokovic-hungry-young-tennis-players-awaken-beast-60-minutes-transcript/ Intervju sa Verthajmom Videla sam da su ga u međuvremenu izbacili i na YT, pa evo, neće da smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 17 Share Posted January 17 Nole dendroseksualac 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17 Share Posted January 17 Ali kako me nerviraju s ovim "otkrio". Prvo što o toj bašti priča od 2011, a konkretno drvo nije "otkrio", dakle nije otkrio ništa novo. A i razumljivo što krije drvo, zamislite da sad glavni rivali unajme plaćenog drvoseču da se ušunja u baštu i sabotira sve dalje titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 17 Share Posted January 17 41 minutes ago, alcesta said: zamislite da sad glavni rivali unajme plaćenog drvoseču 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 17 Share Posted January 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19 Share Posted January 19 Potpuno sam izgubio svest da Novak nije izgubio meč na AO od 2018. 2008 - W 2009 - gluten 2010 - gluten 2011 - W 2012 - W 2013 - W 2014 - jedini pravi poraz prajm Novaka. 2015 - W 2016 - W 2017 - lakat 2018 - lakat 2019 - W 2020 - W 2021 - W 2022 - besramna deportacija 2023 - W 2024... Poezija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19 Share Posted January 19 Poezija je bila kako je nalupao Nadala u finalu 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 19 Share Posted January 19 Jel 2014 poraz od Vavrinke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19 Share Posted January 19 36 minutes ago, Barker said: Jel 2014 poraz od Vavrinke? Da, bilo je baš tesno. Vavrinka sa all time igrom. 1 hour ago, Helena said: Poezija je bila kako je nalupao Nadala u finalu 😎 Nadal još uvek nema pobedu nad Novakom na AO, ali zato ga je Novak rastavio X2 na RG. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts