Jump to content
Vox92.net Forum

Kosjan Willavić

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,312 Excellent

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. Stvar je jasna. U pitanju je je jedan ego manijak, narcis koji nema dva konzistentna stava, plus infantilan, nevaspitan i preterano impulsivan. Na stranu sto mislim da je verovatno u politiku usao zbog miksa dobrih, naivnih namera i svojih ego tripova da bude u centru paznje i vodja. Poseta porodici one nesrecne zene i osnivanje humanitarne organizacije za pomoc oboleloj deci su gestovi za postovanje, nevezano za politiku. Sve u svemu, Vucic 2012. ni u ludilu nije mogao zamisliti za sebe povoljniju situaciju 2020. godine.
 2. Korektni i staloženi forumaši, čini se da će biti dobar izbor
 3. Kosjan Willavić

  KK FMP

  Pored Uskokovica, Djordjevica i Radanova, suska se da ce i Rit biti prebacen u CZ ( kapiram barem za pripreme pod novim trenerom).
 4. Kosjan Willavić

  ABA liga

  Sve razumem, i ja sam taj argument potezao u polemici sa jednim drugom koji je grobar. Možda sam bio malo konfuzan i nedosledan, ali je poenta ovo što je Goldberg pisao posle. Nadam se u celoj priči da ćemo iskoristiti to što nas je pogledala sreća i da nećemo ponoviti ovakav uvodni deo godine.
 5. Kosjan Willavić

  ABA liga

  Ova odluka da se uzmu rezultati iz druge lige a prva poništi, je realno lakrdija ( na stranu što baš gotivim Borac ). Da je danas Partizan proglašen šampionom, definitivno ne bih imao ništa protiv jer su se okolnosti izmenile ( iako mi ič nije žao Limara koji je prvi lešinario čim je izbila epidemija i zahtevao proglašenje prvaka, da bi se sada zalagao za nastavak kada je jasno da je ispušio) te bi bilo sportski pošteno da se nađe nekakav kompromis i obešteti ekipa koja je najbolje gurala u to 21 kolo. Kao što sam pisao pre mesec dana, i poništenje, i nastavak u ovim uslovima i ograničenjima (lično sam priželjkivao ovu opciju), i proglašenje prvaka za zelenim stolom imaju svoje dobre i loše strane, te je nemoguće pronaći rešenje kojim bi svi bili zadovoljni i neoštećeni ( važi i za EL, i za nacionalne lige).
 6. Nazalost, itekako ima ovakvih ludaka na BU, ali je ovoga splet okolnosti izbacio na povrsinu.
 7. I ja sam se ogresio o Pantera, kao i vecina ljudi. Lorenzo i on su bili zaista dobri zabodi.
 8. Ako ima pameti u glavi Dr.Nebojse, vec sutra ce da prica sa Radonjom, kontaktira Nedovica itd. Sreca nas je opasno pogledala, karmicki je ove sezone KKP realno vise zasluzio to mesto od nas koji smo ludovali sa trenerima i tatinim kuronjom i slicnim budalastinama. Treba uciti na greskama i ponovo uspostaviti visegodisnju dominaciju.
 9. Ziv nisam da vidim Zeljka Pantica kako prcka Tegija za ona osnovnoskolska prozivanja na Insta 😄
 10. Tačno ne bih podneo još jednu turu Veprine. Ne bih upalio utakmicu KK CZ narednih X godina
×
×
 • Create New...