Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2024 in all areas

  1. Cestitke navijacima Lakersa!
    28 points
  2. Bolja je bila Minesota realno iako jesu ubacili neke usere, zaslužili su, momački su se šibali.
    20 points
  3. Zasluzena pobeda Sote. Edwards odigrao kao superstar, za razliku od Jokica koji je odigrao pomalo embidovsku playoff partiju. Cesto je na silu pokusavao, odavno ga nisam video ovako nervoznog. Reid u prvom poluvremenu usao u kontra ritam, ali u drugom odigrao kljucnu ulogu i pokazao zasto je najbolji 6. igrac lige. Ima ovde puno da se igra, bice paklena serija. Nema razloga da Nugetlije padaju u nesvest.
    15 points
  4. Odlični Vukovi, potpuno zaslužena pobjeda. Jokić očajan u defanzivi, na obruču ne postoji, šuteve ne brani. Mora Denver mnogo bolje od ovoga, ako želi dalje... Ant igračina!
    14 points
  5. Ja sam Srbin pa zbog toga navijam za vukove sa manjače u ovoj seriji.
    13 points
  6. Denver nije imao nikakve sanse.
    13 points
  7. Goberta nikad neću voleti kao igrača jer je drvo ali on je ogroman faktor ovog uspona Vukova. Preležao je i on neke dečje bolesti, stavio se u funkciju ekipe, ćuti i igra ono što zna, ne traži loptu više da priređuje komične scene na niskom postu.
    12 points
  8. Baš je lep meč odigrao Ant, bez pino divljanja i silovanja, jednostavno je zatrpao koš tako da mu ništa ne možeš. Iz svih pozicija i na razne načine. Preopasna zverka u nastajanju. Vukovi su kompletnija ekipa, o od rani je već sve napisano, a i češće će se dešavati da neki njihov rezervista poludi i napravi neku mini seriju ili odigra sjajnu četvrtinu. Denver nema taj luksuz pa će prva petorka morati opasno da oguli dupe u napadu a klupa u odbrani. Zanimljivo mi je kako je Minesota dobro branila Denverovu tranziciju u 1/4. Baš ih udaraju po svim prednostima. Jokić je i prošle godine imao šuterski trening protiv ovih, delom zbog zgloba a delom je to verovatno zbog pokušaja da se ne bije u svakom napadu sa njihovom fizikom. Ume da ima dobre procente i tako oteža posao rivalu ali se dešava i kamenjarenje. Zanimljivo mi je da uopšte ne šutira van reketa, to mu je obično zajebano oružje. Uspeli su u jednom delu meča on i Marej da uspostave svoju igru ali nisu uspeli da održe taj ritam. Promašio je neke šuteve iz reketa u 1/2 koje obično daje, ali ukupno ne baš sjajna partija. Moraće dobrano da potegne u g2 Opasan izazov je uputila Minesota. Da vidimo ima li odgovora.
    10 points
  9. Zavisi. Ako ode daleko u PO, onda neće, jer mora da se odmori, a ako ispadne sad od Minesote, onda opet neće jer 7. i 11. avgusta imaju neke trke konjića tako da soryyyy
    10 points
  10. Već smarate s pričom da je pRiNuĐeN dA pOdRžI SnS. Čovek koji ima ugovor 250/5 nije prinuđen ni na šta, sem ako ne želi 'leba preko pogače ili da član njegove porodice ne odgovara za svoje postupke, naravno preko veze kako smo i navikli u radikalskoj Srbiji. Kao što vi ne volite Federera, Nadala, Edwardsa neko ne voli Đokovića i Jokića. Get over it.
    10 points
  11. Marej povređen, povreda je takve prirode da mora da divlja inače će da mu se sloši ako je uzme svoj kontigent divljih šuteva
    10 points
  12. Meni ekstra tekma. Ima onaj flair playoff iz 90-ih.
    10 points
  13. Jokic nije osoba zbog koje ce skoro svi da navijaju za Denver, grofinjo jeste. Jebo prognozu i sve, da se najgori poster znoji ko kurva u crkvi.
    8 points
  14. Konacno izasao iz banovine 😁 Zelim svim forumasima Hristos Voskrese, srecan Uskrs. Da se uskoro radujemo najvaznijem trofeju ove sezone a to je Aba ligi!
    8 points
  15. Novi mother fucker lige se rađa. Sota ipak bolja u ovom meču.
    8 points
  16. Sto pre ispadne Jokic, imace vise vremena da se spremi za Olimpijadu na koju nece da ide.
    8 points
  17. Šutiraće i dalje 40%, jer je Minesota mnogo jaka u odbrani, nije to loše veče. Ako Edvards ne bude imao neko skorersko veče, imaće Tauns, sinoć je sprečen zbog sudijske protekcije zbog dosuđenih 5 faulova. Gober je sa razlogom DPOYčina.
    7 points
  18. draki nisi trebo ovu sliku sa 6-0 u finalima, bode oci
    7 points
  19. Dokle će suci krasti Denver? Niti jedan šampion nije imao ovakvo suđenje.
    7 points
  20. jel to isti onaj trener koji je doveo fredija pravim razliku gilespija?
    6 points
  21. Dzokara mora da zapne, inace ga cekaju Olimpijske 😁
    6 points
  22. Pola nacije? Navijači Lejkersa su bučni, mislim da 90% ovog foruma navija za Nuggetse, kao i ja. Inače stavio sam prognozu Wolves u 6, zbog 3 razloga: (1) Murray igra povređen, nema više BB-a da nadomesti to. Da se prođe ove timčina, on mora biti na 100% obrtaja (2) Wolvesi su opasan tim. Imaju strašnog vođu - ne samo igrački, treba obratiti pažnju kako motiviše i veruje u svoj tim. Konačno zdravi, visoki, jaki, atletični, jača klupa. Dobro skockan tim. (3) I najvažnije, McLeod je rekao da nemaju pojma.
    6 points
  23. Arogantni nemač pojma @McLeod strikes again. Tu gde udari, trava ne raste. Dobra stvar je što osvajamo zlato na Olimpijadi
    6 points
  24. minesota je sjajna ekipa, bili su cele sezone odlicni, ne bi bilo nezasluzeno ni da su bili prvi na zapadu. imaju jednu od najboljih odbrana, vidi se da imaju opasnu hemiju u ekipi, rudi po meni igra mozda i najbolju sezonu u karijeri i ako danas i nije bio nesto specijalno dobar ali imao je recimo na kraju onaj tip in i odmah zatim prsekao vec vidjeno kucanje gordona. sjajno kontrolise reket, bolje se postavlja, prisutan na skoku, sve u svemu prijatno sam iznenadjen jer je bio obicno nepokretno drvo. pa imaju kat-a i od play offa poludelog edvarsa koji je sa ovim partijama lagano u top 3 igraca lige trenutno, pa rid je bio 6. igrac sezone. ne dobija se finiks ma koliko bio u raspadu slucajno 4-0. ekipa u najboljoj formi trenutno i vidi se da pucaju od samopouzdanja. naravno svega toga ne bi bilo da edvards ne kida i igra fantasticno, ali opet vidi se tiska hemija i jaki su fizicki, krpuni pod kosem. ukratko sa ovakvim edvardsom vise nego zajebani a nemaju nikakav pritisak da moraju, da su favoriti, da im je cilj titula... kod denvera niko osim jokare nije iskocio, a i jokic je bio onako meh za svoje standarde. marej nesto malo u trecoj, porter u prvom i to je to. gordon ceo play off nista specijalno, totalni prosek do nepostojeci. jel redzi igrao uopste u drugom? kcp nista, jos ga ubio edrvards. bice mnogo tesko za denver, sa povredeni marejem ako izgube i drugu ne bi bilo cudno ni neka metla da padne. relano protiv lejkersa su dobili dve tekme koje su mogli i da izgube, na jednu loptu plus je mpj igrao kao u trensu i sutirao 50% trojke sto nije odrzivo.
    6 points
  25. Reid, McDaniels, NAW, Conley, SLo Mo - živa beda u napadu za sada a itekako su doprinosili protiv Sunsa. Meni se opasno sviđa ova fizička košarka, malo su preterale sudije sa gutanjem pištaljke. Ant je momčina i spasilac US košarke ali Jokić je i dalje glavni tata ove igre.
    6 points
  26. Već duže vreme pričam sa drugarima da ne bio smak sveta da se spustimo u Evrokup, ako će to doprineti da se odradi hard reset u klubu na svim nivoima... Najpre da se krene od vrha vertikale (NČ) pa preko GM-a i sportskog direktora ali i ostalih u menadžmentu jer poslujemo po burazersko-rodbinskim vezama, na kraju dolazimo do struke koja je upitnog kvaliteta u svim kategorijama.
    5 points
  27. Steta sto nisu snimali Gilespia, garant promasio jaje.
    5 points
  28. A što pomoćnik Tomović prevodi Drčeliću šta Sferopulos priča. Drčelić ne zna engleski. 😅
    5 points
  29. Spartak razbio MZT u revansu i plasirao se u finale. Sto znaci da cemo imati jos jedan klub u ABA ligi. Ne znam licno koga bih voleo, ko god da se plasira bice osvezenje i nadam se da ce se zadrzati u prvoj ligi.
    5 points
  30. Malo veći problem kod tog Savoa je mesto gde se slikao, a ne majica. Ne vidim po čemu se razlikuje od đenerala JNA koji je sa sve uniformom i kao nosilac funkcije poslao poruku da je institucija na čijem je čelu u suštini talibanska: Načelnik Generalštaba prisustvovao uskršnjoj liturgiji u Studenici Obojica imaju pravo da veruju u šta žele, ali javno mahanje time je najobičniji primitivizam. Koliko sam uspeo da vidim, najskuplje majice ovog proizvođača se kod nas mogu kupiti u tržnim centrima za stotinak evra, a koga zanimaju cene, može da ih vidi ovde: https://www.fashionandfriends.com/rs/muskarci/odeca/majice/polo/filter/brend:boss/ Napisao sam pre oko dve nedelje da Savoa smatram kremaljskim ispljuvkom, što mogu i da ponovim, ali zaista ne mogu da mu spočitavam što nosi firmiranu majicu. Ako neko očekuje da bilo koji političar živi od minimalca, da nosi staru i odrpanu odeću, onda je u zabludi. Ne kažem da svaki političar treba da na ruci nosi zlatni Rolex i da živi u vili od bar 500 kvadrata, ali u pitanju je obična krpa koju nose i obični građani. Uostalom, i u prosečnom kafiću se na stolovima mogu videti telefoni koji vrede oko 1000 evra, a čiji su vlasnici obični ljudi.
    5 points
  31. šta je to s vama i nepodnošenjem najboljih na svijetu? Imate, po mnogima, najboljeg tenisača svih vremena, i u isto vrijeme hrpu navijača Nadala i Federera. sad imate i najboljeg košarkaša na svijetu, pola države ga ne podnosi. WTF?
    5 points
  32. Zanimljiv mec, ne toliko kvalitetan, ali dobra borba. Denver mora bolje da otvori mec, ovo je nedopustivo da se 6. put desava ista stvar. Dosta sitnih gresaka kad se lomio mec, i onda je krenuo onaj proliv, ne pamtim da sam video da ekipa ubaci onoliko user suteva sa istekom napada i o tablu u istoj cetvrtini. To i naravno Ant glavna razlika u ovom mecu, ali game 1, bice ovde dosta borbe. Vidim da je Jokarina dominacija ostavila ozbiljne, verovatno dozivotne frustracije na pojedince, svaki poraz se slavi kao titula bokte. Nazalost imam lose vesti za njih.
    5 points
  33. Aj' barem malo satisfakcije. 😉
    5 points
  34. Covek pogadja cele sezone dve trojke po utakmici sa preko 40% suta.
    5 points
  35. brutalna utakmica morace jokic mnogo bolje
    5 points
  36. Dametime i ekipa iz ćoška večeras
    5 points
  37. I to je još MJ uvek imao na raspolaganju sve zdrave saigrače, joj
    5 points
  38. Nas ovoliko rebnu za tri upaljača ...
    5 points
  39. Znaci pismo Nuggetsima jednu Lakers style moralnu pobjedu.
    4 points
  40. Ja kao Jokićevac iz ove serije izlazim kao apsolutni pobednik ili će igrati na OI ili će biti B2B
    4 points
  41. Навијаче Денвера треба да радује овај рант Грофа. Мекову прогнозу може само Грофово контрабатирање да поништи.
    4 points
  42. Za Coach Lua vazi da je dobar u in Game prilagođavanju. Dosta dobrih trenera je dobra u prilagođavanjima od meča do meča u plej-of seriji ali peilagođavanja u toku same utakmice su sledeći nivo. Problem Klipersa su povrede tj. Lenard. Na 56 utakmica ove sezone u regularnom delu, Lenard, PG i Harden su odigrali 1260 minuta. Taj lineup ima: ORTG 121 DRTG 110.9 NET 11.7 Konteksta radi, kad se pogledaju takvi lineupi koji su igrali više od 1000 minuta zajedno, ima 21 njih koji imaju NET preko 10, i to su različite konfiguracije igrača iz Denvera, Bostona i Kee-a, između ostalog. Sa Leonardom Klipersi imaju 44-24 skor ove sezone. Ne treba naravno oduzeti Dalasu slavu za brutalnu seriju, ali su povrede i te kako imale uticaj.
    4 points
  43. Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože. U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh. Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.
    4 points
  44. Denever je opet usao mlako u utakmicu kao protiv LAL i dozvolio Edvardsu da se nabije samopouzdanjem sto je ovaj iskoristio da celu tekmu trpa. I valjda su sada shvatili da ovi nisu LAL koji ce ostati bez goriva u u IIp i da moraju biti ozbiljni. No Minesota je sad u dobroj poziciji i bice ovo odlicna serija.
    4 points
  45. Anderson radio kosu u Turskoj
    4 points
  46. 4 points
  47. Ljudi ako Đurišić uopšte ima ikakve šanse da igra u Zvezdi to treba da nam je prioritet broj 1. One fizikalije su elitne, NBA nivo, genetika isto. Kako je samo jednom fintom izbacio Gilespija i pljus trojka. Dečko je igrač.
    4 points
×
×
  • Create New...