Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/2022 in all areas

  1. Evo, ako mogu ja da preuzmem krivicu, za njega...ja se stidim što su moj grad najmanje tru puta zasipali kasetnim bombama....kasetne bombe su pale u zoni velike pijace i glavne autobuske stanice.....zona gradske bolnice....naselje Duvanište. Nigde u blizini vojnih objekata ili bar 10 km udaljenih...sto puta rečeno. To su takodje nekakva "idilična naselja" grada Niša.....pravdanje zločina drugim zločinom je takodje zločin. Ovde se, na ovom forumu 20 godina borimo protiv toga, protiv takvih stavova i narativa.....sram me bilo.
    12 points
  2. I italijanska sisa je dala Seru šansu da govori kako smo mi egal sa njima i da truća o regularnosti, tome kako mi ne gubimo bodove.... Umesto da krene ofanzivno, uvali im tri gola i reši prvenstvo.
    11 points
  3. Opet uz pomoc mentalne gimnastike dodjosmo do zakljucka da je jadna Rusija ustvari ugrozena jer su bukvalno sve drzave koje su guzili na razne nacine citav 20. vijek jedva docekale da udju u NATO i osiguraju se da Rusija u 21. vijeku ne ponove iste postupke.
    7 points
  4. Stanković je ovaj derbi trebao da izgubi i da momentalno dobije otkaz posle utakmice. Mislim da se svaki pravi ljubitelj fudbala i simpatizer Zvezde osjeća posramljeno nakon ove utakmice. Igraš kući pred punim stadionom, imaš dosta bolju ekipu - sve je na tvojoj strani, ali ti nemaš baš nikakvu ambiciju da ideš na gol. Završio sam sa gledanjem Zvezde na neko vrijeme. Definitivno ne treba ovakvim manifestacijama poklanjati dva sata života.
    7 points
  5. Samo jedan komentar na sve viđeno "Stankoviću pičketino"!!!
    7 points
  6. -Seljačko ponašanje oba trenera. -Kao i što smo se pribojavali, ovaj naš čuva 0:0. -Dosta grešaka u zadnjoj liniji i prepuštena lopta protivniku. -Veoma loš fudbal, ako se ovo može nazvati fudbalom.
    7 points
  7. Krenuo sam vozom na tekmu, kao nekad. Ajde da dobijemo ovo!
    7 points
  8. Po meni najveći uspeh je ostvario taj ker.
    6 points
  9. kaze komentator da je ovo jos jedan remi u kojem necemo videti pobednika.
    6 points
  10. Koliko se toksicne atmosfere oseca u svakom trenutku ovog derbija, da ti se smuci sport.
    6 points
  11. Narod na podruciju Balkana ne treba da se pita ni za sta.Narod veze nema sa zivotom.
    5 points
  12. Iznervira ga Delibasic, steta sto nije postavio jos jedno 2 3 pitanja😂 Ali najjace, "kad sam se ja zalio na sudjenje?" Pa onda 10min kasnije "jel bio penal ovde, crveni ovde.."
    5 points
  13. "Ovako se osvajaju titule."
    5 points
  14. Misliš Kalinarija i Ivanića?
    5 points
  15. Kakva sreča što je ovo bio ofsajd. Eraković u Stevo Glogovac mode-u vuče čoveka kojeg lopta preletava 24 metra
    5 points
  16. Kakav klosarski pristup utakmici Dejana Stankovica.... Ocajni smo.. Ali Srnic,i guranje njega u prvih 11.... Sramota
    5 points
  17. Naravno da ne mislim, imam potpuno poštovanje za Kenana. Ono što ja mislim nije tako relevantno više je optimističko, možda i nekritičko sagledavanje, ali stvarno mislim da: 1. je Rusija svesna do poslednjeg ako i ukoliko - da je SSSR istorija, dobra ili loša ali mrtva. ad 1. da iz istorije potpuno možeš da izvučeš ona najbolja iskustva da izbegneš loša iskustva ali ne možeš da ponoviš sve. jer onda prestaje da bude istorija i počinje sadašnjost. ad.1.2 da oživljanje SSSR-a nije opcija. Možeš da uzmeš akvarijum i da skuvaš ribe, eli te ribe ne možeš da vratiš u akvarijum. Skuvao si ih i gotovo je. 2. je inercija stvarna i opipljiva ali ne i neizbežna i kauzalna, to jest da inercija ne mora nužno da se dogodi i da ima faktora i događaja koji se dešavaju iako nas inercija tera da se ne dogode. 3. su državnici sposobni za najbolje i najgore. 4. Proširivanje NATO se ne dešava ognjem i mačem, niko ne napada države specijalnim vojnim operacijama da se učlane u NATO ergo se specijalnim vojnim operacijama i ne može sprečiti da se neka zemlja učlani u NATO. Dočim ima mnogo načina da učiniš neučlanjivanje u NATO atraktivnim i željenim, ali jedno je sigurno - to nije specijalna vojna operacija.
    5 points
  18. Zato si ti realan i mislis da je ovo veceras sjajno i bajno, ko bi zaista mogao da ocekuje ocajna izdanja glavnih uzdanica ako je mec pripremljen "kako valja". Ajde bre, momce, nemoj mnogo da piskaras nego sagledaj sta je Zvezda danas izasla da odigra i protiv koga. Jbt kao da smo docekali Lpool na Marakani, pa cekamo i ne zurimo da odigramo malo fudbala, a pre mesec dana ih odrasmo kao macke sto je pokazatelj odnosa snaga. Nesto si prezubcio ti, nema druge.
    4 points
  19. Mi odvaljeni od fudbalske realnosti zbog negativnih komentara na ovo što je večeras "odigrala" Zvezda!? OK...
    4 points
  20. Sve o Erakovicu sustinski staje u ovaj post. Odigra dobro poluvreme, ali ne moze bez zute minute. I tako svaki put na jacoj utakmici.
    4 points
  21. Losa priprema meca od strane Stankele glavni utisak za sad. Mi nesumnjivo imamo kvalitetnije pojedince od Partizana, nema nikakvog razloga da izgledamo ovako kako izgledamo, jalovo, neorganizovano i bez necega sto bi makar podsecalo na gol priliku.
    4 points
  22. Sanjao sam pre neki dan ovu tekmu, igrala se ne na stadionu već negde u nekoj vukojebini u planini na terenu koji je malo nagnut u stranu, a vetar piči toliko da čim malo jače šutnu loptu vetar je odnese u p materinu. U 67. minutu smo vodili 1:0, onda sam se probudio.
    4 points
  23. 1) Odluke donosi svaka zemlja za sebe, ukljucujuci i Italiju. To sto se nekome ne dopada odluka parlamenta ili vlade njegove zemlje ne znaci da su Amerikanci odlucili za tu zemlju. 2) Potpuno nevezano za rat u Ukrajini - interes covjecanstva, pa time i svake zemlje pojedinacno je ukidanje ovisnosti o fosilnim gorivima, ukljucujuci i prirodni gas. 3) Udar na budzet obicnog smrtnika bi bio manji da Putin nije napao Ukrajinu i produbio nestabilnost u svijetu
    4 points
  24. Kakvi ljudi ovde pišu, ovo je strašno, a neki su i moderatori. :( postavio sam normalno pitanje, zašto rusi ne prelecu avionima i sa bezbedne visine ne bomarduju sve sto mogu, ne mogu da napišem da je NATO bacao cveće kada su bacali bombe, mada možda je u nečijim glavama to stvarno i bilo cveće. Ja struju nisam imao, proveo sam veliki deo bombardovanja u skloništu, gadjana je rafinerija par km od mene, stakla su pucala na sve strane, zgrada se tresla. I sad dodje lik kaže meni je kao klincu sloba isprao mozak, zašto se ja nisam izvinjavao za zlocine u bosni dok sam sedeo u skloništu. Nisam znao ni ko je sloba ni ko nas napada. Jedna vrlo gadna ekipa je ovde zajahala a ja nemam nameru ni da čitam više te bljuvotine a kamoli da odgovaram. Stidite se moderatori.
    4 points
  25. Ni u Holandiji na referendumu nije prosao evropski ustav pa je posle promenjen zakon i ipak je usvojen taj ustav, bez referenduma. Kad je to OK u Holandiji gde postoje one obveznice od pre 3, 4 veka koje jos važe i o kojima je pisao bohumilo, svakako su takve stvari jos vise OK na Balkanu bas ovako kako je napisao Devil, i to ne samo da su OK, nego su pozeljne. Nema sta bilo ko da te tu pita o bilo cemu sto se tice integrisanja u okruzenje dok ne dokazu da nisu maniti i da su u stanju da izaberu nesto sto ima veze sa stvarnim svetom bez da im se na onim uređajima sto snimaju mozak sve crveni. I bez da im iskacu vene na celu, nego kao normalni ljudi, smireno, da izaberu ono sto je ispravno, i za njih korisno, bez guslanja o mrtvacima i nepravdama i glupostima. Dok ne postanu takvi, treba da imaju tutora i ne treba ih pitati ni za sta, i to je to. Neka idu da pevaju iz srca punog vina i pesme, kako je to Handke opisao.
    3 points
  26. Strahinja Erakovic i Dragovic sve sto je vredelo na ovoj utakmici
    3 points
  27. A mister već kalkuliše kako ima prostora da u narednih šest mečeva može da "odigra nerešeno protiv jednog čvrstog i organizovanog protivnika"... Nadam se da će posle ovog prvenstva biti tražem na čizmi i da će dobiti ponudu koju neće moći da odbije.
    3 points
  28. Piksijev sudija oprostio crveni Terziću.
    3 points
  29. Izdrzao sam 5 dana (odmorio). Nisam se klonirao i smarao moderaciju. Sacekao sam da istekne i sada lepo, ljudski pitam, u temi predvidjenoj valjda i za to. Zasto ban?! Pa jos sa ovakvim komentarom od @Neme: Prvo o formulaciji - zasto "odmazda"? Znate li vi sta uopste znaci "odmazda"? To je na primer ono kada Vucic kaze "100 za 1"... Bas lepo formulisano, pokazivanje neke moci, sta li? Drugo, treba da mi budete zahvalni sto sam pomogao da se jedan takav lik (da budem blag, a koliko mogu da zakljucim iz komentara i vase reakcije) razotkrije vec na drugom svom postu. I to nije prvi lik kojem nije mesto ovde i kojeg sam doveo do toga da vise ne bude ovde. Secam se onog sto je terao Goofija sa KKCZ teme i cini mi se da je bio jos neki slucaj (bio je onaj na PDF Kosarka sto je mrzeo Zvezdu i sve sto ima veze sa Srbijom osim sto je kao pozitivno pricao o Partizanu). Da, naravno da nisam mislio da ce lik to ozbiljno da shvati, a jos manje da to namecem kao nesto sto mora svako da uradi - covek je upao na temu Forumas Forumasu u trenutku kad smo pisali o tim tezama iz mog posta koji sam napisao nekoliko sati pre toga. Skroz logicno je bilo da se tako nasalim i nastavim svoju diskusiju, a i barem 6 forumasa je to tako shvatilo. Ali ne i vi. Inace koje sam to tacno pravilo foruma prekrsio onim postom? Da, ozbiljno me interesuje da ne bih ponovio prekrsaj. Hvala!
    3 points
  30. 3 points
  31. Pa dobro, i sta sad to znaci? Da iako je stanovnistvo tih svih zemalja sa sve Ukrajinom dobrovoljno htelo u NATO, i to jedva docekalo, trebalo ih je odbiti, da se ne uznemirava/provocira lokalni evropski (wannabe?) kabadahija? Pa kakva je pa to strategija? Tako se siledžija samo podstiče da se i dalje isto ponaša. Onda je svejedno, i svakako bolje baš ovako kako je urađeno.
    3 points
  32. Ja mislio da će NATO zlikovci i zlotvori prvi da napadnu, a da će naša majka Rusija da se herojski brani od nepravednog i ničim izazvanog napada, kao ono majka Rusija ničim izazvano i nepravedno napala prva, pa kmeči i kuka kako slabo ide protiv 30 i kusur puta manje zemlje, pa se još ljuti što se ovi brane, i kuka što im NATO daje oružje umesto da ih puste da prošetaju po UA i srede stvar. Stvarno je zao taj NATO uspeli su da napadnu Rusiju tako što je Rusija napala Ukrajinu. Ko je tu strategiju u NATO smislio zaslužio je dobru nagradu
    3 points
  33. Putin ce vrlo verovatno pozvati rezerviste jer mu treba jos potrosne robe, mislim da shvata da nema dovoljno ljudstva da osvoji fizicki Donbas, a ogroman deo tehnike je vec izgubio. Ovih mesec dana bi moglo da bude potpuno kljucno za, da ga nazovemo tako, konvencionalni rat. Sto duze traje, Ukrajina ce imati sve vise i vise vojnika koji ce sticati iskustvo, tako da ce ti rezervisti koji ce biti pozvani ako Putin zeli da nastavlja ovaj uzas biti zapravo u slicnoj poziciji kao ovi Ukrajinci koji od pocetka rata idu na ubrzani kurs rukovanja oruzjem, pa ce i tu Ukrajinci imati premoc. Takodje zbog slanja oruzja sa zapada i konstantnog unistavanja ruskog oruzja koje je nenadoknadiv gubitak (za razliku od ukrajinskog, jer konstantno stize novo) dolazimo u potencijalno vrlo opasnu situaciju, gde Putin moze da se odluci na neki jos hazarderskiji potez, tepih bombardovanje, neselektivne udare, samo da bi naterao Ukrajinu na ustupke i proglasio pobedu. Ako Ukrajina izdrzi jos par meseci ovako, evidentno je da Rusija ne moze da dodje ni do pirove pobede i neminovan joj je potpuni vojnicki slom u konvencionalnom ratu. Kasapinu iz Kremlja ostaje samo crveno dugme u tom slucaju.
    3 points
  34. Ovi su fakat veci bolesnici od one gamadi sto se sinoc okupila u Beogradu. Kakva zaludjenost i zivot u paralelnoj stvarnosti Bog te ne jebo…
    3 points
  35. Pisao sam pre, da se ne kvotujem, Rusija mora da osvoji Mariupulj. To im je okosnica cele propogande. Jebe ih ta celicana ali mislim da ce je preorati i potopiti. Kao sto su uradili sa samim gradom. Kad su grad tipa Novog Sad pretvorili u pepeo ne verujem da ce stedeti ovo. I onda dolazimo do sledeceg uzasa u Donbasu. Nista drugo nece raditi ni tamo, ravnjanje na 10 cm od tla svega. Jos puno razaranja i jos puno smrti. Izgubili su medijski rat, ekonomski takodje gube na srednje i duze staze, ocajnicki im treba neki opipljiv rezultat. Jedino sa cim su trenutno u prednosti je gola i sirova sila u oruzju. I nece se libiti da je iskoriste. U principu i sve druge vojske to rade, da se ne foliramo, US prva pa nadalje svako ko moze. Uz svo palamudjenje o strategijama itd, proboj odbrambenih linija se svodi na izvrtanje rovova artireljijom, neutralizacija protivnicke artiljerije i logistike i onda ide pesadija. I bukvalno je to to. Ovde su linije odbrane i po njivama i po gradovima tako da nas ceka nova tura razaranja i uzasa. Daj boze da gresim ali ne cini mi se da je ista drugo izgledno. I da nece ovo skoro da se zavrsava.
    3 points
  36. Naravno da ce crveno-bele zastave, nece valjda crno-bele. To mu dodje onda gotovo tamo? Sta kaze nas reporter sa lica mesta, je li to istina? Cekamo ukljucenje reportera@Devil In My Pants
    2 points
  37. Azovstal je pravljen kažu da može i nuklerani napad da izdrži. Valjda negde postoje planovi gradnje....očigledno da se bombardovanje ne može ništa učiniti, a možda su ljudi unutra žedni, gladni. Treba ih što pre naći i pomoći im.
    2 points
  38. Znci Rusija sta god kaze mora tako :))
    2 points
  39. Mi ako prodamo Dragovića nećemo proći no prvi krug u Evropi
    2 points
  40. Niko to nije rekao, a da postoje razumniji i manje razumni ljudi, pa čak i čitave oblasti koje nastanjuju u većini razumni ili manje razumni ljudi to je činjenica. Ovo zavisi od vrednosti koje se na nekoj teritoriji neguju i podsticu, može se to zvati i mentalitetom, nije važno. Takve koji su tu većina, jedan ih je definisao kao neprijatelji svakog reda i poretka, i gde se podsticu "vrednosti" kao sto su "zverska neposrednost" (copyright Milovan Danojlic) ne treba pitati ni za šta. Oni ni sa đubretom koje bacaju svuda ne umeju da reše stvar (ni zivotinje ne prljaju tako pored svojih jazbina) , neko će njih pitati za NATO ili bilo šta. Što bi rekao Džuls u Pulp Fiction, ono kad sakuplja mozak sa sedista u kolima, taj ko je to smislio da takve treba pitati za bilo sta nije svakog dana 20 godina sakupljao gomile kesa sa trotoara (uz gunđanje kako te kese onima koji su ih bacali treba drskom od metle nabiti u dupe, i retoricka pitanja da li ih isto tako bacaju i u...zna se gde).
    2 points
  41. Da bi imali priliku da izaberu cime ce se hraniti. Ano nesto neces, onda to kazes - na referendumu ili na pitanju o rucku. Ako cutis, onda ima da jedes sta se stavi pred tebe.
    2 points
  42. To se zove fasizam, teorija o manje i vise vrijednim narodima,
    2 points
  43. Ja nemam problema sa osvojenim bodom jedino ako ekipa izgine i odigra kako treba...Desi se....Ali kako smo mi danas odigrali tesko je biti odusevljen tim bodom....
    2 points
  44. Čisto da začini veče, Stanoje doživljava nervni slom uživo na TVu.
    2 points
  45. Eraković jedino što je vredelo na terenu.
    2 points
  46. Smeće od Kurir-a objasniLo u naslovu: Nula od fudbala na večitom derbiju, dva sata apsolutno NIČEGA, sudija najbolji akter meča.
    2 points
  47. Kakva jajara stankovic.. Postavka nuletina nedostojna trenera FK Crvena Zvezda Da se ne ljubimo.
    2 points
  48. Sanogo i Kanga se takmice ko ce da bude ubedljivo najgori igrac na terenu. Ne mogu da prebace loptu do Kataija i Ivanica celo poluvreme, a u odbrani ne postoje. Rekao bih isto i za Srnica, ali je presekao onu kontru Meniga i uradio vise za poluvreme od kolega iz sredine. Ohi isto potpuno bezopasan, jedan duel nije dobio, svaki put ga nadskoce ili uzmu duel. Kvalitet igre ggeneralno jedna vleika 0. Dugo gore polvureme derbija nije bilo, a nije da se nismo nagledali svega i svacega.
    2 points
  49. Odgovarao sam na konkretan post, stavio quote, ne znam gde si se licno prepoznao. Govorio o nama, ukljucio sebe u to nase nasusno srpsko pleme. NATO je izvrsio zlocin, ali mi to ne daje za pravo da na osnovu toga pravim potpuno nov sistem vrednosti i da otupim na sve ostalo.
    2 points
×
×
  • Create New...