alcesta Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Nemam više živaca da čitam o vakcini. Htela sam prvo da prokomentarišem ovo američko tumačenje desnice i levice ali to niti je za ovaj pdf niti ima smisla gubiti vreme oko toga generalno. Što se tiče Vučića, ovakvih susreta bi verovatno bilo i mnogo ranije da je Đoković više bio u Beogradu proteklih godina. Očigledno gubljenje bodova i titula nije jedina loša strana neigranja Prvo sam se pitala koji đavo sedi i dalje tu i što ne ide u Monako ali onda sam se setila da Stefan valjda sad polazi u školu pa će verovatno svi da se stacioniraju u Srbiji bar neko vreme i dok Novak bude na turnirima. Ako bude tako ovoga će sigurno biti još, pa se treba pripremiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) 49 minutes ago, alcesta said: Nemam više živaca da čitam o vakcini. Htela sam prvo da prokomentarišem ovo američko tumačenje desnice i levice ali to niti je za ovaj pdf niti ima smisla gubiti vreme oko toga generalno... Ja koliko sam razumeo -ovaj članak i nije baš o tome - kao ni o tumačenju "glasa desnice".Jednostavno je pitanje ljudskog prava na izbor - pa makar on bio i pogrešan. Tu se, nameće već nešto drugo - dalja satanizacija Đokovića - njegovim trpanjem u koš sa ekipom koju ne vole ovi iz "Čuvara". Win-win ili dve muve istim udarcem. Ove fotke sa Vučićem bi nastale i sa Tadićem i Tepićkom ili bilo kim ko je na vlasti u ovoj nesrećnoj zemlji. Novak tu - kao GOAT ne može baš puno,bar ne ovde i sada. Edited September 2, 2022 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ovde je tema tenis kao prvo , imate otvorene bar tri teme za pljuvanje Novaka na neteniske teme na ovom forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Da se dopunim tj preciziram - ne mislim na temu Novak i vakcine, to ima veze , mislim na sajam vina i sl, postoji tema Djokovici koliko se secam to neka se tamo kaci i diskutuje koliko hoce, ovde su naprimer i dve takoreci iste fotke, stavite tamo i 20 ako vam pricinjava zadovoljstvo Edited September 4, 2022 by ciao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Pusti zaludne.,pusti neki Vimbldon i uživaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Quote @LuisAlvarez_1 Ayer escuché directamente de Craig Tiley que seguramente Novak Djokovic jugará el Abierto Australiano 2023. Translate Tweet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Neću da mu verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 On mu je verovatno i ove godine "garantovao" da ce igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 7 hours ago, Milutinov Tata said: On mu je verovatno i ove godine "garantovao" da ce igrati. Ako ćemo pošteno Tili je učinio sve da Novak zaigra ali se ništa nije pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 @Kosjan Willavićotkud ti toliko uverenje da ce Novak (za)igrati na AO23? Ja bih pre rekao da nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 11 minutes ago, Drug Crni said: Ja bih pre rekao da nece. To bi uradio ti. I ja. Plus bih ih oterao pizdu lepu materinu za sva vremena i njih i kengure i požare i Mel Gibsona i bumerange i ovce i down i under... osim Kylie, naravno (za nju - i down i under samo ). Ali čisto sumnjam da bi on to uradio. Znaš ono, mir u svetu, drveće i piramide. Garant odlazi, smeši se svima, rukuje, grli, s Tilijem na jezikuusta, slika selfi s izbeglicama, deli opremu siromašnoj deci, porađa trudnice, hrani gladne dingose itd... mmw 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Gledajuci ovo od juce, kao i ceo turnir u globali, ne mogu da se otmem utisku da bi Novak imao livadu do titule ovde.🙁 Edited September 6, 2022 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 29 minutes ago, Drug Crni said: @Kosjan Willavićotkud ti toliko uverenje da ce Novak (za)igrati na AO23? Ja bih pre rekao da nece. Rece ti Fancy sve 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Niste me ni ti ni fancy razumeli. Ja mislim da sud nece promeniti odluku o zabrani ulaska u zemlju. A to da bi on peske krenuo dole - u to nemam sumnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ne pita se sud ništa, pita se vlast koliko sam ja razumeo. Ako ustanove da će država Australija imati neke beneficije od njegovog dolaska, ta se zabrana ukida. Verovatno je da direktor turnira ima neke informacije, a opet, ko zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Aha..ja sam potpuno zaboravio na to,koja instanca je,u onom galamatijasu,donela odluku o zabrani. Ako je vlada (ministarstvo),onda se sanse popravljaju,ali ni to nije nikakva garancija. Javno mnjenje se verovatno (jos uvek) tome snazno protivi. Ja bih rekao da mu samo sa vakcinom te sanse rastu,ali svi znamo da od toga nema nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 https://t.co/HIAsCmeSTk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 On 9/6/2022 at 5:12 PM, Drug Crni said: Aha..ja sam potpuno zaboravio na to,koja instanca je,u onom galamatijasu,donela odluku o zabrani. Ako je vlada (ministarstvo),onda se sanse popravljaju,ali ni to nije nikakva garancija. Javno mnjenje se verovatno (jos uvek) tome snazno protivi. Ja bih rekao da mu samo sa vakcinom te sanse rastu,ali svi znamo da od toga nema nista. Mislim da će dosta zavisiti i od konkretne situacije s virusom tada, ako se pojavi neki novi soj i opet krene panika piši propalo. Mada mi svejedno nije jasno kako Tajli može biti siguran hoće li biti ovako ili onako kad tu ništa ne zavisi od njega. Nije tu ništa pouzdano dok ne izađe zvanično saopštenje da se odluka ukida. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) Quote Darren Cahill Good news for Novak if this report is accurate about the 2023 @AustralianOpen https://t.co/EfvRr2MAKu Edited September 10, 2022 by double fault 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Traži plaćanje.. ili je u naslovu sve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) Neko je arhivirao članak, dostupan je na linku ispod ovog ključnog citata. Quote Senior government sources have told The Sunday Telegraph an in-principle decision has been taken to allow the Serbian superstar back into Australia if he applies for a visa. https://archive.ph/QVYEO Edited September 10, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 In-principle to ne zvuči obavezujuće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 nego,jel ona njihova vlada aktuelna ili bejahu tamo neki izbori ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Druga je vlada, ali to ništa ne mora da znači. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Druga je vlada..novi pm. Anthony Albanese..i stvarno i jeste albanskog porekla. Iako mu je otac Italijan,oni poreklo vuku od klana Arbareshe..pisao sam vec o tome bas na ovom pdf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts